Famine napísal:
Podla mna treba spraviť lepšie podmienky zamstnancom a zamestnavatelom ako napr. zvýšiť počet hodín nadčasov aby si ludia mohli zarobiť viacej, vačšia flexibilita ako možnosť prepuštania zo dna na den, zrušiť minimálnu mzdu, zrušiť gastrolístky, znížiť dane firmám, na spotrebný tovar by som odporúčil zvyšiť dane, ponechať prácu na dohodu lebo mnoho ludí si privyrába popri hlavnom zamestnaní vedlajšou robotou. To je asi tak všetko čo by pomohlo nižšiej nezamestnanosti

s tymi nadcasmi to vidis velmi naivne...vacsina velkych firiem a postupne sa ktomu dostavaju aj mensie ma pracovne zmluvy koncipovane tak, ze v nich mas zahrnute aj standardnu vysku nadcasov ktore pripusta zakonnik prace, tz, ty ich sice nemusis vzdy vycerpat, ale akonahle musis robit nadcas aby si stihol projekt tak to mas uz zaplatene, takze by si tym moc nikomu nepomohol.
zrusit minimalnu mzdu? nie som sice ekonom, ale minimalna mzda znamena nieco v preklade : "platim ti tolko len preto, ze musim, keby som mohol zaplatim ti este menej" a neviem ci mas predstavu kolko zarabaju ludia pri pasovej vyrobe, ale ak nie, tak je to povacsinou presne ta minimalna mzda, z ktorej sa uz vyzit moc neda...
na gastracoch osobne nic zle nevidim, zamestnavatel ti musi prispiet tak ci tak na stravu, minu sa vzdy, a vacsina stravovacich zariadeni z nich zije.