SFZ a cely slovensky futbal
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Waagbistritz69
King
Re: SFZ a cely slovensky futbal
ultras kolektív "tribúny sú naše" zrobil prvý zo série článkov o pádoch a bankrotoch futbalových klubov u nás.. AMF
https://tribunysunase.wordpress.com/201 ... slovensko/
https://tribunysunase.wordpress.com/201 ... slovensko/
Zas sa nedá počúvať ten komentár na Dajto, lebo je to mixnuté s nejakým anglickým komentátorom.
To isté bolo v BA proti Grécku, keď bolo niekedy viac počuť toho Gréka, ako nášho.
este to ani nezacalo a uz prehravame 2:0
no dnes to bol strasny zapas nasi asi su uz radi ze skoncil.
No ja som to v 20. minúte radšej vypol a venoval som sa škole. Asi som dobre spravil, oco mi hovoril, že sme nemali jedinú normálnu šancu a že môžeme byť radi, že to neskončilo 5:0. Každopádne tipujem, že nikomu nebude repre chýbať tých xy mesiacov, čo nehrajú žiadny zápas.
-
kokolinopl
Medium Expert
ooo Vittek sa vratil a v 15 minute zraneninie 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Vobec nechapem naco dali vitteka hrat bol dlho zraneny dlho nehral a je to uplne slaby utocnik.
Dali tam novych mladych a hned to vyzeralo ovela lepsie. Nie stale tam hned pchat nemozneho vitteka
Dali tam novych mladych a hned to vyzeralo ovela lepsie. Nie stale tam hned pchat nemozneho vitteka
-
hojko
Site Admin
Tak to byva ci vo futbale, v hokeji..., hraci hraju vdaka menu, nie vdaka ich aktualnym vykonom pocas posledneho obdobia.
-
guess.whoo
Redeemer
No praveze Vittek sa celkom chytil v poslednych tyzdnoch v lige a pohari. Pozeral som poharovy zapas proti besiktasu istambul a tam bol ustrednou postavou utoku. takze nominacia bola tentokrat na zaklade sucasnej formy.
suhlasim ale s tym, ze by v repre mali dostavat viac sanci prave hraci ako Lasik alebo Mak. Tiez by som rad videl napriklad Lalkovica v takomto zapase kde o nic nejde a moze sa len ukazat.
suhlasim ale s tym, ze by v repre mali dostavat viac sanci prave hraci ako Lasik alebo Mak. Tiez by som rad videl napriklad Lalkovica v takomto zapase kde o nic nejde a moze sa len ukazat.
-
kokolinopl
Medium Expert
kvoli comu Lalkovica ? ved on sa poriadne nepresadil v seniorskom futbale nikde
skor je prekvapive ze absentoval Holosko a taky Jakubkov bol
skor je prekvapive ze absentoval Holosko a taky Jakubkov bol
-
guess.whoo
Redeemer
aky Jakubkov? ked uz tak Jakubko.
Ako sa mal presadit a kde? ma len 20 rokov. teraz je v portugalsku kde zbiera skusenosti
Ok bol na repre zapase s 21-kou, ale myslim, ze aj odtial by sme mali bravat viac mladych hracov
Ako sa mal presadit a kde? ma len 20 rokov. teraz je v portugalsku kde zbiera skusenosti
Ok bol na repre zapase s 21-kou, ale myslim, ze aj odtial by sme mali bravat viac mladych hracov
-
kokolinopl
Medium Expert
Jakubkov
Ake Portugalsko ? Ked uz tak v Portugalsku uz nie je.
Ake Portugalsko ? Ked uz tak v Portugalsku uz nie je.
-
guess.whoo
Redeemer
-
kokolinopl
Medium Expert
Vidim ze to sledujes a mas aktualne informacie

Šikovných chlapcov je dosť,len neni potrebé zázemie k rastu talentov. Posielam link na zostrih gólov 9-ročných chlacov z FA ViOn Nitra(zostrih zo štyroch turnajov)
-
hojko
Site Admin
R.K.: Trochu ubohe, registrovat sa na fore a poslat link na video s vlastnym dietatom, nemyslis??? Dokazuje to tvoj registracny mail a tiez to co je na YouTube. Keby to tak robili vsetci rodicia...
Slovaci nezebrite o spolocnu cesko-slovensku ligu mate to marne
cesi si nebudu kazit ligu sranda klubmi ako slovan alebo spartak
ajtak na ten futbal ani nechodite, to by bola riadna hanba keby sem na stadin prisla sparta a privitali by ju pradne tribuny!
Ved na futbal sa aj tak bojite chodit koli dochodcom ktori si chodia na zapasy zanadavat lebo ich manzelky byju a ani sex nieje co byval
a co taki spartanski chuligani ti by vas veru pokazili nadavkami a aj nakladacku dali , vy sa tak mozte spajat s turkmenistanskou ligou a aj tu som teraz riadne ponizil
http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-ga ... enari.html
http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-ga ... enari.html
myslis ze na spartu by ludia neprisli?
-
guess.whoo
Redeemer
urcite by prisli, nie len na spartu, ale aj plzen ci liberec..najprv sa vsak treba postarat aj o to, aby bolo kam prist. Na slovan by ludia chodili keby bol vlastny stadion a nie na hanbu hrat na interi. v trnave sa uz stavia pomaly, ale co z toho ked budu v druhej lige tymto tempom? zilina ma este celkom v dobrom stave, ale taktiez trencin - tie tribuny su v katastrofalnom stave ci uz je to hokej alebo futbal...proste chceme spolocnu ligu, ale nie je miesto kde by sa u nas hrala