- Tiez sa mi raz stalo ked som bol maly ze ledva som sa hybal a nemohol som zo seba vydat ani hlasku ale mamina to ako keby vedela a prisla ku mne do izby vtej chvili
- Raz sa mi stalo ze som bol normalne hore nespal som ale lezal som v posteli a zrazu proste nemohol som sa nadychnut a ani poriadne pohnut a po chvilke to preslo ale bol to poriadny sok a nikdy sa mi nic podobbne nezopakovalo
- pozeral som film a ked bola reklama a ja sa pozrem na otvorene dvere kde lezal moj pes na chodbe a vidim postavu prechadzajucu cez tu chodbu uplne pomali nemohol to byt takzvany duch s telky pretoze moj pes ked niekto okolo neho prejde sa zlakne a knuci(ma problemi s klbami) bo sa snazi uhnut aby nanho nik nestupil a on sa proste postavil s knucanim a prisiel ku mne.
- Poznate pocit ze sa na vas niekto uplne zakerne pozera odzadu ze???? mne sa raz stalo v noci mi ocino povedal ze z auta mam nieco vylozit do pivky bo rano potrebuje prazdne auto a vzdy ked som odchadzal z pivnice tak ste otoceny chrbtom k tmavej chodbe kde sa nesvieti(byvam v panelovom type domov beznych pre Martin/Ladoven) a cela chodba je otvorena ziadne dvere teda dllllllhaaaaaaa tmava ulicka. No a ako som bol otoceny tak som citil ako sa niekto na mna zakerne pozera a tak som hned zamkol a nechal som to tak a utekal som doomov a pritom co sa tyka takychto veci nie som trasoritka ale vtedy som sa naozaj bal.(v nasom panelaku sa v pivnici obesil domovnik pred cca 7 rokmi)
- Bol som s kamosom v nasej klubovni hned vedla nasej pivnici a sme len tak sedeli a rozpravali sme sa a kamos bol so psom a ten sa furt kukal na jedno miesto(jeden horny kut) nereagoval ani na svoje meno a tak divne vrcal tak mierne potichu a akokeby bol pripraveny zautocit a ten pes nikdy v zivote som ho nevidel vrcat ani stekat je uplne mieromilovny a vted isty den on odisiel a moja kamaratka prisla a sme tam kvasili a ja som si sadol pod ten roh a len tak kecame a som toto spomenul a nieco alebo niekto ako keby ma tapol po pleci
tu su moje pribehy