Dead Space 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
XGames
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dead Space 2

Príspevok od používateľa XGames »

Terepin napísal:Preco by mal? Si myslis, ten kto ma cracknutu hru, si ju automaticky musel aj stiahnut? Ja som si ju kupil za tu mastnu sumu a crackol som si ju preto, aby ma nebuzerovala s aktivaciou zakazdym, ked reinstalujem system.
to bude tym ze mas original hru ale mas shit crack verziu windowsu
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Mam OEM.
pakrobolgari
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pakrobolgari »

Zdravim, stala sa mi mensia chyba pri ktorej som prisiel o jediny save ktory som mal a to myslim bola kapitola 12 na 3tej obtiaznosti, bolo to presne tam kde ste postavu menom Elie poslali na zakotvenej lodi prec, ak teda ma niekto moze uploadnut ? diky vopred
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Figúrka Clarka. Vyzerá totálne parádne a stojí "len" $275 :D
Nejaké náhľady
Prílohy
isaactop_1.jpg
isaactop_2.jpg
isaactop_3.jpg
isaactop_3.jpg (37.37 KiB) 1367 zobrazení
isaactop_4.jpg
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

http://www.sector.sk/novinka/63202/mraz ... pace-3.htm

moje nervy, tato seria ma pripravi o dobrych 5 rokov zivota a farbu vlasov
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Ak budu pokracovat stylom - viac akcie na ukor hororovej atmosfery, tak z trojky spravia uz len cisty narez, ako v casoch slavy Doom.
Uz jednotku povodne koncipovali tak, ze nebude stavat na kvantite protivnikov, ale na budovani hutnej atmosfery. Ta je najlepsia vtedy, ak s kazdym krokom cakas, kde na teba co vyskoci, a ono nie a nie. A ked uz vyskoci, stoji to za ten moment prekvapenia a odhodenia klavesnice (alebo ineho herneho ovladaca - od ulaku). No nedodrzali to, mnozstvo potvor premnozili, len miestami tu atmosferu urobili vazne skvelu (napr. uvod, alebo "zahrady").

Dvojku po stranke dynamiky pribehu hodnotim ako lepsie pokracovanie, no z hladiska budovania atmosfery to bol krok spat - aj oproti nenaplnenym tuzbam z prveho dielu. Potvory na kazdom rohu, ak sa budovala atmosfera, tak len z ich poctu, ktory miestami prinasal pocit beznadejnosti az frustracie (typu: "na toto vsetko nemam dost municie"). Uz som bol tak nauceny, ze z kazdej druhej ventilacnej sachty vyskoci nekromorf, ze som mal dopredu zamierene (takze planovany moment prekvapenia sa nedostavil). Ku koncu uz som bol natolko znechuteny z akehosi umeleho pretahovania hry (dlllhy koridor, zaplneny desiatkami "krvilacnych svin"), ze uz ma hra nebavila ani po tej akcnej stranke a zaver som presiel v style supermaria - co sa dalo som obehol, alebo som tomu jednoducho utiekol - vlastne som len preskakal po najblizsi load (a kolko municie som usetril). Jedine, co ma donutilo hru dohrat, bol pribeh.

Trojku si prajem, aj sa na nu tesim, len by to chcelo viac atmosfery, menej akcie a pribeh aspon tak kvalitny, ako v dvojke.
kiss7712
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kiss7712 »

Chcel by som sa opitat niekoho na tomto fore , kto uz viac krat presiel Dead Space 2ku ci musim mat originalku ,aby som mal oblek cislo 6 a 7 alebo mi staci cracnuta verzia...Ja som uz tu to hru presiel uz aj viac krat aj na Fanatiku aj Hard Core a este stale nemam tieto posledne obleky a viem ze su bo na YouTube som ich vydel.A nemam ani sajnu kde ich treba hladat ci je nejaka tajna miestnost abo nieco podobne.
Dakujem vopred...
xixo22
Star
Star

Príspevok od používateľa xixo22 »

kiss7712
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kiss7712 »

Diky velmi pekne za info
mi-chau
Darca
Darca

BTW ako je to s tym slubovanym kooperacnym modom v DS2? Co si musim zaplatit? Komu musim vyfajcit?
Ci to len par map kde sa sa multiplayerovo vyzurime na necromorfoch? Ci aj necromorfovia musia byt zivi hraci? Ci? Ci? Sa mi vidi ze slubovali celu kampan pre troch hracov, mylim sa?
No, Dead Space 2 will NOT feature a co-operative campaign. It will however feature a multi-player mode allowing players to play as the Sprawl security team or the Necromorphs.
Takze ak len toto, da sa aspon hrat spolu proti AI cez nejaku hamachi srandu? Skusal dakto?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Krásna práca fanúšika na Isaacovi - http://imgur.com/a/9tX7k#0
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Niečo neskutočne :o
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ked uz vidim tuto temu ozivenu, musim spomenut ze Dead Space je aj na Android telefony a je zadarmo :)
Stiahne si z netu asi 150 MB, preto najlepsie tahat to cez wifi. Ta hra vyzera skoro ako z kompu, proste parada...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Zadarmo ? Na Google Play to stoji vyse 5 eur.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Hm. Tak potom ju mam asi z Samsung apps store... Len viem, ze som za nu nic neplatil.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ukradnem od Son-Gokua:
Trailer Dead Space 3
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Wow :) Tesim, tesim!
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

nuz ako som spominal v teme DS, zacal som prechadzat hru od zaciatku kedze DS3 sa blizi...a:

DS2
:plus: lepsia optimalizacia (na mojom crap pc to bezi ovela lepsie ako DS1)
:plus: lepsia grafika
:plus: viac zbrani
:plus: ina atmosfera (je tu viac lakaciek ako v DS1)
:plus: viac druhov priseriek
:plus: / :minus: pribeh, uz si nepamatam ako skonci... (som prave v 10 chaptri)..ale daco mi tu nesedi...
:plus: / :minus: viac priseriek ako v jednotke na vas vybehne
:plus: / :minus: riesenie "hlavolamov" pri zlom osvetleni :D
:plus: / :minus: zda sa mi to ovela kratsie (herny cas)
:plus: / :minus: viac otvoreneho priestoru = menej hororove
:minus: riesenie obtiaznosti hry: akoze je to strielacka, a cim kurna mam strielat ked mi dropuje 1 kotuc do pily a 8nabojov...
:minus: posadnutost markerom, uz po ishimure by som z tade utekal.... a ked nie Isaac tak aspon ostatny napr. Ellie...

v jednotke nebol problem s nabojmi, aspon som ho nikdy nemal, zato v dvojke ho mam zasa a to ma stve... DS1 bola viac hororovejsia, DS2 je viac akcny (s tym ze z akcie pri vyssich obtiaznostiach odkrajuje pocet nabojov, takze ani akcny nie prave tak ako by mal byt)...uvidime s cim pride DS3
mi-chau
Darca
Darca

Ale o tom nedostatku municie to je. Ked si prejdes novu hru+ s kvantami vylepsenych zbrani, zlata a hlavne municie, nie je to vobec ale vobec obtiazne. Takto musis rozmyslat. Zabijem ho, alebo ho spomalim a radsej zdrhnem? Vidis na zemi par tych hrotov so svetielkom na zemi - tie sa daju tiez pouzit.. a hlavne ostepovacka s elektrosokom nielenze da dole priseru na jeden sup(pricom ten mrtvolovy-prisavnik co vyzera ako raja niekedy potrebuje tri rany z provazovej), ale po vylepseni dava dole viac priser jednou ranou ak su blizko pri sebe.. (akurat vo finale ti moc ta zbran nepomoze, rovnako ako pila).
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

hej na to som zabudol: niektore zbrane su absolutne nepouzitelne pri boji s "boss-mi" a to mi pride dost obmedzujuce...ked mas svoj styl hrania sa.
takisto sa mi nepaci, ze hra ti diktuje co mas robit (ja kinezu moc teda nepouzivam ) - pretoze ak by si chcel inak tak ti neostanu peniaze - to je cudne...(a ver ci never , v DS2 je to tak aj pri rounde2)

najviac sa mi pacia v DS2 ti rychlobezci co sa skryvaju a potom sa rozbehnu, pretoze netrafit stazu je tiez lahko mozne.
Prílohy
dead-space-2-hra-preview-06[1].jpg
Napísať odpoveď