Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa CheZteR »

vw...mne osobne, sa ten interier a ani volant velmi nepaci :? :D
ten rover...tak v prvom rade..toto je cisto auto na dlhe trate...proste limuzina, toto nie je auto do mesta, v druhom rade..obsah kufra :D zaujimave, nazov "saloon luxury" napoveda, ze by to mohla byt dokonca povinna vybava tohto modelu :D a po tretie...nahradne diely, servisy a ceny...pozri si to :)
VishkaVishkovski
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa VishkaVishkovski »

CheZteR napísal:vw...mne osobne, sa ten interier a ani volant velmi nepaci :? :D
Ani mne sa nejak extra nepaci ten masivny interier, ale pytala som sa skor na obsah po motoristickej stranke :-)
Interier si viem prerobit. Mam aj teraz passat B5, ale uz takmer 15 rocne auto. Passaty maju tu vyhodu ze sa daju cele rozobrat. teda aspon tie stare. A volant sa da taktiez vymenit, ale volant je v pohode, nejdem jazdit rally aj ked niekedy to inak nejde.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

hej ja viem, ze o interier ti vlemi neslo, ja som to len tak utrusil ako poznamku pomimo :)
3.2 v6 s automatom ti bude papat kludne aj 15l nafty, na to sa priprav, inac prevodovka tam je v pohode
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

kto tu co ma proti automatom?

co ja viem... zbytocne velky motor, benzin, uz od zaciatku sa Ti na tom aute nieco nepaci... ja by som za to tie peniaze nedal...

pidrik: to iste - moc drahe, neovereny motor...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ja by som povedal ze ked stare auto tak manual nove automat :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kvoli comu?
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

250 koni v tom prasate asi nevyuzijes ..
CheZteR
Redeemer
Redeemer

ako, teraz sa ta fakt nechcem dotknut, ani ta podcenovat, ani to nemyslim nijak zle...urcite nie...ale viem co robi 140 konova primera s mojou mamou a ty si tu trufas na 6 valcovy 250 konovy passat, jedno stastie ze tam je automat :D
VishkaVishkovski
Amateur
Amateur

CheZteR napísal:ako, teraz sa ta fakt nechcem dotknut, ani ta podcenovat, ani to nemyslim nijak zle...urcite nie...ale viem co robi 140 konova primera s mojou mamou a ty si tu trufas na 6 valcovy 250 konovy passat, jedno stastie ze tam je automat :D
No ale 250 koni pre mna je v pohode. Rok co som si spravila vodicak som si odjazdila na 300 konovej masinke.
Potom som si skusila jazdy do vrchu na Porsche, ucil ma to sestrin priatel tak sme si aspon raz tyzdenne cca 4 mesiace takto chodili a vzdy som soferovala ja.
Samozrejme snazim sa vzdy prisposobit jazdu vozovke, situacii na nej a taktiez pocasiu. A dodrzujem rychlost (aspon v meste). Ale po dialnici ak si to mozem dovolit peciem kolko da.
3,2 benzin som si zvolila pretoze ako som spominala jazdim raz do tyzdna mimo SR. Akurat skor sa bojim toho stavu motora, kolko da ten benzin 3,2.Stvu ma skor tie mega drahe zakonne poistky!!! :D Co sa tyka servisu to neriesim, kontakty som si ziskala pri mojom "bordovom dedkovi".
Som skor viac menej rozhodnuta pretoze hladam uz asi 4 mesiace auto 2 z toho mi predali co som mala zaujem. Ak by ste vedeli o nejakych slusnych masinkach za slusny peniaz kludne mi to sem hodte :-)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

VishkaVishkovski napísal: No ale 250 koni pre mna je v pohode. Rok co som si spravila vodicak som si odjazdila na 300 konovej masinke.
Potom som si skusila jazdy do vrchu na Porsche
kde ziju take zeny ako ty? :smt033
VishkaVishkovski
Amateur
Amateur

CheZteR napísal: kde ziju take zeny ako ty? :smt033
Tam kde ty :D
Prevazne brazdim nemecke dialnice :D

Kurnik neviem, asi natom aj prerobim ked by som ho do buducna chcela predat neviem ci mi niekto taky obsah motora kupi. Viem ze ho vyuzijem, menit olej si tolko asi nepyta ako napr. 2.0 tdi 4m.
Co som sa bavila so servisakmi nemali vyhrady k 3,2 V6 4m.
Len mozno sa trosku hra to auto na zbytocne zrave pretekarske? :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

pozri, ked ti ide o vykon, podla mna sa da najst nieco lepsie ... ved to je vw combi :) .. prelistuj si 2 strany dozadu, bavili sme sa tam o trojlitroch :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

to auto uz dalej nepredas, zmier sa s tym...

na Tvojom mieste za tie peniaze volim skor 2005-2006 E-klasse alebo 5er... ale v nafte... potrebny vykon to ma, bude to v pohode predajne a hlavne to nebude na dlhych tratiach zrat aj deti okolo cesty...
VishkaVishkovski
Amateur
Amateur

CheZteR napísal:pozri, ked ti ide o vykon, podla mna sa da najst nieco lepsie ... ved to je vw combi :) .. prelistuj si 2 strany dozadu, bavili sme sa tam o trojlitroch :D
Pozriem si to ale trojliter bolo to 300 konove cudo. Mala som problemy s tym autom krasy ako : turba, vstreky a cerpadla a ine radosti naoblubenejsich motorov TDi uz fakt nechcem riesit :-)
A servis? Bol to bumer 5ka co myslis? nezaplakala som? :D

Videla som jedneho chlapika s tymto prevedenim a to dsg ma ohromne zaujalo... a to niesom sutazivy typ takze pretekat sa s nim nemienim :D to by som si kupila asi nieco ine ...
A zase nekupim si auto ktore sa mi vyslovene nepaci :-)

//autoeditácia príspevku (06 Okt 2012, 15:56)
RATZINGER666 napísal:to auto uz dalej nepredas, zmier sa s tym...

na Tvojom mieste za tie peniaze volim skor 2005-2006 E-klasse alebo 5er... ale v nafte... potrebny vykon to ma, bude to v pohode predajne a hlavne to nebude na dlhych tratiach zrat aj deti okolo cesty...
Dlhe trate to ide okolo 9l len v meste to bude skor problem ale to ja chodim tak akurat do obchodu a naspat popripade nejake relaxacne aktivity :D

Do mesta je super dedo tdi ten ma spotrebu okolo 5 v meste.
Toto musim este zvazit, som tazko zaujatelny clovek - prestane bavit, pacit hladam ine
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Robíš preteky do vrchu, na diaľnici ideš čo to dá, hľadáš 250 koňové auto a nie si súťaživý typ?
Seems legit :D
VishkaVishkovski
Amateur
Amateur

begbeee napísal:Robíš preteky do vrchu, na diaľnici ideš čo to dá, hľadáš 250 koňové auto a nie si súťaživý typ?
Seems legit :D
Znie to divne ja viem :D ale naozaj niesom :D
Len mam rada rychlu jazdu. Pustim si nieco rytmicke a ono to ide nejak samo :D.
A to som sa ako mala zvykla pozvraciat z rychlej jazdy :D
Ale situacie ako stojis na semafore, musis turovat skodovecku aby ti nezdochlo a chalanisko vo vedlajsom pruhu si mysli ze sa ides pretekat, zazila som aj take.. v meste mi to pride somarina sa pretekat a mimo som sa este nestretla s nikym kto sa pretekal.
pidrik
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pidrik »

dik za ohlasy pani na ten rover, predok toho auta sa mi hrozne paci.jazdievam skor okresky, mesto malo.co sa tyka servisu a ND, bude to uz asi horsie.Ale to je zasa dan za to ze to nie je tuctove auto.
to Ratz: co myslis tym neoverenym motorom?
Vitaaa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vitaaa »

VishkaVishkovski napísal: Dlhe trate to ide okolo 9l len v meste to bude skor problem ale to ja chodim tak akurat do obchodu a naspat popripade nejake relaxacne aktivity :D

Do mesta je super dedo tdi ten ma spotrebu okolo 5 v meste.
Toto musim este zvazit, som tazko zaujatelny clovek - prestane bavit, pacit hladam ine
tak to sa budeš veľmi, ale veľmi čudovať koľko ti to bude žrať. Ak jazdíš tak ako hovoríš, tak nad 200km/h cestovnej rýchlosti tá 3.2 V6 určite 9l žrať nebude. O tom ma nikto nepresvedčí, kým to na vlastné oči neuvidím. V meste si to na studeno tiež cucne, 14l len tak zahučí.

btw. ako "pretekárka" by si mala vedieť, že Passat v tomto ohľade je mierne povedané nemotorný. Mal som s tým dočinenia jednu dlhšiu jazdu. Na to, že to má taký výkon a kr. moment je to vydochlé. To DSG pri svižnejšej jazde absolútne nestíhalo podraďovať. To by pri cestovaní ani tak nevadilo...ale ak od toho čakáš kto vie čo, budeš sklamaná. Je to také bezcharakterné auto. Nič čo konvenčný kombík vedieť nemusí, nevie. Stavím six-pack 12° piva na to, že tá Vectra GTS 3,2 o ktorej sme sa bavili je rýchlejšia. O GTSku 2,8 turbo 230K už absolútne nepochybujem. Navyše IDS podvozok v tej Vectre je na cestovanie perfektný, za ten komfort a to ako si poradí s rozbitými cestami sa v tej dobe nemuselo hanbiť ani auto vyššej triedy. Pozri čo ti poradil Ratzi. Ak hľadáš aspoň nejaký malý svižný automobilový zážitok budeš krútiť hlavou, nedostaví sa. Ak rozumné cestovanie podľa mňa tiež. Existujú lepšie hltače kilometrov. Chcem tým povedať, že to čo zvládne tá V6 zvládne 2.0 TDi s menšou spotrebou, len s menšou rýchlosťou v priamke.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pidrik: ze tych motorov moc nebolo, bude problem aj s dielmi... plus ten naftak ma 12 rokov... za take peniaze ani nahodou... ak chces nieco raritnejsie, chod inym smerom... // aha, pardon, teraz som sa docital, ze motory montovali bavoracke... no ale aj tak som radsej za ten benzin...

vishka: ten passat robi spotrebu cez 11l, 530d iba 8l a mas k dispozicii 500nm oproti 350, ked uz Ti teda zalezi na vykone... mercedesy na tom budu podobne... predtym som napisal blbost, 525d nebrat, robi tu istu spotrebu ako 530d...
Vitaaa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vitaaa »

530d E61 je mlska :) akurat muzejný kúsok bude nemálo drahší ako ten passat... napr. http://www.bmwklub.sk/predaj-auta-bmw/b ... 65100.html

ta cena je brutalne prestelena... to ano
Napísať odpoveď