Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
Ja sa vyjadrim iba k tej druhej - podla mna by bola zaujimavejsia ak by bola fotena z vacsej dialky, takto je to velmi "do kopca". Neviem ako to tam vyzera a ci sa da ist dalej, ale mne by sa viac pacila ak by bol zaber sirsi a bolo by vidno aj rovinu pred fotografom, potom by mohla vyniknut vyska mosta a posilnil by sa dojem toho ako trci spoza stromov.
mne sa to nejako extra nepaci
na moj vkus je tam privela volneho priestoru
Keby nenapises, ze je to z boxu, sotva by som to uhadol. Ono by to chcelo vacsi zaber na sportovca. Tiez useknutie v pleciach absolutne nici predstavu o zaujatej poze..
Mne to príde akoby si bol niekde v dave, dal nad hlavu fotak a dufal ze nieco odfotis ..
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mne ta fotka evokovala tu prazdnotu okolo neho, resp ze len on a nic okolo neho.... je mi jasne ze to neni jasne ze to je fotka z boxu a ani sa to nepokusa byt zapasova fotka
tie mam ine 
Ani mne sa to nepaci, este mi to pride aj dake rozostrene.
-
hojko
Site Admin
Skoda tej prvej fotky, ze nie je dobre zaostrena, mohla to byt velmi pekna fotka.
-
vladenko007
VIP
Mam zrkadlovku asi 2 týžne a pokúšam sa fotiť kaďečo skúšam trošku portréty tak sem pridam jednu fotku. Toto je jedna zo speváčok 3sestry Kristína. Fotené dnes a trošku upravené. 
Svatoziara okolo celeho tela a cierny ramik evokuju otazku: "slecna uz nie je medzi nami?". Vlasy vdaka efektu vyzeraju ako keby mesiac nevideli vodu. Celkovo by som povedal cele rozmazanie je velmi prehnane a vobec by som nehovoril o TROSKU uprave. Niekedy (a podla mna aj vacsinou) menej je viac.
Ale aby som len nekritizoval tak sa mi paci kompozicia a nevadi mi ani odrezany laket.
Ale aby som len nekritizoval tak sa mi paci kompozicia a nevadi mi ani odrezany laket.
-
vladenko007
VIP
Ďakujem za kritiku v tomto som úplne amatér takže berte z rezervou ak som niekde moc mazal tak preto lebo skúšam. Nie som žiadny fotograf len skúšam. Je to jeden z prvích portrétov odfotených zo zrkadlovkov. A určite každy fotograf to prehnal niekedy v začiatkoch z retušovaním.
Ten čierny rámik neviem kde si vzal že musí znamenať že už nieje medzi nami. Ked tak šikmo páska cez roh. Ale ďakujem. 
Guassian Blur, že? Dosť to vidno, kvôli tej "svetožiare". Text a rámik kompletne preč, a bude to lepšie. Fotku nekomentujem. Nie som fotograf a nikdy som nefotil. 
-
vladenko007
VIP
Škoda tej rozmazanej ruky, inak je to pekná slečna.. ehm fotka... 
-
lowmanek
Light Professional
Druha verzia bez tych postprocesov je imo lepsia. Tejto slecne sa na prvy pohlad aj tak nikto na laket nepozrie a po tvari uz laket nikomu nevadi 
-
Jancuk
Professional
Nedavam sem fotky vobec ale tak bol som na jednom vylete a chcel by som pocut nejaku kritiku 
Ak by niekto chcel vidiet ostatne kludne napiste
Ak by niekto chcel vidiet ostatne kludne napiste
chlapec10 napísal:nazor? fotena dnes na boxe
Kto to je na tej fotke?
Vyzera ako moj spoluziak zo strednej...ten tiez boxoval
-
PAuLi3
Darca
ty nepoznas tomiho "KID" Kovacsa?