Forsaken napísal:cize cisto teoreticky, je najlepsie byt posledny pick, pretoze ostatni potom maju viac ELA ako vy, a su lepsi ako vy... a v tom pripade mate team zlozeny z ludi ktori by mali byt lepsi ako vy tym lepsia sanca na vyhru.
je absolutne jedno aky pick dostanes, sice maju viac ela, ale ono je to priblizne rovnake +- 20...to je jedna hra teraz...to absolutne nic neznamena...
okrem toho je dost frustrujuce hrat junglera alebo supporta, ked mas totalneho nooba na mide a tope...
a na mojom ele (1300-1400) mam pravidlo, ze ak lastpick uz hned zo zaciatku si vypyta konkretnu ulohu alebo championa...tak to naschval picknem ja a nedovolim mu to hrat...preco? pretoze ako lastpick moze velmi dobre counterpicknut niekoho, ale on je dalsie LoL decko, ktore uz pred spustenim hry vedelo, za akeho championa bude hrat...a casto je to posilnene aj tym, ze mu mamicka prave zaplatila novy skin na toho championa...

nechapem preco taketo deti hraju solo ranked...
a moje dalsie overene pravidlo, ak niekto o sebe v lobby povie, ze je PRO a podobne = nulova sebareflexia = urcite neni pro, ale totalny noob...treba zase naschval picknut jeho rolu a nedovolit mu to hrat...ak sa zacne zlostit a nadavat, tak radsej v poslednej sekunde leavnut hru...