tak uz ma ide rozdrapit

posledna otazka ako sa toho zbavit predtym ako si kupim kuklu...
mam citlivu plet - ked som zacal skusat pouzivat to sirove mydlo - tak ano pomahalo, ale za 2-3 hodiny sa pokozka uplne vysusila a automaticky ako bola sucha telo zacalo tvorit este viac kozneho mazu... to iste ked pouzijem pripravky s alkoholom a podobne...
ked pouzijem pripravky na citlivu plet, tak sa sice tak nemasti, ale uplne screvena ako by som vypil liter vodky a nakoniec sa zasa aj tak kus zmastni, cize som cerveny + mastny...
teraz pouzivam nivea for men umyvaci gel, a napodobne, funguje na akne, ale som cerveny a vysuseny sice iba kusok, ale telo to kompenzuje opat tvorbou mazu...
ked pouzijem zasa hydratacne kremy, tak zasa sa napravi scervenanie ale som mastny ako keby som sa umyval v raciole...
ked pouzijem hocico - tak to ma vzdy nejaky vedlajsi efekt z coho vyplyva ze furt vyzeram ako komparz do walking dead, viete mi poradit ako z tohto kruhu von?
(myslim ze tie antiobiotika ako tu dakto pisal - ze vysusuju, by ma opat vysusily - co by malo za vysledok opat viac tvorby mazu a dookola...)