Potrebujete poradiť s kúpou PC | návrh zostavy | tuning

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
sobrancan16
Star
Star

Re: Pre tých, ktorí potrebujú radu so zostavou!

Príspevok od používateľa sobrancan16 »

uplink napísal:Povedal kto, MichalkoOo z Košíč?

A k***a čo maš s tými KOŠICAMI čo sa citiš o dačo lepši človek ked si blavak ???? Ja som tiež vychodňar a som na to hrdý :smt049
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

sobrancan16 - mám v <> kto od kiaľ je, je to bližšie určenie miesta, ja som uplink z Bratislavy, on je MichalkoOo z Košíc. Znamená že keď niečo povie on, je to holý kkt platné, nepracuje vo VO s HW, tzn. že nemá mať od kiaľ tie skúsenosti. A ani neskladá/neservisuje/neobstaráva 3 zostavy/notebooky za týždeň, ak by skladal, nikdy by nepísal tie balasty čo má z cudzích fór.

Ku téme. Máte všetci kopec múdrych rečí z internetu, vl. skúsenosti žiadne, tie rady nie sú zrovna najlepšie. Je mi u prdele čo o nich píše tá či oná stránka, jednoducho tam kde ich mám, fungujú, a ako som povedal môj [ako ho MichalkoOo nazval] virtuálny známy z alza.sk sa mi vyjadril na tie OEMkové SS že sú kazové a chodia často späť na RMA. To sú fakty. Vaše virutálne skúsenosti sú len skúsenosti z internetu.

Keby som nedával 3+ kompy týždenne dokopy [aj noťase], tak neprispievam do týchto tém. Častokrát som nútený pracovať s nízkym budgetom a čuduj sa svete, Vaše rady s realitou absolútne nesúhlasia, čím to bude? Žeby tým že neboli Vaše, ale "Jožko Mrkvička na tom a onom fóre napísal." a "ten a onen "renomovaný" web napísal?"

Ste smiešni s Vašími pseudoradami. Najviac ma baví keď sa bije do hrude človek ktorý je z dediny čo má 500 obyvateľov a hovorí aký je on veľký technik a servisák. Neviem koho presne taký človek servisuje, sliepky, alebo besné psy?

Nemám nič proti tým čo sú z východu, či stredu, alebo z lazov, ale budem rád ak takí ľudia budú čeliť faktom a to takým, že keď raz bývam v zadkovciach, tak asi nebudem mať toľko skúseností ako technik z hl. mesta ffs. jednoducho nemajú takí ľudia mať od kiaľ toľko klientely, ani keby moc chceli. Neberte to ako povyšovanie, ale ako jednoduché fakty. Tak isto by som sa nikdy nehádal s technikom čo skladá tonu PC z Prahy, alebo Vancouvru, lebo sú to jednoducho iné kalibre a nemám na nich. Ja mám za sebou svojich 1200 klientov, borec z prahy môže mať ako freelance 50 000 na takého sa nechytám, preto doňho neskáčem. Avšak Vy nie ste borci z Prahy, ani z iného väčšieho mesta. Fyzika nepustí. Jedine že by ste robili v nejakej veľkej firme ako servisáci/technici, avšak o žiadnej väčšej mimo Ba a Ke neviem.

A k tým čo sa cítia ukrátení, lebo nie sú z Ba, Bratislava má cez deň 700k obyvateľov, to je cca 1/10 Slovenska, deal with it a neplačte prosím Vás. Áno je tu viac roboty, áno je tu viac prac. príležitostí, áno je tu viac ľudí, je tu špinavý vzduch a kopa arogantných [napr. ja] a tupých ľudí. Zmierte sa s tým.

hawg :|
sobrancan16
Star
Star

tak Uplink tie tvoje fakty kus zmiernim na ten tvoj blahoslavený Enermax NAXN ktory davaš skoro do každeho pc čo skladaš podla tvojich pohadok starej matere mam ja nazor ze je to zdroj na velko ho**o 3 kamarati ho majú v PC a hučí jak traktor ale zato čo jam mam svoj SEASONIC SS-500 naň sa nemôžem stažovat je to proste peckovy zdroj tichý atď mnoho dalších vecí :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

3ja kamaráti, wow, o tomto presne píšem :psssst:

AMD HD 7xxx je super rada VGAčiek, mne a môjmu kamošovi z vedľajšieho lazu ide už pol roka.

Týpek v alza.sk na RMA: "Ffs! Posrané AMD HD 6xxx a 7xxx stále ich sem nosia."

Len ako príklad, cítiš tam ten rozdiel aspoň trošku?
sobrancan16
Star
Star

uplink diky už som na to čakal kedy mi znižiš karmu v pohode znižuj dalej az dokedy ti nebude dobre na srdci :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ja som Ti ju znížil ešte pri Tvojej prvej reakcii -.- lebo si nechápavý. Nie po tom.
sobrancan16
Star
Star

Uplink : mám pre teba zlú spravu som chapavy človek :?
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Ibaže upkvíkovu retardovanosť sa pochopiť nedá...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

tie NANXi su fakt odpad :)
JankoHraško
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JankoHraško »

uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

JankoHraško - GA má menšiu tendenciu na kazenie, takže snáď tá. Zas na druhej strane Safírová je tichšia a lepšie chladí, ale pri 7xxx rade je to irelevantné, je chladná. Avšak ja som Ti to neodporučil, je to AMD, k tým sa nepriznávam :)
Thommas napísal:Ibaže upkvíkovu retardovanosť sa pochopiť nedá...
napísal človek, čo je schopný 2-3x denne otravovať s tým kedy pošlem kovošrot na jeho adresu, aj napriek tomu že som mu viacnásobne povedal že vtedy, keď budem mať čas ;)
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

sobrancan16 napísal:tak Uplink tie tvoje fakty kus zmiernim na ten tvoj blahoslavený Enermax NAXN ktory davaš skoro do každeho pc čo skladaš podla tvojich pohadok starej matere mam ja nazor ze je to zdroj na velko ho**o 3 kamarati ho majú v PC a hučí jak traktor ale zato čo jam mam svoj SEASONIC SS-500 naň sa nemôžem stažovat je to proste peckovy zdroj tichý atď mnoho dalších vecí :wink:
Ja mam jeden tiez konkretne http://www.alza.sk/enermax-naxn-82-850w ... .htm#popis a nehuci vobec.Tie otacky na ktorych sa toci v pokoji nemas sancu pocut a v zatazi taktiez nic nepocujem narozdiel od corsair HX 620 co som mal pred nim.Inak tomu corsairu nemozem nic vytknut pretoze mal uz 3 roky za sebou jedine to ze zacal neznesitelne piskat s novym HW tak musel ist prec.A moji traja kamarati povedali mi pripada fakt smiesne az dedinske.
Thommas napísal:Ibaže upkvíkovu retardovanosť sa pochopiť nedá...
Thomas trochu uber lebo ked si precitam niektore tvoje prispevky z pred dvoch rokov napriklad tento http://www.hojko.com/pc-4000e-max-t140349.html tak vazne pochybujem kto je tu retardovany.Skupujes sroty z bazarov a potom sa tvaris ako :smt045 ktory pozral vsetku mudrost.Ty si niekto kto tu uz davno nema co robit nieto este urazat inych http://www.hojko.com/black-list-podvodn ... 9-140.html http://www.hojko.com/black-list-podvodn ... 9-160.html
wladas napísal:tie NANXi su fakt odpad :)
Smiem vediet preco?lebo sa s tym stale opakujes ale videl som odteba len jeden argument ze enermax na naxn lepi len svoje nalepky.Corsair to nerobi?Ja mam troch kamratov ktory ho maju a ide v pohode :P 8)
wladas
Redeemer
Redeemer

balthier napísal: Smiem vediet preco?lebo sa s tym stale opakujes ale videl som odteba len jeden argument ze enermax na naxn lepi len svoje nalepky.Corsair to nerobi?Ja mam troch kamratov ktory ho maju a ide v pohode :P 8)
=>
uplink napísal:mne a môjmu kamošovi z vedľajšieho lazu ide už pol roka
asi tak nejak

Jednoducho NANX nevyraba priamo Enermax, lisi sa kvalitou pouzitych suciastok, vetrakom, spolahlivostou, kvalitou napati na jednotlivych vetvach, atd atd.
S Enermaxom to ma spolocny LEN nazov, kvalitou je niekde uplne daleko. To su fakty.
To mas to iste ako napr krmivo pre psov royal canin. Celosvetovo vysoka kvalita. Na slovensku a v okoly je to ale odpad vyrabany v polsku.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

nanx je čínsky OEM odpad
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Spoiler
balthier napísal: Ja mam jeden tiez konkretne http://www.alza.sk/enermax-naxn-82-850w ... .htm#popis a nehuci vobec.Tie otacky na ktorych sa toci v pokoji nemas sancu pocut a v zatazi taktiez nic nepocujem narozdiel od corsair HX 620 co som mal pred nim.Inak tomu corsairu nemozem nic vytknut pretoze mal uz 3 roky za sebou jedine to ze zacal neznesitelne piskat s novym HW tak musel ist prec.A moji traja kamarati povedali mi pripada fakt smiesne az dedinske.

Thomas trochu uber lebo ked si precitam niektore tvoje prispevky z pred dvoch rokov napriklad tento http://www.hojko.com/pc-4000e-max-t140349.html tak vazne pochybujem kto je tu retardovany.Skupujes sroty z bazarov a potom sa tvaris ako :smt045 ktory pozral vsetku mudrost.Ty si niekto kto tu uz davno nema co robit nieto este urazat inych http://www.hojko.com/black-list-podvodn ... 9-140.html http://www.hojko.com/black-list-podvodn ... 9-160.html

Smiem vediet preco?lebo sa s tym stale opakujes ale videl som odteba len jeden argument ze enermax na naxn lepi len svoje nalepky.Corsair to nerobi?Ja mam troch kamratov ktory ho maju a ide v pohode :P 8)

Vyťahujme veci na každého spred 3-4 rokov a každý bude na každého kydať humus a každý sa bude na každom smiať. Tak to veru treba. A hlavne - ak nevieš pozadie dákej veci, tak si tam láskavo nepchaj nos. Ďakujem.

PS: bol by som zvedavý, čo za pažravý HW máš na 850W zdroji, že ho vieš vyťažiť naplno.
balthier
Light Professional
Light Professional

Vidim ze tu poslednu vetu si nepochopil aj napriek mojej snahe :roll: Inac to mas odkial?Nie vsetky nanx su len nalepky a podruhe ked si tak citam recenzie tiez neviem odkial mas ze su tam nekvalitne suciastky.Viem len otom ze menili lepsie vetraky za horsie na niektorych modeloch.Na tom corsaire hx tiez ventilator nebol bohvieco.
//Michalko vsetko je cina :smt006
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Thommas - človek dá pravdivý argument o Tvojom prehnitom konaní, chatrnej povahe a prístupu k ľuďom a Ty ho odpinkáš tým že je to 3-4 roky staré. Čo presne sa u Teba zmenilo? Podľa toho ako tu na Teba ľudia pľujú a podľa karmy myslím že nič. Alebo si sa znovunarodil?
MichalkoOo napísal:nanx je čínsky OEM odpad
Mám pre Teba novinku. Súčiastky od Enermaxu a od CWT sú skoro identické ;) suriprise :smt006
wladas
Redeemer
Redeemer

@balthier
v cine robia Iphony a tak isto aj lacne napodobeniny Iphonov, ako priklad
balthier
Light Professional
Light Professional

Thommas napísal:
Spoiler

Vyťahujme veci na každého spred 3-4 rokov a každý bude na každého kydať humus a každý sa bude na každom smiať. Tak to veru treba. A hlavne - ak nevieš pozadie dákej veci, tak si tam láskavo nepchaj nos. Ďakujem.

PS: bol by som zvedavý, čo za pažravý HW máš na 850W zdroji, že ho vieš vyťažiť naplno.
Kto tu na koho kydaa humus?Nepostol som to s umyslom sa niekomu smiat len tam je pekne vidiet rozdiel vo vedomostiach medzi tebou a medzi tym na koho kydas ty.Hovno padne z police a mysli si ze je kompot hlavne ze sa pustas do niekoho :lol:
PS:Preco by som ho mal vytazovat naplno?Uvazoval som najprv o SLI a mam rad poriadny OC a popritom mi ostala pekna rezerva aby sa nehrial a nevytazoval.Ja viem dobre ze ho vytazujem len zo stvrtiny.Ty si pre mna zamna do zostavy pchaj co chces ale potom sa necuduj ked ti nieco odchadza.

//autoeditácia príspevku (18 Okt 2012, 15:26)
wladas napísal:@balthier
v cine robia Iphony a tak isto aj lacne napodobeniny Iphonov, ako priklad
Ano robia tam aj dobre veci aj zle alebo narazas na nieco ine?
wladas
Redeemer
Redeemer

balthier napísal:Kto tu alebo narazas na nieco ine?
nie, dobre si to pochopil
proste to ze tovar pochadza z ciny neznamena nic...maximalne len to, ze su tam blbi ludia ked robia za take centy
Napísať odpoveď