Moze pes vidiet ducha?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
berija111
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

chlapci porozmyslajte trosku ja verim ze duchovia existuju ved zivot nemoze koncit len tak ale preco len v noci vsetko? a preco len krestanstvo pomaha na exorcizmus?? 99% su len ludske fantazie s filmov,knih a predstavivosti ludskeho mozgu. Podla mojho nazoru duch moze ostat na tomto svete ak ma nieco nedoriesene. Trebars boli ludia nasilne zavrazdeny a nezmierila sa ich dusa stym alebo mali niekoho strasne moc radi a nestihly sa prakticky rozlucit tak sa rozlucia s tkz hodinami,padnutou fotkou atd trebars mojej mamine sa stalo toto: Ked bola mala tak ju mamina vzdy pred spanim posteklila na chodidlach a vden ked umrela cca pred 18 rokmi tak ju zobudilo ako ju niekto posteklil na chodidlach. Alebo sa jej raz stalo ked nemohla spat s ocinom v jednej izbe (moc chrape) tak si sla lahnut do obyvacky a ked spala sa zobudila na mravu ludi a pocula ako prechadzaju od kuchyne cez chodbu do obyvacky a balkonom vonka a pocula ako niektory hlas zahlasil psssst ona spi. este sa jej nieco stalo ale uz si nepametam co :-D no moje prihody su taketo:
- Tiez sa mi raz stalo ked som bol maly ze ledva som sa hybal a nemohol som zo seba vydat ani hlasku ale mamina to ako keby vedela a prisla ku mne do izby vtej chvili
- Raz sa mi stalo ze som bol normalne hore nespal som ale lezal som v posteli a zrazu proste nemohol som sa nadychnut a ani poriadne pohnut a po chvilke to preslo ale bol to poriadny sok a nikdy sa mi nic podobbne nezopakovalo
- pozeral som film a ked bola reklama a ja sa pozrem na otvorene dvere kde lezal moj pes na chodbe a vidim postavu prechadzajucu cez tu chodbu uplne pomali nemohol to byt takzvany duch s telky pretoze moj pes ked niekto okolo neho prejde sa zlakne a knuci(ma problemi s klbami) bo sa snazi uhnut aby nanho nik nestupil a on sa proste postavil s knucanim a prisiel ku mne.
- Poznate pocit ze sa na vas niekto uplne zakerne pozera odzadu ze???? mne sa raz stalo v noci mi ocino povedal ze z auta mam nieco vylozit do pivky bo rano potrebuje prazdne auto a vzdy ked som odchadzal z pivnice tak ste otoceny chrbtom k tmavej chodbe kde sa nesvieti(byvam v panelovom type domov beznych pre Martin/Ladoven) a cela chodba je otvorena ziadne dvere teda dllllllhaaaaaaa tmava ulicka. No a ako som bol otoceny tak som citil ako sa niekto na mna zakerne pozera a tak som hned zamkol a nechal som to tak a utekal som doomov a pritom co sa tyka takychto veci nie som trasoritka ale vtedy som sa naozaj bal.(v nasom panelaku sa v pivnici obesil domovnik pred cca 7 rokmi)
- Bol som s kamosom v nasej klubovni hned vedla nasej pivnici a sme len tak sedeli a rozpravali sme sa a kamos bol so psom a ten sa furt kukal na jedno miesto(jeden horny kut) nereagoval ani na svoje meno a tak divne vrcal tak mierne potichu a akokeby bol pripraveny zautocit a ten pes nikdy v zivote som ho nevidel vrcat ani stekat je uplne mieromilovny a vted isty den on odisiel a moja kamaratka prisla a sme tam kvasili a ja som si sadol pod ten roh a len tak kecame a som toto spomenul a nieco alebo niekto ako keby ma tapol po pleci

tu su moje pribehy
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

ja sa bojim uz pri citani tejto temy :? .
Nemam nejake extra strasidelne zazitky a ani nechcem mat. Zatial len dvere, okna, zvuky...ale tomu neprikladam nejaku dolezitost, to mohlo byt sposobene hocicim :)
Btw ja keby zazijem to co vy co tu niektori pisete, tak sa asi pos*rem :cry: , lebo z tohto mam vazne strach.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

erytrocyt napísal:Ja mám inú skúsenosť ale budiž.
My sme mali psa v noci na cintorine, chlapec sa skoro zosral od strachu, motal sa pod nohy, chvost mal stiahnutý a dosť priebkaný pohľad. Nevzdialil sa od nás viac ako na dĺžku jeho chvosta. Keď sme takisto dali nejaké to cigáro, len ticho ležal pod nohami.
Ja som sa potom zľakol tiež. Keď sme zišli do dediny, nič mu nebolo a veselo oňuchával všetky chcanky ktoré našiel a naháňal mačky.
mať tvoj pohľad, čo vidí psovi do očí v noci :P
erik, vieš, že Ťa mám rád, ale tieto slová... ale nič, však tvoja skúsenosť :)

pinko : yeess, he like me : D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Lub0$ napísal:Sheep a povedz mi narovinu, kolkych psov si sa uz pytal?
A kolki ti odpovedali, ze ano.
Alebo si s nimi robil nejaky vyskum? Napriklad ja som videl jedneho psa, ktory sa zastavil zapozeral do vetra a zacal vrcat a brechat.
sry za neskoru odpoved, no vzhladom na mizive komunikacne moznosti medzi clovekom a psom co sa tychto veci tyka som nemal odvahu robit takyto vyskum

Co ste tu niektori pisali ze videli kdejake paranoje tak v noci, resp. tme je sanca ze uvidite nejaku ko*ot ovela vacsia ako za svetla. Proste vase oci roztiahnu zrenicky, s tym ale cim je vacsia tma tym vacsi sum vidite a preto ak sa pozerate na nieco tak obrysy toho daneho predmetu vam mozu navodit podobu postavy, nejakeho zvierata, divneho predmetu, no proste dacoho co vam vyvola strach a pak si myslite ze tam bol duch, resp. v strachu ste uz pocas toho a preto vam pomaha vasa fantazia utvrdit sa v tom ze ste nieco videli. To plati aj o psoch akurat pes ma dokonalejsie niektore zmysly, napr. vnima ultrazvuky ale zase vidi ciernobielo a inak reaguje na rozne elektromagneticke ziarenia ci energicke polia preto sa moze stat ze sa zacne sustredit na jedno miesto, dostane strach alebo zacne byt agresivny.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

je pravda ze psi maju lepsie vyvinuty cuch a sluch, ale zrak maju slabsi ako ludia, cize z pravdepodobnost ze by uvideli ducha skor ako clovek je mala. Dalej psy a macky su ovela citlivejsie na rozne ziarenia ako ludia, myslim maneticke a pod. cize divne spravanie psa moze byt sposobene prave tym. Dost vela veci co ste tu pisali mi pripada tak , ze to boli len sny. Pomerne casto sa stava, ze clovek nevie rozlisit sen od reality. To co ste tu pisali ze ste sa nemohli pohnut ani nic robit, nieco podobne sa mi stalo ked som spal. Spal som a snivalo sa mi ze lezim na posteli, presne tak ako som aj v skutocnosti lezal a nemohol som sa pohnut aj keby som co robil. potom som si uvedomil ze vlastne spim a ze sa mi to len sniva, ale stale som sa nevedel zobudit, az po chvyli som pohol nohou a zobudil som sa. Alebo pomerne casto sa mi sniva, ze proste stratim uplne kontrolu nad svojimi pohybmi, ze sa snazim postavit ale nejde to, a zvycajne sa to odohrava na tom mieste kde som si lahol spat, tiez sa to tazko odlisuje od reality, ale da sa to. Kludne ked clovek spi tak sa mu moze zdat ze je hore a ze sa nieco deje, kludne sa mu moze zdat ze sa fyzicky dotyka nejakych veci. Mne sa pri takychto realistickych snoch uz vacsinou dari rozoznat ze je to sen. Moj nazor na duchov je viac skepticky, nevravim, ze neexistuju, mozno ze aj ano, ale vacsina z tychto veci mi fakt nepripada ako duchovia, pozerate vela filmov a mate velmi bujnu fantaziu.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja to zhrniem....Pes nemôže vidiet ducha,lebo duchovia neexistujú...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Pes nemôže vidiet ducha,lebo duchovia neexistujú...
ked to tvrdi niekto, kto napise "vydiet", tak nie je o com diskutovat. nechapem ako moze niekto co i len pochybovat... omg...

btw to, ze maju hafani slabsi zrak, neznamena, ze maju slabsiu vnimavost :)
crank139
Medium Star
Medium Star

Re: Moze pes vidiet ducha?

Príspevok od používateľa crank139 »

ja napr tiez verim na duchov a tiez sa mi to coasto deje ze sa v noci nemozem pohnut a vydat zo seba ani hlasku .. pls piste dalej svoje zazitky atd velmi ma to zaujima ale uz bez debilny drizdov debilov ktory neveria ....
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Hmm, tak to s tým psom na cintoríne ma zaujalo a kedže cintorin je možno 300 metrov od domu tak tam zbehnem s pejsánkom :) Je to taký malý izbový psík tak snáď môžem aj s ním ak nie tak zoženiem niečo väčšie napíšem ako to dopadlo ;) (Ak to prežijem :D)

Verím v to čo existuje, lepšie povedane čo je dokazané že existuje. Takže ak dokážu že duchovia existuju tak budem veriť. :) Nie staré babky a katolici, nič proti no tie príbehy že spadli hodinky a čo ste spomínali boli.... a nie že by si z vás nevystrelili, ale určite si z vás vystrelili môj názor...

Či pes vidí duchov neviem, už viac krat sa môj pes správal nejak divne no nezdá sa mi žeby to bolo kvôli tomu :) Nejaké extra príbehy s môjho živote nemám ak nerátam to že často chodím spať neskoro v noci (2-3 hodin ráno) a niekedy mám taký hnusný pocit, jakeby niekto na mňa stále kukal no pripisujem to tomu že som unavený :)
yxenka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa yxenka »

Ahojte...tak ja som sa sem prihlásila práve kvôli tejto téme.Hľadala so na nete nejaké vysvetlenie a dostala som sa k tejto stránke.Takze stalo sa to len raz,máme fenku bígla,na jar bude mať dva roky.Večer okolo 21 hod,sedime pri telke:ja,manžel a náš psík.Zrazu sa posadila,zahľadela sa do kuta na stenu oproti,začala brechat,ale len tak nesmelo,potom vrčať,stiahla chvost,a cúvala ku mne az k manželovi a potom už len bojazlivo knucala a klopila hlavu a oci a stale len do blba na tú stenu do kuta a na nas hladela.Potom aj okolo nas a za seba akoby to "NIECO" chodilo okolo nás a zase na tu stenu.My sme len s mužom hadeli na seba-on na take veci ako duchovia a spol.neveri :) ja teda myslim,že nieco také môze byť,ale aj som sa tak trochu bala,Hned som sviečku zapalila,prežehnala sa aj manžel teda sa prežehnal a myslim,že aj on ostal dosť prekvapený...potom to všetko prešlo a naš pes bol ako vždy ,,všetko úplne normalne....čo to len mohlo byť a prečo?? :roll:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Duchovia neexistujú, takže sotva to mohol byť duch. :)
yxenka
Novice
Novice

Hmm..však ja netvrdím,že to bol duch len neviem,čo to teda malo znamenať :) stretla som sa s tým prvýkrát a nvedela si to vysvetliť,vieš?...chcela som sa s tým len podeliť a niečo sa dozvedieť :roll:
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

vysvetlenie 1: biglom nebolo dopriate....
http://psickari.sk/rebricek-inteligencie-psov

vysvetlenie 2: rebricek hore je blost a hafan si z vas vystrelil

vysvetlenie 3: zdravotny problem (napr. nador na mozgu)

vysvetlenie 4: mate doma ducha
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

ja tiez obcas sedim a cumim do steny a nereagujem na okolie :D
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Forsaken, rozmýšľal si niekedy nad tým, že by si bol posadnutý duchom? Toto je vážna vec, mal by si si čím skôr kúpiť psa, nech sa to potvrdí.
yxenka
Novice
Novice

No vtipné,ale trápne trošku :smt006 toto asi nie je správna stránka.... :nono:
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Otazka "Moze pes vidiet ducha?" je asi rovnaka ako napriklad "Moze clovek vidiet ducha?". Takze nejake seriozne odpovede ani nemozes ocakavat.
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

yxenka: Veruže nie je, to by si mala navštíviť nejaké tie stránky plné paranoidných ľudí, ktorí sa s vážnosťou pozastavujú na teórií, že rozprávajúce mačky raz ovládnu svet.

Tu ti povieme len nudné vysvetlenia typu "psi vnímajú oveľa viac ako ľudia, majú napr. skvelý sluch, takže za tou stenou mohlo byť čokoľvek vzdialené aj niekoľko desiatok metrov, čo ho chudáka vytočilo. A stalo sa to len raz."
yxenka
Novice
Novice

:) BX na nezaujimajú žiadne rozprávajúce mačky....ale tak srandu si robíte zo mna presne ako môj syn,,,,možno ste aj v jeho veku...ja som len chcela nejaké názory na to si prečítať...čo som si vlastne aj prečítala..no takže o nič nejde....majte sa tu pekne :smt006
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

My bývame asi 10 metrov od cintorínu a nikdy som si nejaké čudné správanie môjho psa s tým nespájal.
Napísať odpoveď