...nj, viem, uz to prehanam
//autoeditácia príspevku (02 Okt 2012, 22:57)
koniec ci ako?
koniec ci ako?
Ou, ja tu dlhodobejšie obhajujem francúzske značky, fiaty ba dokonca nepopieram zmysel áut, ako Dacia. Nikdy som za to karmu nedostal, aj keď nesúhlasov bolo dosť... teda až do poslednej doby (strč sa aj s fiatmi), keď mám podozrenie, že to bolo od teba.evilbanana napísal:kludne daj, ja si myslim ze karma tu skor funguje ze kto ide proti prudu dostane minus alebo kto si dovoli tvrdit nieco co sa nepaci dlhorocnemu userovi.
presne o to mi slo, keby bolo to zvysenie markantne, nehadam sa, ale kvoli 10-15kw, co je 6-8%, ten motor oznacit ako slaby je pre mna nepochopitelne, ale to som Ti to uz napisal niekolkokrat... markantne je pre mna akurat zvysenie v pripade volkswagenu, aj to som ti uz pisal, hoci je o par rokov novsi... a uz urcite by som sa o tom nevyjadril tak pohrdavo, ze to je dovod na nekupenie vozidla... ak by malo co ja viem 130-140kw, ako napr. vacsina amerik v tej dobe, tak Ti nepoviem ani slovo... a preco radsej volit motor o par koni slabsi Ti uz poradil Vitaaa...evilbanana napísal:A kazde markantne zvysenie je nieco.
Oni za to nemôžuJuicy napísal:Chlapci ste totalne mimo temyPosledne dve strany by som premazal...