Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
orez to na vysku aby ten laket nevyzeral ako vysiace prso 
-
xH4wK
No neviem ale co je celkovo na tej fotke (nemyslim obsahovo) ? Zaostrit a odfotit dieta vie kazdy myslim 
Rusive pozadie, mizerne farby, ziadny zaujimavy vyraz dietata, taka uplne normalna fotka.
-
ZappBrannigan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
To pzadie mao byť, malo to vyjadriť pokoj a nevinnosť dieťaťa v strede....nuž, kašlem na to
tu je ešte zopár
-
ZappBrannigan
Darca
Určite lepšie... škoda, že nebola jasnejšia obloha. Ale prekáža mi tam pravý dolný roh...... mal si sa viac postaviť doľava... alebo ho vyretušovať... orezaním by si asi stratil časť kopca...
-
ZappBrannigan
Darca
Clone stamp tool FTW
//autoeditácia príspevku (11 Nov 2012, 11:25)
//autoeditácia príspevku (11 Nov 2012, 11:25)
ty mas rad orezavanie a panoramy, vsak?
Viac by sa mi páčila keby to kreslo bolo napravo.
-
ZappBrannigan
Darca
ta z toho agility vo forme panoramy
co ja viem mne sa ten orez na tom moc nepaci 
-
ZappBrannigan
Darca
original je Uber shit 
na tej panorame je uplne zbytocne orezavat ten roh, pretoze tie baraky to spatia rovnako... mal si hodit bud cele mesto pred kopcami alebo tam vobec ziadne nedavat a nechat len tatry... ved ti to same musi byt do oci 
-
ZappBrannigan
Darca
No, ak sa vzdialim aby bolo vidno obidva, ma zdrbete ze tatry nevidno, ak urobim panoramu kde zvyraznim tatry, nevidno poprad...da fuq?!
urob taku kde ti tie tatry nebudu spatit nejake budy. pane boze dookola vsade milion kopcov, tak na niektory vylez ak chces dobru fotku 
//pre karmistu: no vzhladom na to ze som zo snv tak poprad som urcite videl na pohladnici
//pre karmistu: no vzhladom na to ze som zo snv tak poprad som urcite videl na pohladnici
no pokial ta fotka nebude aspon priemerne dobra tak dostanes kritiku na co vlastne sluzi aj toto vlakno... a kritika vacsinu ludi posuva dalej, ak sa zbytocne neurazaju...
tak si zober rady k srdcu a skus pofotit nieco tak ako tu bolo spomenute a mozno dostanes len samu chvalu...
tak si zober rady k srdcu a skus pofotit nieco tak ako tu bolo spomenute a mozno dostanes len samu chvalu...
-
xH4wK
Prosim o kritiku, lebo by som rad vedel ako spravit pekne fotky v noci, toto je taky viacmenej prvy pokus