Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Asi nie, keď im nerobí problém na jednu stranu popierať holokaust a na stranu druhú participovať na prednáške človeka, ktorý je proti antisemitizmu, nie je proti holokaustu a navyše má anarchistické zmýšľanie. To sa trošku odporuje, nemyslíš? Ale tak ten náboj Žida "bojujúceho" proti Židom je asi silnejší.
No dobre, a jak to vlastne ma vyvracat to co o zidoch tvrdi ta aj ona strana?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Pozri sa, politiku Izraelu (!) kritizuje aj Chomsky a určite by sa našli aj iní Židia, ale to vôbec nijako nesúvisí s tým, že ich názory sa čo i len približujú k niektorým veciam, čo propaguje "tvoja strana."
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

hughito napísal:Pozri sa, politiku Izraelu (!) kritizuje aj Chomsky a určite by sa našli aj iní Židia, ale to vôbec nijako nesúvisí s tým, že ich názory sa čo i len približujú k niektorým veciam, čo propaguje "tvoja strana."
Vôbec nerozumiem takejto logike ani tomu čo tým chceš nazanačiť. V komunikácii medzi ľudmi bežne vznikajú protipóly a aj spoločné zhody.
Ak tak si to zjednodušme na dedinskú logiku - aby úplne vynikla tá blbosť.

Kali-ho ovca je biela - to povedal Feri ale Feri nie je bača ako Kali, Feri je anarchista, preto Kali nemôže povedať, že jeho ovca je biela, pretože ako bača by bol v ideologickom rozpore s anarchistom. Samozrejme nemôže ani pozvať feriho aby o tom že jeho ovca je biela spravil prednášku lebo feri verí, že zem je plochá a kali nie.

užasné dačo.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja nechápem vašej logike - to ako keby si anarchisti pozvali na prednášku nejakého nacistu, ktorý sa s nimi zhoduje v nejakej oblasti (čo sa možno zhoduje, napr. nejakej kritike systému) a ešte mu tlieskali. Ale ani táto absurdná predstava nevystihuje daný prípad, keďže Finkelstein si z nich ešte robil aj srandu, keďže je navyknutý, že jeho akcie priťahujú týchto ľudí, proti ktorým sám vystupuje.
S úsměvem na tváři prosil ty, kteří budou mít nějaký dotaz, ať zvedají ruku jenom mírně, protože v sále jsou lidé, kteří by ji zvedli i jako určitý pozdrav - a na to je on strašně alergický.
Prílohy
NF_text.jpg
NF_text.jpg (55.23 KiB) 1487 zobrazení
kali520
Darca
Darca

hughito napísal:Pozri sa, politiku Izraelu (!) kritizuje aj Chomsky a určite by sa našli aj iní Židia, ale to vôbec nijako nesúvisí s tým, že ich názory sa čo i len približujú k niektorým veciam, čo propaguje "tvoja strana."
V prvom rade to vobec nesuvisi s tym o com bola povodna debata v tejto teme.
hughito
Redeemer
Redeemer

V pohode, zase sme sa dostali k OT, ale nie mojou vinou. Takže len odkážem na prvý príspevok, ktorý to začal - http://www.hojko.com/post1874998.html#p1874998

Treba prečítať diskusiu nad tým a každý, kto chce, musí pochopiť na čo som narážal.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

To je pre tých ktorí ktorý spochybňujú, uvažujú a skladajú si veci do kopy. Teda pre skutočných občanov ktorým záleží na pravde a kraijne, nie pre inštitucionálnych otrokov, ktorý sa nepýtajú len bľačia to čo im zabľačia z hora. Pretože záklaným právom každej demokratickej a slobodnej spolčonosti je sa pýtať, pýtať a pýtať a do nekonečna žiadať vysvetlenia a aj ich spochybňovať.

Bolo to uverejnené v TV na prima COOL.

a ešte nejaké veci k tomu

A kto je Jessy Ventura?
“Do not start revolution without me.” Nezačínajte revolúciu bezomňa, je názov najnovšej knižky Jesse Venturu. Bývalého wrestlingového zápasníka a guvernéra štátu Minnesota. Kandidoval však za Independent Party, čo pred osmimi rokmi vyvolalo na politickej scéne Ameriky doslova šok. Je to však aj muž, veľmi hrdý na slovenský pôvod. “Som Slovák, som Slovák,” opakoval pred niekoľkými dňami na televíznej obrazovke, keď dostal otázku, týkajúcu sa vojny v Iraku. A americký útok na Bagdad pripodobnil k sovietskej intervencii do Československa v roku 1968.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ale samozrejme - iba ten, kto spochybňuje 9/11 je skutočný občan, ktorému záleží na pravde a krajine. A niekto už aj zjavne vie, že to všetko pravda nie je. Nevie to dokázať, ale je to tak. Opäť prejav zahľadenosti do seba, v štýle "všetci ostatní sú ovce, iba ja som lietadlo".

Je pekné sa pýtať a spochybňovať - v tomto prípade sa ale pýtaš a spochybňuješ, pretože silou-mocou veríš vo svoju pravdu a hocijakými okľukami sa ju snažíš dosiahnuť (opäť platí citát od Doylea, ktorý som použil v minulosti). Nech už by ti tu niekto dal hocijaký tajný dokument, ktorý by potvrdzoval, že WTC drislo samé, určite by si ho zmietol zo stola s komentárom, že to bolo určite vytvorené CIA alebo FBI alebo Židmi z Izraela, Rothchildom, Iluminátmi alebo Slobodomurármi. Konšpirátori nehľadajú pravdu, hľadajú SVOJU pravdu a od ovečiek, ktorými sami pohŕdajú, sa nelíšia vôbec nijako, akurát iným smerovaním vo svojom slepom queste.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

seth82 napísal:Ale samozrejme - iba ten, kto spochybňuje 9/11 je skutočný občan, ktorému záleží na pravde a krajine. A niekto už aj zjavne vie, že to všetko pravda nie je. Nevie to dokázať, ale je to tak. Opäť prejav zahľadenosti do seba, v štýle "všetci ostatní sú ovce, iba ja som lietadlo".

Je pekné sa pýtať a spochybňovať - v tomto prípade sa ale pýtaš a spochybňuješ, pretože silou-mocou veríš vo svoju pravdu a hocijakými okľukami sa ju snažíš dosiahnuť (opäť platí citát od Doylea, ktorý som použil v minulosti). Nech už by ti tu niekto dal hocijaký tajný dokument, ktorý by potvrdzoval, že WTC drislo samé, určite by si ho zmietol zo stola s komentárom, že to bolo určite vytvorené CIA alebo FBI alebo Židmi z Izraela, Rothchildom, Iluminátmi alebo Slobodomurármi. Konšpirátori nehľadajú pravdu, hľadajú SVOJU pravdu a od ovečiek, ktorými sami pohŕdajú, sa nelíšia vôbec nijako, akurát iným smerovaním vo svojom slepom queste.

Práve si seth vytvoril sám konšpiráciu, takže ako vidieť ty veríš vlastným konšpiráciám. Takže sa nijako nelíšiš akurát si vytváraš svoje vlastné konštrukty. But, who cares?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nabudúce iba kvôli tebe použijem tag <irony>.
kali520
Darca
Darca

seth82 napísal:Konšpirátori nehľadajú pravdu, hľadajú SVOJU pravdu a od ovečiek, ktorými sami pohŕdajú, sa nelíšia vôbec nijako, akurát iným smerovaním vo svojom slepom queste.
Vsak ty si presne taky isty len hulakas z druhej strany.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Zle. Ja nehľadám žiadnu pre-designed pravdu so sľúbeným cieľom - konšpirátori predsa už stopercentne vedia, čo hľadajú a vedia ako to všetko je. Ja si skladám mozaiku postupne, s tým, že čakám na výsledok. A v tom je dosť veľký rozdiel. Nabudúce si môžeš svoju nie celkom trefnú poznámku odpustiť.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

IvanSk, Jesse Ventura je notoricky odrbavac, ktory klame uz v intre svojho programu. Tvrdi tam "I was a Navy SEAL", co je uplny vymysel, pretoze on odisiel z namornictva 8 rokov pred tym, ako bolo spojene s jednotkami SEAL. Cize v case, ked on bol v armade, ziadne "Navy SEAL" neexistovalo...
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

seth82 napísal:Zle. Ja nehľadám žiadnu pre-designed pravdu so sľúbeným cieľom - konšpirátori predsa už stopercentne vedia, čo hľadajú a vedia ako to všetko je. Ja si skladám mozaiku postupne, s tým, že čakám na výsledok. A v tom je dosť veľký rozdiel. Nabudúce si môžeš svoju nie celkom trefnú poznámku odpustiť.
V živote si si neprečítal jeden podľa teba konšpiračný článok takže tvoje argumentovanie je scestné. Ak chcem niečo posúdiť, musím to najprv spoznať.

From September 11, 1969, to September 10, 1975, during the Vietnam War era, Ventura served in the United States Navy. Ventura graduated with BUD/S class 58 in December 1970[8] and was part of Underwater Demolition Team 12[9] and later was a reservist with SEAL Team 1.[3]

http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Navy_SEALs

Takže stále neviem o čom točíš a keď je taký veľký klamár treba dať ja iné príklady kedy klamal už vidím ako začínaš s google vyhľadávať špinu len preto lebo ti nevyhovuje to čo vraví. Poslúž si, chcem vidieť ďalšie jeho klamstvá keďže ako klamár toho musel veľa natárať. Ja by som ale tiež chcel vedieť niečo o tebe od niekoho z tvojho blízkeho okolia napríklad by nám mohol povedať čo robíš v piatok večer aby sme si mohli urobiť tvoj profil, čo si ty za poravdovravného slušného človeka. To len tak na okraj aby si si niečo uvedomil a možno že ani nie. Okrem toho o Venturu tu nejde.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Opäť dríst. Už som tu v minulosti X krát napísal, že tých článkov som prečítal niekoľko. Takže - po milióntykrát si celý svoj príspevok založil na tvojom vlastnom konštrukte, ktorý má od pravdy veľmi ďaleko. Viem, že si si to nemohol odpustiť, pretože inak diskutovať nevieš, s tým ja nič nenarobím.

Ty si inak slepý? Ja som tu o SEALs nič nepísal. Nauč sa čítať. A opäť si si neodpustil reakciu ad hominem, aj keď to vôbec nemalo patriť mne. To je čo o tom piatku večer a podobne - tebe sa už snáď pletú veci dohromady? Nereaguj, ak to nedokážeš ako normálny ľudský jedinec, už s tebou aj tak strácam dosť veľa času na tomto fóre.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1044
pekny suhrn zverstiev dnesneho sporiadaneho zapadneho sveta, Hitler bol len maly chrobacik v porovnani so zverstvami co sa deju v dnesnej dobe.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Pekné svinstvo.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ja uz len ked vidim na takychto konspiracnych weboch slovo "tajne", tak sa neskutocne smejem. Nikto nema k tymto tajnym informaciam pristup, ale tito konspiracni sraci vytahuju z rukava jednu tajnost za druhou :D
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Tak nieco sa vzdy dostane na povrch, je to len spicka pyramidy, ani oni nemozu vsetko zamlcat, mi chces napr. povedat ze taky projekt MK-Ultra je len vyplodom nejakej chorej hlavy?
http://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKUltra
Nerobi to len USA, robi to vela statov, avsak o tej Amerike sa toho najviac vie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Samozrejme, že sa môže hocčo vyplaviť na povrch, hlavne, ak je to 60. rokov staré, tam niet veľa priestoru na pochybnosti. Svinstvá sa dejú a najviac ich páchajú práve naše vlády. :wink:
Napísať odpoveď