Brať či nebrať antibiotiká

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Brať či nebrať antibiotiká

Príspevok od používateľa uplink »

Hughito - keď pochopíš tento princíp, dostaneš sa na úplne novú úroveň:

Lekári - Pôvodne ľudia plní elánu, ktorí chcú zachraňovať a zlepšovať ľudské životy. Výsledok = tupé ovce kŕmené bullcrapom od megakorporácií o tom čo majú a čo nemajú robiť, extrémne málo indivíduí, ktorí vedia ako sa veci majú. Fakt.

Alt. lekári - väčšina chce zarobiť na pyramídach používajúc metódy a alt. liečebné postupy, o ktorých nemajú ani páru. V dnešnej dobe sa však nájde mnoho jedincov [osobne poznám 4 kapacity v Ba, čo imo stačí], ktorí sú aj mudr. aj alt. aj trad. čínska medicína [18 rokov života v čudu, lol] a majú brutálne pochopenie ľudského tela a jeho funkcionality ako na fyziologickej, tak na psychologickej a energetickej úrovni. Poznajú kedy je aký liek, či bylinka naozaj vhodná. Nenakŕmia Ťa s ATB len pre zakašlanie a na druhej strane Ťa nenechajú umrieť keď sú chemické medikamenty potrebné. Vzácna skupina, chcená a jediná čo vie liečiť príčinu, nie len prejavy. Fakt.

Keď príjmeš tieto dva fakty, otvoria sa Ti nové obzory.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

ktorí sú aj mudr. aj alt. aj trad. čínska medicína [18 rokov života v čudu, lol] a majú brutálne pochopenie ľudského tela a jeho funkcionality ako na fyziologickej, tak na psychologickej a energetickej úrovni. Poznajú kedy je aký liek, či bylinka naozaj vhodná. Nenakŕmia Ťa s ATB len pre zakašlanie a na druhej strane Ťa nenechajú umrieť keď sú chemické medikamenty potrebné. Vzácna skupina, chcená a jediná čo vie liečiť príčinu, nie len prejavy.
Toto je čosi iné, čo samozrejme možno vnímať pozitívnejšie. Akurát, že ide asi fakt len malú časť takto orientovaných ľudí a aj z vašich príspevkov nebola až tak propagovaná. Ak dokážeš tvrdiť, že lekári sú len ovce, ktorí vlastne nič nevedia a sú v zajatí rôznych firiem, tak čo potom tie stovky samozvaných alternatívnych šarlatánov?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Keď je človek hrr hrr a ide k nevzdelanému alterňákovi, tak je to hop, alebo trop. Nie je nikdy môj prípad. Mimo mojej tety sú všetky lekárky čo poznám Mudr. + Alt. Iné neriešim, lebo vždy dostanem od obyčajných lieky, ktoré si viem predpísať sám.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ok, to je aspoň trochu akceptovateľná pozícia (podľa mňa) - niekto je vyštudovaný aj klasický doktor, aj sa venuje napr. tradičnej čínskej medicíne a z toho robí nejaké závery. To je v poriadku.

No poďme späť, k tým zázrarčným prístrojom, ktoré robia diagnostiku a navrhujú a liečebné postupy. Stále neviem, ktorý používaš ty uplink, lebo si to neprezradil, ale zjavne ich je už viacero druhov a je to celkom hit (holt, kde sa dá dobre zarobiť, tak to frčí).

Takže, pozrime sa na zúbok prístroja AMP, ktorý neinvazívne analyzuje krv.

Veľmi dobrý článok, ktorý sa venuje aj tomu konšpirátorskému aspektu o tom, ako tí zlí lekári a zlé firmy bránia tomu, aby bol ten úbohý ľud konečne zdravý: http://www.tyden.cz/rubriky/veda/veda-a ... 40062.html

Článok o tomto pastroji aj u českých skeptikov, kde je už totálne rozmetaný na kúsky.

http://www.sysifos.cz/index.php?id=vypis&sec=1348318242

A tu: http://www.sysifos.cz/index.php?id=vypis&sec=1327169997

Na pod. princípe funguje aj ten spomínaný DIACOM a ako to tak sledujem, tak je to celkom v móde, takže môžeme očakávať nové kvantá zázračných mašín, ktoré fungujú, ale lekárska a farmaceutický lobby bráni v tom, aby boli jasne vidieť výsledky toho, ako tieto mašiny fungujú..heh. Kto si prečíta články, zistí aj to, že za posledných 50 rokov sa takýchto zázrakov vyskytlo už dosť - a všetky zlyhali, ich účinnosť nebola nikdy preukázaná.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hughito - O AMP-e som nikdy nepočul ani sa s ním nestretol. A tých prístrojov je široká škála. Diacom, imago, etc. Sú to generačné názvy. Osobne ma diagnostikuje najnovšia generácia, neviem ako sa nazýva. Diacom je druhá, Imago tretia. To že tie články "rozmetali" tie prístroje je jedna krásna vec, druhý fakt je že môj krvný obraz je identický s vyšetrením na tých prístrojoch, ktoré nemajú fungovať. Ako vysvetlíš to, keď máš mäsiarske vyšetrenie totožné so šarlatánskym? :) Nie, nie som ten typ človeka čo by si nechal predpísať lieky "len tak" na základe dojmov. Vždy to riešim duálne. A to že ležia tieto prístroje mnohým lekárom v zuboch mi je jasné, lebo im berú prácu, avšak to že fungujú je druhý fakt.

Ergo, celé to funguje tak že na Imagu, Diacome, alebo inom prístroji je Ti zistený konkrétny patogén, alebo potenciál orgánu [túto technológiu vyvinulo NASA pre kozmonautov, kde nie je možný odber krvi, aby ich mohli sledovať "realtime" vo vesmíre, takže aj ak to nazveš šarlatánstvo, tak fakt netuším.]. A potom ideš na normálne vyšetrenie, kde Ti je daná vec potvrdená a papáš buď chemické medikamenty, alebo bylinky, podľa toho čo Ti je sympatickejšie.

Hrať sa na "funguje" a "nefunguje" je pre mňa irelevantná téma, vzhľadom na to že krvný obraz, či už hromonálna segmentácia, alebo parazitický test boli z mojich doterajších skúseností vždy totožné, samozrejme sa odlišovali v nejakých číslach, ale tak to aj krvný obraz, keď otestuješ tú istú vzorku 2x po sebe. Avšak výsledok je taký že výsledky boli totožné.

Druhá možnosť je že ten prístroj obsluhuje úplný tupec a výsledky ktoré Ti dodá sú na máry, vtedy má človek problém, taký istý aký som mal ja u lekárov, ktorí mi robili antiparazitické vyšetrenia a na všetky parazity som skončil negatívne. Keď odobrali vzorku tkaniva priamo "voila" pozitívny výsledok jeden za druhým.

Takže by som povedal tak, prístroje funkčné, avšak problém medzi mašinkou a stoličkou je vždy možný.

P.S.: Princíp týchto prístrojov je jednoduchý. Jeden funguje ako "sonar" a to tak, že frekvencia živého organizmu [povedzme streptokoky majú okolo 800 KHz] sa stretnú s tou istou frekvenciou vydanou z prístroja. Logicky, nastupuje fyzika, keď sa stretne zvuk o rovnakej frekvencii s nejakým objektom o rovnakej frekvencii, nastáva rezonancia a tým pádom sa daný objekt "prejavuje" a ukazuje podobne ako sa ukáže ponorka na sonare.

Druhý prístroj funguje na základe energetického potenciálu [alebo napätia] jednotlivých orgánov. Teraz si budem vymýšlať čísla, tu sa nevyznám. Povedzme že zdravé srdce funguje na frekvencii 2.1 MHz a jeho vitálna optima je 0.25 V a 0.1 µA. Keď je táto hodnota posunutá vyššie, srdce maká na vyšších obrátkach a nachádza sa v stave hyperfunkcie. Ak je táto hodnota posunutá nižšie, srdce maká pomalšie a nachádza sa v stave hypofunkcie. A teda meraním odporu jednotlivých orgánov vieme zistiť či je orgán relatívne zdravý, postihnutý nejakým patogénom [namáha sa], alebo je oslabený [možná energetická insuficencia, napr. nedostatok vitamínu, nejakého minerálu, stopového prvku, etc.].

Neviem, pre mňa je to celé fyzika, krásne vysvetelné live 1:1 s reálnymi vyšetreniami ako je EKG a EEG. Pre ľudí čo nevedia ako to funguje je to "mágia", šarlatánstvo, alebo blbosť. Na pochopenie princípu týchto mašiniek stačí stredná škola a fyzika. Na ich "uverenie" stačí paralelné vyšetrenie u doktora a na jednom z týchto prístrojov :)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

hughito napísal:Ja ti poradím - začni sa otužovať a do budúcna nebudeš musieť riešiť tieto sračky. :wink:
najprv k tomutu
otuzeny celkom som, myslim ze vo vynikajucej fyzickej kondicii, zdravotne (klop klop) zatial tiez velmi dobre ("seriozna choroba" -teda nieco co by ma fakt vyradilo na tyzden a viac- nezaznamenana cca 7 rokov) no ked sa vystavis extremu pre svoje telo, vzdy sa oslabis
teda ak sa uplink "pretazil" je prirodzene ze nachladol, ci chytil nieco, ja ako pisem myslim si ze som otuzeny, napriek tomu som tiez zhodou okolnosti po dvoch dnoch na bike (celkom studene oba, oba od rana do vecera slapacky, jeden den 70 druhy 116 km same hory) sa pretazil oslabil a chytil herpes do nosa (tam kde ho vzdy dostanem...)
a teda moja pointa je, mozes byt otuzily, atd atd, ale VZDY mas urcity limit, ak ho pre svoje telo prekrocis, oslabis sa a nieco si ta najde
limit sa posuvat da, ale je to tazke, zdlhave a niekto ho ma geneticky maly a pomaly rastuci, niekto velky

to len tak aby si niekto nemyslel ze ked dokaze v ladovej vode preplavat 50m, ze uz nikdy neochorie

a vlastne som chcel este nieco ale som pozabudol :(
pridam obrazok hrosika zato ze som zabudol
Prílohy
hrosik_liberijsky.jpg
hrosik_liberijsky.jpg (7.85 KiB) 698 zobrazení
hughito
Redeemer
Redeemer

Samozrejme, že to, že niekto otužuje neznamená, že už nikdy neochorie. Tak ale to neviem kde kto tvrdil.

uplink: Myslím si, že tu už je diskusia zbytočná. Každý nech si utvorí názor na základe dostupných informácií. :wink:
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

hughito napísal:Samozrejme, že to, že niekto otužuje neznamená, že už nikdy neochorie. Tak ale to neviem kde kto tvrdil
Nepriamo ty, na druhej strane tohto topicu :)
hughito napísal:Ja ti poradím - začni sa otužovať a do budúcna nebudeš musieť riešiť tieto sračky. :wink:
hughito
Redeemer
Redeemer

:) V poriadku, myslel som na bežné ochorenia typu nádchy, kašle, rôzne sople a pod. blbosti. Jednoducho oveľa väčšia odolnosť voči týmto záležitostiam - to potvrdí každý, kto sa otužuje.

Samozrejme, ak niekto ide do extrému a prežíva také podmienky, tak na to môže byť aj otužovanie krátke. Zas - logicky - to nie je všeliek proti všetkému za každých okolností, to by som si mohol podať ruku s uplinkom.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

tak teraz si to lepsie napisal :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Dve veci - jedna, čo sčasti potvrdzuje to, čo tu píše uplink a spol. (síce ja som to nikdy nepopieral) - hnus, velebnosti.

Druhá, zase na obranu našej medicíny. Dnes som náhodne zazrel správy a prípad - trojročný chalan sa takmer utopil, vylovili ho, 3 hodiny resuscitovali, srdce sa rozbehlo, ale pľúca mu tak či tak odišli. Avšak, keďže máme medicínu, tak máme aj prístroje - napojili ho na mašinu, ktorá mu nejak zabezpečila cez tepny dýchania a časom sa chalan úplne zotavil a dnes funguje.

Ako by takýto prípad riešila iná medicína, ako západná? Pýtam sa a čakám na odpoveď. Lebo vám stále uniká, že medicína, to nie je len o liečení, ale vo veľa prípadoch aj o takýchto akútnych prípadoch.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

a tebe zase unika, ze zapadnu medicinu tu nik v tomto smere nespochybnuje - vychodna je tu vyzdvihovana kvoli jej prevencii a podpore autoregeneracneho procesu (vid nazov temy)
hughito
Redeemer
Redeemer

A ty si asi nečítal tému. :roll:
Napísať odpoveď