Brať či nebrať antibiotiká

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
master23
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Brať či nebrať antibiotiká

Príspevok od používateľa master23 »

ked nad tym rozmyslam, moze to pomoct proti virusovym ochoreniam? som plavec, a teraz som aj poslednu chorobu (bacila) urcite chytil v bazene. od doktora si pamatam, ze vzdy som mal bud streptokoka alebo stafylokoka. otuzovanie by mohlo pomoct ako prevencia?
taktiez citam, ze plavanie sa tiez berie ako forma otuzovania, plavam tri hodiny denne od 11 rokov. takze to vidim pesimisticky (kedze som aj napriek tomu bol vzdy chory)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Preco veris ze otuzovanie ma nejake ucinky?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

uplink napísal:
problem je, ze mne si este vobec nic relevantne nepovedal, okrem toho, ze nema zmysel mi nic relevantne hovorit
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

zatial neverim, ale uz som zufaly a neviem co mam skusit. kazdu jesen som bol dvakrat chory za posledne tri roky. a fakt neviem co mam robit. lebo ako vravim som sportovec, a take dve jednotyzdnove prestavky v strede sezony neni bohvieco. snad vzdy som chory vdaka nejakemu virusu (nikdy to neni len nadcha, alebo bolest hrdla, i ked tak to zacne). tak vlastne som aj trocha skepticky, ze proti virusom mi otuzovanie pomoze, ale tak skusim to.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

uplink, ide o to, že ty si veriaci. Keby som ťa pomazal hovnami a tebe by sa začalo lepšie dýchať, tak by si uveril, že za to môžu tiež hovná.

Ja aj keby som bol na smrteľnej posteli a zlyhali by všetky metódy našej medicíny na moju liečbu, mal by som umrieť a niekto by mi podal bylinný čaj, po ktorom by som vyzdravel, prvé, čo by som spravil by bolo to, že by som sa to snažil vyvrátiť. To je totiž skeptický a vedecký prístup, ktorý nás môže hnať dopredu. Všetko treba podrobiť pokusom, skúmaniu, rozboru, nie poverám a zúfalým subjektívnym skúsenostiam s chybnou, resp. ničím nepodloženou kauzalitou.

K tej plazme - plazmové zbrane, frekvencie, USA..prečo mám pocit, že ti prišiel na heslo qwerty? Ty buď rád, že som ešte nezačal ani len gúgliť, lebo som nemal čas, ale ver tomu, že začnem. :wink:
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Hughito a ty nie si veriaci? Tebe tiez staci, ze ti farmaceuti povedia, ze zapadne lieky liecia a slepo tomu veris. Alebo sa mylim? Robis nejaky vyskum v tejto oblasti? Ako uz bolo povedane, zapadna medicina nelieci pricinu, len odstranuje dosledok a to z mojho pohladu nie je liecba (teraz sem nepletme operacie)
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

ja ked citim, ze zacinam byt chory tak dam 1dcl paleneho a teple (nechutne) pivo, vypotim sa a sve je OK...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

hughito napísal:uplink, ide o to, že ty si veriaci. Keby som ťa pomazal hovnami a tebe by sa začalo lepšie dýchať, tak by si uveril, že za to môžu tiež hovná.

Ja aj keby som bol na smrteľnej posteli a zlyhali by všetky metódy našej medicíny na moju liečbu, mal by som umrieť a niekto by mi podal bylinný čaj, po ktorom by som vyzdravel, prvé, čo by som spravil by bolo to, že by som sa to snažil vyvrátiť. To je totiž skeptický a vedecký prístup, ktorý nás môže hnať dopredu. Všetko treba podrobiť pokusom, skúmaniu, rozboru, nie poverám a zúfalým subjektívnym skúsenostiam s chybnou, resp. ničím nepodloženou kauzalitou.

K tej plazme - plazmové zbrane, frekvencie, USA..prečo mám pocit, že ty prišiel na heslo qwerty? Ty buď rád, že som ešte nezačal ani len gúgliť, lebo som nemal čas, ale ver tomu, že začnem. :wink:
nie, mne pred 4mi či 5timi rokmi povedali lekári povedali že umriem na disfunkciu tenkého a hrubého čreva a premnožené patogény v nich. Mal som v čreve vybitú mikroflóru a značnú perforáciu až do krvného riečištia. Na druhej strane alternatívna medicína mi dovolila žiť až po dnes, kde mi lekári povedali že som skončil. Ach, počkať, to ma robí veriacim. Že žijem, správne. Nuž, tu Ti je potom ťažko argumentovať.
marek carey
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa marek carey »

Castokrat sila placeba prekona klasicku medicinu, hlavne, ze ten, kto to skusal vyzdravel. :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

marek carey - videl som efekt toho placeba in vitro :)
marek carey
Medium Star
Medium Star

Tak to asi placebo nebolo. Necital som celu temu, omluvam sa, vyjadril som sa len vo vseobecnosti, ze aj ak niekto zavrhuje alternativnu medicinu, tak ma ocenit prinajmensom to placebo.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Pred érou byliniek v mojom živote som bol známy ako "Lord Hypo", kvôli tomu že som vedel tonu vecí o medikamentoch, chemických. Bylinkami som opovrhoval.

No a potom som spoznal pár ľudí, ktorí mali umrieť a tým helfli bylinky a alt. medicína. A keď to doľahlo aj na mňa, a nemal som inú možnosť, tak som sa na to dal, však som nemal čo stratiť. No a tak som tu, pre niekoho Bohu žiaľ, pre niekoho vďaka Bohu.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: neee boze prestanteeeee, ... vratme sa k plazmovym zbraniam, vykotilo ma zo stolicky od smiechu, ale noooo uplink, lezie ti cajicek na mozog daj zase nieco ....
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Qwerty si uplne na smiech ak si myslis, ze par sto rokov stara civilizacia je mudrejsia, nez ta niekolkotisic rocna, kedy my sme este oberali bobule zo stromu.
qwerty-xyz

niekolko tisic rokov sa lietalo do vesmiru? mali atomove bomby? ponorky? lietadla? tak drz hubu uz konecne, ...a neporovnavaj cinsky caj s magnetickou rezonanciou..... to snad ani nie je mozne ako mozes taku hovadinu zapotit.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Magneticka rezonancia nelieci, ani len neidentifikuje problem, ale len jeho dosledok. Neviem na co chces takouto smiesnou argumentaciou poukazat?

A ano, precitaj si tisicky rokov staru Mahabharatu, tam je zmienok o lietadlach a atomovych bombach habadej, to len tak na okraj.
qwerty-xyz

v starej neviem co moze byt zmienka o hocicom, ja ti mozem napisat o PRDOCH americkeho prezidenta o 50 rokov, bude potom moj post legendarny o 50 rokov ? ....
marek carey
Medium Star
Medium Star

Tak MRI primarne na to je, aby ten dosledok identifikovalo, takze nevidim problem. Ak sa vyuziva najma na odhalovanie rakoviny a jej progresu, tak mutagenezu, ako jej dosledok, velmi dobre pozname, a takisto sa vie, ze antioxidativne ucinky, aj caju, maju vplyvy na odburavanie volnych radikalov, tak si vazte z kazdeho nieco...
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Niekolko tisic rokov dozadu bola rakovina?
marek carey
Medium Star
Medium Star

Urcite aj viac...
Napísať odpoveď