podnikanie - Organo Gold Compensation Plan - pyramida?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
johnnky
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: podnikanie - Organo Gold Compensation Plan - pyramida?

Príspevok od používateľa johnnky »

CheZteR napísal:ziadny button mazanie tu nie je, ja som tuto temu zalozil a ziadny tebou spominany button tu nemam, tak preco by si ho mal mat ty?
A to je co za blud, ked nemozes zmazat to, co si napisal ?
Tak ta pekne prosim, rovno vymaz tuto temu, ponatahovali sme sa tu, nikam to nedospelo, nebudeme to riesit.
Diky ;)
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

ty si trapny ked chces mazas svoje prispevky spatne, je to rovnako neseriozne ako cele vase "podnikanie"
a stym laikom si to trosku minul, na rozdiel od teba mam za sebou zdokladovane vzdelanie a nejake tie skusky z obchodneho, financneho a medzinarodneho prava a vobec nemam problem to priznat, zatial co ty si zacal stym, ze ty vzdelanie mas ale uz asi 5 stran nie si schopny specifikovat ake. ja sa napriklad za svoje vzdelanie nehanbim, narozdiel od teba.

a aj ja sa teda tesim na tvoje zarobky, budem prvy v rade ktory ti ptorasie rukou, resp. kupim si od teba nota bene

a nato aby si mazal temy si tu az prilis maly pan, takto to nefunguje
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

johnnky napísal:Chodte niekde do riti so vzdelanim :D sa pozri na to komplexne, aky to ma obrovsky potencial tento biznis, uz vyssie som to spominal. Ak 19 rocny grek dosiahol to, ze po roku v tomto zaraba 100 000 eur mesacne, dalej ze Markus nemec, ano videl som a nikto mi nenahucal dalsie halusky do hlavy :) je to cisty gadzo a vidlak a je mi z neho smiesne, nema dokonca ani strednu skolu s maturitou, robil kamionistu, kopal studne, tiez do toho nabehol v spravny cas, po roku zaraba 150 000 eur mesacne. Tu ti ani netreba to tvoje posrane vzdelanie, sak ja len chodim na kavicky sa kavickovat, na to netreba vzdelanie :D Tesim sa na tie zarobky aj ja a je mi srdecne ukradnute co si myslite :) tak poprosim admina alebo niekoho nech vymaze uz tuto temu, lebo nema to konca kraja ...
Slovami klasika: Ak nieco vyzera prilis dobre na to aby to bola pravda, tak to pravda asi nebude :).
johnnky
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa johnnky »

noone napísal:
Slovami klasika: Ak nieco vyzera prilis dobre na to aby to bola pravda, tak to pravda asi nebude :).
a co ked bude ? hm ...

//autoeditácia príspevku (20 Sep 2012, 17:09)
CheZteR napísal:ziadny button mazanie tu nie je, ja som tuto temu zalozil a ziadny tebou spominany button tu nemam, tak preco by si ho mal mat ty?
CheZteR : chcel si len pocut nazor na to, kedze ja som v tom, napisal som ako to vlastne funguje, hned ste sa vsetci do mna pustili :roll:
Dalej to uz nerieste lebo to nema zmysel, stale budu ludia, ktori neveria nicomu ako napriklad teraz tomu.
Prajem Vam pekne zivoty a aj zamestnania a nech ste uspesni :)

Cavte :smt006
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

problem je, ze sa stale najdu hlupi ludia, ktori tebe a tebe podobnym uveria, ze bez prace sa da vela zarobit, v drvivej vacsine pripadov to tak nefunguje a ani nikdy nebude
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

johnnky, a teraz, keď ti už pomaly dochádza, že žiadny zárobok od tohto čakať nemôžeš, tak sa cítiš ako ozajstný debil však? Nepríjemný pocit...
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

ja keď som si prečítal túto tému, tak som prišiel k záveru, že on je presne ten zamestnanec akých tam potrebujú... šak on úplne uveril tomu čo mu povedali... a teraz každého o tej svojej "pravde" bude presviedčať... kiežby aj j mám jeho vytrvalosť, zišla by sa mi...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

johnnky: Je to pyramída. No a čo, že nechodíš k nikomu klopať na dvere? Potrebuješ referralov tak ako každý iný. Ako inak budeš kávu "distribuovať"? Snaž sa pochopiť, že rozdiel medzi MLM a pyramídou je minimálny, v niektorých prípadoch je pyramída maskovaná MLM.

Ja že som laik? =D Ja som v marketingu pracoval. Nie v nejakej zaprdenej pyramíde, kde sa predáva káva, ale pre firmu, ktorá je vo FTSE100 (vzhľadom na to, že necheš prezradiť svoje vzdelanie, ani neviem, či vôbec tušíš, čo to znamená). A marketing kontraktujeme stále. Mal som o ňom prednášky, moje vzdelanie je ekonomického a investičného zamerania, bol som v kontakte s firmami, o ktorých sa ty akurát dočítaš v novinách. Ale budiš, laik.

Ja osobnostne rastiem bez retardovaných motivačných kníh a to platí aj pre iných ľudí na tomto fóre a aj vo svete. Motivačné knihy čítajú naivní jednotlivci, ktorí si myslia, že na základe prečítania nejakej knihy dostanú automaticky buff a všetko sa razom zlepší. To je ako keby som prečítal návod alebo recenziu k zosilňovaču a tým pádom by som ho na základe toho mal vedieť poskladať. Be real.

Všetky linky, ktoré dávam, sú podľa teba drísty, lebo ti to niekto napchal do palice. Si si vedomý toho, že nedokážeš racionálne prijať negatívne správy z kredibilných zdrojov? A že prijímaš iba informácie z toho svojho? Na obrázky sa pozeráš ty, veď si tu jeden skvelý aj poslal (jeden z tých "certifikátov" je aj HALAL, skús si nájsť, že čo to je, čo certifikuje a čo má spoločné s "kávou", aby si zistil, že tam nasypali iba kdejaké logá a ovečky sa im na to chytili v štýle "ZOMG, koľko certifikátov majú"), ja, na rozdiel od teba, uplatňujem vedomosti a skúsenosti.

Nie, nebudem s tým ticho. Aj kozmodisk vraj pomáhal. A s tým frasom, ktorý propagoval Chuck Norris, mal 100-kilový človek po 3 mesiacoch jeho používania na bruchu tehličky. Aj tomu si veril?

Ver tomu, že odhovorím :) Ináč, páči sa mi bohorovná istota, s ktorou tvrdíš svoju pravdu v štýle "je to tak a basta". Holt, svet je iný, ako si ho ty predstavuješ. Ja sa budem baviť s kým chcem a kde chcem. Je mi jedno, či budeš na mňa reagovať, ja na teba budem reagovať aj naďalej, pretože čím viac ľudí si tieto bludy prečíta, tým menej ich bude, ktorí naskočia na tento ďalší pyramídový bandwagon.

A áno - mňa naučil život, naučilo ma vzdelanie (logicky teda aj prečítané knihy, ktorých som, dovolím si tvrdiť, prečítal viac ako ty na tému financie a ekonomika) a naučili ma skúsenosti. Teba to všetko postretne aj neskôr, aj keď o tom vzdelaní vážne pochybujem.

------

Na záver - páči sa mi, ako si sa snažil po sebe zahladiť stopy. Predpokladám, že si sa k tejto téme dostal s pomocou Google, veríš, že sa k nej dostanú aj ďalší Slováci? Ja áno. A hádaj, čo si prečítajú - nikto to tu nemaže a ani mazať nebude, bude to fungovať ako krásna výstraha ostatným. Ináč, porovnávať mladých ľudí, ktorí sa stali bohatými na základe svojho úspechu, s participovaním samého seba v pyramíde, je prinajmenšom scestné a hlavne nechutné. Nesnaž sa tu miešať hruštičky s jabĺčkami, na to ti skočí málokto.

BA-DUMM TSSSSSSSSSSSS (inb4 return)
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

http://www.organogold.sk/
no toto.kriza vam dosla do firmy? :lol: :lol:
Podvod ako vysity cely Organo gold, klamari kde sa len pozries.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

kamos si kupil balicek zafir :slap: co znamena zakladny bronzovy balicek 260€ + dalsich 600€ za zafira
bye bye money :prdel:
ale kavu maju dobru, ta cokolada, mnam :D
Son-Goku
Darca
Darca

toho medaka uz vyhral? :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ani som to cele nedocital, chapem spravne, ze pyramida ma len par stupnov a potom im to zakazali?
Blur
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Blur »

seth82 napísal:Motivačné knihy čítajú naivní jednotlivci, ktorí si myslia, že na základe prečítania nejakej knihy dostanú automaticky buff a všetko sa razom zlepší. To je ako keby som prečítal návod alebo recenziu k zosilňovaču a tým pádom by som ho na základe toho mal vedieť poskladať. Be real.
Toto si veľmi pekne vystihol. Propagované sračky a z toho je len placebo

//CheZteR - S nadhľadom
CheZteR
Redeemer
Redeemer

medak sa nevyhrava, ale dostava, a nie, nedostal
pisal som u o tom, ale on to berie z nadhladom :D
Prílohy
Beze jména.jpg
Beze jména.jpg (30.06 KiB) 2585 zobrazení
Son-Goku
Darca
Darca

kolko to robi a kolko mesacne cca zarobil ked je to take vyhodne ze to ani tesco ani billa od nich neberie?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

on sa tomu venuje od maja? tak nejak, nemam presne info ohladom jeho prijmov z toho, ale kazdy mesiac si nuteny objednavat novu a novu kavu, ak do toho pripojis dalsich clenov tak mas z nich nejake provizie, neviem presne kolko, ani kolko to dá €, cize fakt neviem, moj osobny dojem z neho je ze zatial sa to rozbieha a zatial je v strate, no je namotany na tripy do usa a ze rano sa zobudi a bude ho pod oknom cakat nove strieborne ML :D

co som od neho vyrozumel tieto retazce to nemozu kupovat, lebo im chyba nejaka posledna dolezita zmluva, ze to mozu predavat vo velkom, zatial to chcu distribuovat do kaviarni a tak, cize kaviarne to budu ponukat v menu ako hotovy napoj...ale na to je tu iny uzivatel, aby o tu opisoval, ako to u nas funguje :D .. ja fakt len z pocutia
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

ROFL.HAHAHAH (moje pocity vyjadruje jasne obrázok nižšie), no. takže nakoniec je to predsa len Vendelín Pohlý. Celý čas som tu opakoval o pochybných osobnostiach a BUM, nakoniec to prasklo. Koho ešte idú presviedčať, že my sme blázni a oni lietadlá? Prečítajte si tento článok, je tam spomínaný aj Pohlý a jeho aktivity http://www.penize.cz/investice/199076-c ... -to-snadne Je tam spomínaný aj jeho web http://www.gcp.tym.sk/ ktorý vyzerá ako Dancing Jesus web Homera Simpsona z jedného z dielov Simpsonovcov. Je vidno, že všetky tie animácie a gify majú upútať pozornosť jednoduchých, tak ako všetky tie farebné inzeráty na koncoch u nás predávaných časopisov. Narazila kosa na kameň, spravil som screenshot tých drístov a nabudúce, keď tu prilezie nejaký uctievať MLM, teda pyramíd, mu iba pošlem odkaz na túto diskusiu...

Odporúčam toto http://www.goldenclub.sk/club_dlznici.html ten svätostánok s peniazmi je totálne na rehot =D

//autoeditácia príspevku (24 Sep 2012, 19:20)
a Vendelínove video o "pravde o Golden Clube" :)
Prílohy
HAAHAHHAH
HAAHAHHAH
CheZteR
Redeemer
Redeemer

tak ten vyzera presne tak ako jeho meno a jeho web - strasne :D
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

http://www.sme.sk/c/6547309/firma-ponuk ... amidu.html

produkt sa sice meni, ale stale to iste dokola
Son-Goku
Darca
Darca

family G dalsia banda idiotov.a nevedia este ani poriadne platit ucty vo vyske 20 eur :D
Napísať odpoveď