Re: Facebook
Neviete prečo má kamarátka problém pri odosielané správ ale len pri mne? Pri ostatných jej to vraj v pohode odošle správu a pri mne jej ukáže výkričník. Občas sa to stane len pri jednej správe ale včera napríklad neodoslalo ani jednu. Stále len ukázalo XYZ is typing... a znova skočilo na Seen... a správa nikde.
Mam jedneho znameho zo skoly ktoremu nemozete odoslat ziadost o priatlestvo, na svojej stranke ma len ikonku s ozubenym kolieskom (nahlasit/blokovat) - nie je tam moznost poslat spravy ci pridat priatela. Inak vsetko normal. Ako to nastavil? Da sa tak dobre vyhnut nechcenym "priatelstvam".
mi-chau:
Vpravo hore šípka -> Privacy settings -> How You Connect (Edit Settings)
\\Tak pozerám, že už tam nemám možnosť Nobody, ale len Everybody a Friends of friends...
Vpravo hore šípka -> Privacy settings -> How You Connect (Edit Settings)
\\Tak pozerám, že už tam nemám možnosť Nobody, ale len Everybody a Friends of friends...
ako sa daju pozerat fotky priatelov?
nalavo v menu ked som klikol na fotky, tak mi vzdy ukazalo fotky priatelov, co kto pridal..teraz ked kliknem na fotky, ukaze mi moje
nalavo v menu ked som klikol na fotky, tak mi vzdy ukazalo fotky priatelov, co kto pridal..teraz ked kliknem na fotky, ukaze mi moje
Zdarvim vás. Chcem sa spýtať, ako sa dá skryť funkcia zobrazovania spoločných priateľov.
Teda ak som si predtým zadal do vyhľadávača napr. nejakého kamošovho kamoša, ktorý mu komentoval jeho príspevok, tak mi ukázalo pri jeho profile, že mám jedneho priateľa s ním spoločného. Teda ukáže akože spoločný priateľ, aj ked realne ja ho v priateľoch nemám.
Funguje to aj teraz ak si to vyskúšate, ale viem že niektorí ludia to maju vypnute, tak by som chcel vedieť tiež ako sa to dá vypnuť. Ďakujem
Teda ak som si predtým zadal do vyhľadávača napr. nejakého kamošovho kamoša, ktorý mu komentoval jeho príspevok, tak mi ukázalo pri jeho profile, že mám jedneho priateľa s ním spoločného. Teda ukáže akože spoločný priateľ, aj ked realne ja ho v priateľoch nemám.
Funguje to aj teraz ak si to vyskúšate, ale viem že niektorí ludia to maju vypnute, tak by som chcel vedieť tiež ako sa to dá vypnuť. Ďakujem
-
mirak2
Hardcore addict
nejakym omylom som zablokoval funkciu fullscreen fotiek, ked kliknem na fullscreen button pri fotkach, tak to nic neurobi... neviete, kde sa to nastavuje?
-
demovic_svk
Medium Star
ahojte stvu ma spravy na FB ..ked poslem spravu niekomu koho nemam v priateloch neukaze sa mu to v prijatych ale v inych ..da sa to nejako nastavit aby mu to normalne prislo ? dakujem K+
demovic: myslím že tak to je spravené na FB, nič sa s tým asi nedá robiť
Caute. mam jednu otázku. Kedy si mi ukazovalo vpravo hore kto co urobil, co lajkol, co okomentoval a to bez ohladu na to, ci to urobil na nastenku cloveku s ktorym som alebo niesom priatel. Mal som to tam asi 3 dni a potom mi to same zmizlo. (myslim že same) Čo mám urobit, aby sa mi to tam znova objavilo? Nachádzalo sa to vpravo hore, pod tou hlavnou lištou. Ďakujem.
Musis mat 100 priatelov, aby ti to ukazovalo. Mozno si ta niekto zmazal alebo FB zvysil tento pocet.
ahaaa...to ja som ich premazaval hh.. toto som nevedel. moc dakujem 
zdar vie mi niekto SURNE povedat ako obmedzit niekoho s priatelov aby od teraz uz nevidel nic co pridam na nastenku? ale aby ostatny videli pri prispevkoch ze zdielane s mojimi priatelmi ?
skusal som nastavit ze PRIATEL S OBMEDZENIM lenze to mu zmyzlo komplet vsetko co som predtym pridal tak aby mu to nebolo cudne
viem ze sa to da len neviem ako
diky
skusal som nastavit ze PRIATEL S OBMEDZENIM lenze to mu zmyzlo komplet vsetko co som predtym pridal tak aby mu to nebolo cudne
viem ze sa to da len neviem ako
Ako sa dá vymazať ten vy********* farmville ?? Každý den mi chodia upozornienia aby som si to zahral pritom som to v živote nezapol
Je nejaká možnosť ako zakázať konkrétnemu človeku (alebo skupine) komentovanie na mojej timeline?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
vsak v nastavenich daneho prispevku..tak ze ho neuvidi..
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Zdravím,
chcel by som sa spýtať takú jednu blbú otázočku
Dá sa zistiť, kto si ma na FB dal off?
chcel by som sa spýtať takú jednu blbú otázočku
Dá sa zistiť, kto si ma na FB dal off?
Myslíš v chate? Nie, to sa momentálne nedá. 
-
LatteMacchiatoo
Light Star
hd_ napísal:Myslíš v chate? Nie, to sa momentálne nedá.
Hej myslel som tam. No tak mi zostáva už iba sledovať príspevky od danej osoby
Ďakujem
V poslednej dobe mám problémy s chatom. Píšem si často len s jednou osobou, tak neviem povedať či sa mi to stalo len pri písaní s ňou alebo aj pri niekom inom.
Ja napíšem správu o 00:01, jej príde 00:03
Ona niečo napíše 00:02 a príd emi to 0:05
... tak si potom domyslite, ako asi dávajú niektoré vety zmysel v tej konverzácii, pokiaľ toho napíšete naozaj veľa behom pár minút
Skúšali sme obaja reštart prehliadača / iný prehliadač / reštart PC / + FB v mobile ... výsledok bol rovnaký. Máte nápady čo by mohli pomôcť. alebo len počkať kým to prestane ... ?
... tak si potom domyslite, ako asi dávajú niektoré vety zmysel v tej konverzácii, pokiaľ toho napíšete naozaj veľa behom pár minút
Skúšali sme obaja reštart prehliadača / iný prehliadač / reštart PC / + FB v mobile ... výsledok bol rovnaký. Máte nápady čo by mohli pomôcť. alebo len počkať kým to prestane ... ?
aj mne blbne chat v poslednu dobu, stale mi nabehuju tie vykricniky a musim posielať spravy aj 2x.. podla mna bude chyba u nich niekde, ved ak potrebuješ s niekym surne pisať tak chodte pre zatial na nejaky IM, skype alebo tak niečoLubenečko napísal:V poslednej dobe mám problémy s chatom. Píšem si často len s jednou osobou, tak neviem povedať či sa mi to stalo len pri písaní s ňou alebo aj pri niekom inom.
... tak si potom domyslite, ako asi dávajú niektoré vety zmysel v tej konverzácii, pokiaľ toho napíšete naozaj veľa behom pár minút![]()