Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
Tá tretia fotka.. to je lietadlo alebo nejaká ISS alebo?
tipujem ze lietadlo... ISS alebo ine druzice by bola suvisla ciara
UFO 
Je to lietadlo, prišlo mi to ako celkom zaujímavá fotka s ním...
Je to lietadlo, prišlo mi to ako celkom zaujímavá fotka s ním...
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
na 99% lietadlo(alebo vrtulnik
je tam vidiet suvislu ciaru so svetiel co so zapnute stale + bodky zo blikajucich svetiel
Príspevok nad tebou od autora fotky si nekukol?chlapec10 napísal:na 99% lietadlo(alebo vrtulnikje tam vidiet suvislu ciaru so svetiel co so zapnute stale + bodky zo blikajucich svetiel
Každopádne, aj autor sa môže mýliť...
a tam vľavo.. to je húsenica? Ak hej, si mohol aj s ňou podobné "zátišie" urobiť... 
ee to bude najskor zlomena trava alebo dajaka zelina 
-
weroro
Flash coder
To svetlo na okrajoch bodliaku mi tam nejako nepasuje. Príde mi to ako prehnaný postproces v PSku.
originál sa mi páči viac 
Taktiež sa mi viac páči originál, krajšie farby
-
ZappBrannigan
Darca
Divne farby, prepalena biela (z lava az po stred) a podla mna prilis siroke a prilis nizke, az moc siroka panorama.
-
ZappBrannigan
Darca
Tá prepalena biela je slnko, ináč sa z toho kopco nedá fotiť, iba ráno. a tie farby sú čerstvé jesenné, a je to fotené na 8snímkov a 180stupňov
myslim ze si prvy, kdo dokazal odfotit poprad a jeho dominantu bez dominanty a vyzera to ako nejaka dedina na nizine... to asi hovori za vsetko
-
ZappBrannigan
Darca
Tá fotka má aj hlbší zmysel s tou cestou a tak. Na tatrach bol aj taký pekný závoj tak ma to napadlo dať do jednej foto...v PC mám aj reparát , keď som urobil 6 snímkovú na ohnisku 35mm
nuz myslim ze okrem hassa jasteraka nikdo iny ten hlbsi vyznam nevidi
/ale aby som nemal len sproste reci, ako bolo spomenute prepal, mesto je daleko a straca sa na tej fotke zbytocne velke okraje po bokoch, ked uz tam nemas ani dominantu tatry v pozadi, zbytocne roztiahnute, nehovoriac o deleni pola v dolnej polke fotky co posobi rusivo, taktiez horizont presne v polovicke fotky nie je tou najstastnejsou volbou...
je jesen a zapadajuce slnko dokaze vytvorit paradny oranzovy opar, skus to vyuzit kedze ranne slnko ti ocividne na tej fotke viac ublizilo ako pomohlo...
na panorame je ta vyhoda ze sa ti ako objekt nehybe cize si mozes 1000 krat rozmyslet ako ju odfotis akurat sa musis hybat ty... skusaj viac uhlov a rozne vzdialenosti...
/ale aby som nemal len sproste reci, ako bolo spomenute prepal, mesto je daleko a straca sa na tej fotke zbytocne velke okraje po bokoch, ked uz tam nemas ani dominantu tatry v pozadi, zbytocne roztiahnute, nehovoriac o deleni pola v dolnej polke fotky co posobi rusivo, taktiez horizont presne v polovicke fotky nie je tou najstastnejsou volbou...
je jesen a zapadajuce slnko dokaze vytvorit paradny oranzovy opar, skus to vyuzit kedze ranne slnko ti ocividne na tej fotke viac ublizilo ako pomohlo...
na panorame je ta vyhoda ze sa ti ako objekt nehybe cize si mozes 1000 krat rozmyslet ako ju odfotis akurat sa musis hybat ty... skusaj viac uhlov a rozne vzdialenosti...
-
ZappBrannigan
Darca
Zajtra ráno idem na to