League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

japaja napísal:dalsia dobra hra
Ešte mi prosím ťa povedz, koho to zaujíma :roll:

Inak sleduje tu niekto IPL5ku? Fnatic ROZDRVILI Taipei Assassinov, bol som neskutočne hrdý na našich európanov. Síce som fanúšík CLG.eu, ale Fnatic sa vracajú znovu na trón imo :P
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

Včera večer som to pozeral, neviem kto tam hral, ale bol to neskutočný súboj. Ten EZ a cho gat boli nemožný, ale napokon vyhrali aj keď mali o 10 kills menej ako súperi, kde hral super kog maw.
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Gastanko napísal:Cawte. Mám jednu otázočku. Neviete náhodou kedy výde nový PATCH?? Lebo mám pocit, že im to trvá nejako moc dlho
Podla vsetkeho najskor az 11. decembra
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Tiez som to vcera chvilku sledoval na to streame, no len par minut, lebo vzdy ked pozeram tieto videa, tak po par minutach musim ist hrat :D.. ma to tak nabudi volako

Inak nechcem zakriknut, ale v ranked sa mi zacalo darit, momentalne mam 4 vyhry po sebe a z 1000 elo som uz na 1220 cca (16W a 8L), musim poklopat zatial ziaden troll az na jednu hru, kde som bol kapitan, napisal som top, zobral som si cho ga a potom last picker si namiesto supporta pickol evelyn a napisal, ze on je top... tak v hre automaticky sla evelyn hore a tak ja som siel bott s adc a vyhrali sme vsetky 3 lajny i ked teemo celkom daval tej evelyn, ale mali sme dobreho junglera :), vyhra po 20 minutach
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

prave som vyhral ranked hru s dvoma premade duo frogeater nationality hracmi v teame...zazrak :D horkotazko...aspon ze ad carry hral dobre (na francuza), dalsi boli typicki žabožruti...totalne vyhravame a zacne zahadzovat vyhratu hru, odmieta ist s teamom, zomiera stale sam, pomaly feeduje nepriatela a ked mu niekto povie, aby s tym prestal...tak zacne tarat kraviny, nadavat ostatnym a samozrejme stale dalej robi to iste a zomiera sam...preco su zabozruti taky strasne arogantny narod bez stipky sebareflexie? clovek by povedal, ze ked budu vsetci v teame zabozruti, tak aspon vtedy budu drzat spolu, ale nie...ono sa vzdy najde aspon 1-2 ktorym uprostred vyhratej hry zrazu prepne (ako keby dali hrat mladsiemu surodencovi) a takmer kvoli ich sprostostiam prehrame...
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

fuuha pozeram opet zmena vzhladu.zmena itemov.zacal som hravat supp sonu,teraz ked sa menili tie itemy,nepostrehol som ci sa aj upravovali herovia,mate tipy na runy pre sonu?mobafire nieco ma http://www.mobafire.com/league-of-legen ... -dr-130139 len ci skusenejsi s tym suhlasu.btw lekoklatik ak sa mi bude darit ako minule roky tak coskoro budem elo 300-500 potom ti poslem udaje
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

:D Son-goku, ty to hras so zavretymi ocami vsak? :D.. Ty to ozaj beres ako zabavku... Na ten novy vzhlad si budem musiet zvyknut, zatial mi dost trtva kym nakupim veci atd, vela veci som robil uz automaticky a teraz si budem musiet zvykat no :), ale to kazdy
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

ja tak neznasam, ked po kazdom vacsom update uplne zmenia interface...chat je prilis maly...ostatne je prilis velke...boli ma z toho hlava, male pismenka a cisla, prilis vela farbenych efektov...hranim ten hry si robime nabeh na epilepsiu :D

ked prehrate 1-2 hry...dajme si na par hodin pauzu...najma ak ste ich prehrali kvoli trollom a podobne...
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterX »

Ten chat si mozes zvacsit, a ostatne veci zas zmensit, takze to nie je az taky problem, mne dost vadi ten obchod, je dost neprehladny, tiez si treba zvyknut na nove itemy, bojim sa hrat rankedy :D Ale itemy pre supporty su super, to je dobra zmena, na ten ostatok si este musim zvyknut :/
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

no mam chat na maximum a aj tak je ovela mensi nez bol predtym (neviem na akom rozliseni hravas) + mi vadi, ze ostatne casti si nemozem prisposobit zvlast...bud je vsetko obrovske alebo vsetko krpate...ja by som napr. mal rad vacsiu mapku a spoluhracov, ale moj xicht s QWER by som zase taky velky nepotreboval...

shop je podla mna fajn, staci odohrat par hier, zvyknete si...tiez sa mi paci, ze kazdeho hrdinu prerobili a do "recomended" items mu dali rozne moznosti, ci chcete hrat ofenzivne, defenzivne atd...
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

No ulahcili hru dost zaciatocnikom,ale pre takeho hraca,co ma odohrate uz aspon 500 hier nemoze byt problem pozriet si iteami ,precitat si o nich co to a rozhodnut sa ,ci ho naozaj potrebuju.Co som si vsimol,tak sa teraz da dost casto "otocit karta".V early game sme dominovali,viedli o par killov + sme mali vsetkych drakov. V mid a late hre ,to otocili oni az som sa bal,ze prehram.No nakoniec sme sa nejako zoskupili ,vysli nam teamfighty a zas sme to otocili.Pretoze Riot pisal,ze sa to pokusi urobit tak,ze ked nejaky team prehrava,no ten rozdiel nieje az taky velky,tak bude mat vacsiu moznost to dobehnut a vytiahnut sa zo srac***.

Takze polhodinku mam cas,musel som leave pre nejakeho experta :D "top or feed"
Son-Goku
Darca
Darca

Meken napísal::D Son-goku, ty to hras so zavretymi ocami vsak? :D.. Ty to ozaj beres ako zabavku... Na ten novy vzhlad si budem musiet zvyknut, zatial mi dost trtva kym nakupim veci atd, vela veci som robil uz automaticky a teraz si budem musiet zvykat no :), ale to kazdy
no prave sa mi zacal pocitat ranked zacal som na 800.bude to rychlovka
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

SOn: v sezone 2 som zacal hrat rankedy cerstvo po tom ,co som dosiahol lvl 30.V normal hrach som pochopitelne mal kladne skore a bol casto skor nafeedeny,tak som si myslel,ze budem rovnako dobry v rankedoch.No pochopitelne som nebol.Last hity a wardenie mi boli cudzie a tak som dal elo mozno nejako 850? Potom som od nervov rankedy prestal hrat odohral cca 1000-1500 hier v normal a znova som sa pustil do rankedov.Elo som zdvihol do konca sezony na 1300-1400 z 850 uz presne neviem.Ked si povies,ze ides znizovat elo,tak to svojim sposobom pritahujes.
Son-Goku
Darca
Darca

ja ti aj napisem ako to cele je,aj teraz predposledna hra, hral som sonu.vsetci ma reportli ale ze mal teemo 5/22 a ze mal druhy idiot cez 15 deaths, to nikoho netrapilo.wardil som celu mapu,snazil som sa ako viem,ale ked debil udyr akoze tank ide robit back door a oni maju dvoch tankov ktory nas pusovali mid,tak ostatok pokapal udyra zabili a ja som mal def mid.ja 1 vs 5 s lame hp.sral som na to nechal som to skoncit.
pocas tohto pisanai som hral dalsiu hru,xina no mal som najvyssie score,na moje stastie plusove.jediny som pushoval idiot tank skorej utekal.,lulu faggot skapinal kazde dve minuty.dalsi idiot corki 2/11 feedil hned na zaciatku.no naco taku hru hrat.len nervy.a samozrejme dostanem report :) co mne nevadi, prehrali sme a oni pisu mne ze kvoli mne 8/2.hrajem si pre zabavu.rad robim rage
cumilko
Star
Star

Príspevok od používateľa cumilko »

ták a máme tu ukážku nového championa "Vi"

//edit ešte pridané niečo zaujímavé http://www.surrenderat20.net/2012/12/12 ... pdate.html
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

pri 5v5 ranked solo/duo zoraduje hracov na picky podla ela?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Forsaken napísal:pri 5v5 ranked solo/duo zoraduje hracov na picky podla ela?
hej presne...ale ak ma najvyssie elo z teamu jeden z "duo", tak jeho partnera hodi ako lastpick aj ked moze mat aj ten vyssie elo ako 2nd, 3rd, 4th pick...

ono je to ale cele o nahode...vybera hracov s velmi podobnym elom...a to ze ma niekto o 20 elo viac este neznamena ze je lepsi hrac...dnes a vcera som videl niekolko otrasnych platinum hracov so season2, co nevedeli ani lasthitovat...
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

ephramko napísal: ale ak ma najvyssie elo z teamu jeden z "duo", tak jeho partnera hodi ako lastpick aj ked moze mat aj ten vyssie elo ako 2nd, 3rd, 4th pick...
Toto nie je pravidlo, ale vacsinou to tak je.
A k tym platinovym hracom...je to tak ako vravis, ale podla mna ten ucet od niekoho kupili alebo sa k nemu dostali nejako inak. Inak si to vysvetlit neviem.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

cize cisto teoreticky, je najlepsie byt posledny pick, pretoze ostatni potom maju viac ELA ako vy, a su lepsi ako vy... a v tom pripade mate team zlozeny z ludi ktori by mali byt lepsi ako vy tym lepsia sanca na vyhru.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Forsaken napísal:cize cisto teoreticky, je najlepsie byt posledny pick, pretoze ostatni potom maju viac ELA ako vy, a su lepsi ako vy... a v tom pripade mate team zlozeny z ludi ktori by mali byt lepsi ako vy tym lepsia sanca na vyhru.
je absolutne jedno aky pick dostanes, sice maju viac ela, ale ono je to priblizne rovnake +- 20...to je jedna hra teraz...to absolutne nic neznamena...
okrem toho je dost frustrujuce hrat junglera alebo supporta, ked mas totalneho nooba na mide a tope...

a na mojom ele (1300-1400) mam pravidlo, ze ak lastpick uz hned zo zaciatku si vypyta konkretnu ulohu alebo championa...tak to naschval picknem ja a nedovolim mu to hrat...preco? pretoze ako lastpick moze velmi dobre counterpicknut niekoho, ale on je dalsie LoL decko, ktore uz pred spustenim hry vedelo, za akeho championa bude hrat...a casto je to posilnene aj tym, ze mu mamicka prave zaplatila novy skin na toho championa... :D :D nechapem preco taketo deti hraju solo ranked...
a moje dalsie overene pravidlo, ak niekto o sebe v lobby povie, ze je PRO a podobne = nulova sebareflexia = urcite neni pro, ale totalny noob...treba zase naschval picknut jeho rolu a nedovolit mu to hrat...ak sa zacne zlostit a nadavat, tak radsej v poslednej sekunde leavnut hru...
Napísať odpoveď