League of Legends
Re: League of Legends
ak mi niekto zoberie supp,tak sa pytam na ad.
ephramko napísal:
hej mozu sa prisposobit...ale urcite ne na tvojom elookrem toho v solo ranked hraju velmi casto premade duo a oni si casto beru bot line...co potom akoze robis? fakt nechapem preco neostanes v normal hrach...aj kvoli takym ako ty leavujem lobby, a to je este ten lepsi pripad, parkrat sa mi uz stalo, ze niekto pickol a az v hre napisal, ze tuto rolu alebo tohto championa hra prvykrat...
+ 1
som sa aj zle vyjadril. Ja vecsinou hram ranked team tak preto mam taky nazor. Pretoze v teame mi je nanic vediet hrat vsetko.kevyn68 napísal:Pretoze,co ak sa potom stretnu 3 ,co vedia len mid? Alebo co ak sa k midu nedostanes? vsetci hovoria,ze chcu hrat mid,lebo ho vedia a ked ich pustim a nahodou prehraju,tak co potom? To je len moj nazor,ked budes v ELU 2000,kde su tolerantni hraci,ktory ta nechaju hrat mid,tak nech sa paci...
-
iceman1414
Medium Star
Neviete niekto kde môžem napísať na support ohľadom Honoru?
iceman1414 napísal:Neviete niekto kde môžem napísať na support ohľadom Honoru?
[email protected]
Napis im o problememe,vysvetli im ho.Daj na akom servery hras a nickname.Mne odpisali vzdy do nejakych 24h.Davnejsie som im pisal,ci mi nemozu vratit RP za jeden skin ktory uz som vobec nepouzival,tak mi vratili.(oops,vlastne 2 mi vratili nie 1).A potom som im pisal,ci by mi nemohli predat este jeden event skin na GP co som chcel,ale ten mi nedali
do ..... zasa sa mi stalo to co som pisal minule...
dokopy death recap 1500 zo vsetkym a ja mam 2500hp aj tak zomrem... CO JE TO ZA KKTINU
dokopy death recap 1500 zo vsetkym a ja mam 2500hp aj tak zomrem... CO JE TO ZA KKTINU
mam 27 honorable opponent a stale nemam stuzku preco....
dnes som skusal zahrat ale demencii nezabranis
japaja napísal:mam 27 honorable opponent a stale nemam stuzku preco....
Mi nieco hovor,riadne nervy uz nato mam,to zas "skvelu" vec vymyslel ten riot.
Forsaken:skus ten support.. mne sa to tiez stava,ale urcite to musi mat vysvetlenie...
Ja som dostal stuzku az na honore 42.
Btw ak mojmu bratovi zmazaliiceman1414 napísal:Aj vám vymazali všetky honory či iba mne?
-
lekoklatik
VIP
Ja si nemyslím, že by som musel vedieť hrať každú úlohu. Najčastejšie hrávam support. Lulu a testujem Nami. Ak nemá kto idem mid alebo top. Junglu viem iba s Elise a Eve. NEtvrdím, že som borec no mám pár herov s kt. som Godlike:)
Inak aj ja sa teším, že sa trošičku povenovali LB:)
Inak aj ja sa teším, že sa trošičku povenovali LB:)
-
lekoklatik
VIP
Tu by ste mali najst informacie o preseason.
Idem sa na to teraz pozriet, pretoze som bol vcera pri hrani jedinej hry uplne strateny.
Ak najdem nieco zaujimave (ci diskusiu ohladne honor), dam vediet.
Idem sa na to teraz pozriet, pretoze som bol vcera pri hrani jedinej hry uplne strateny.
A s čoho si bol stratený?lekoklatik napísal:Tu by ste mali najst informacie o preseason.
-
lekoklatik
VIP
Itemy - je ich plno novych a vela zmenenych - http://competitive.eune.leagueoflegends ... ason/items
Interface ma moc nezaskocil, len som si ho chvilku obzeral.
Aj na priek tomu ze som najskor hral custom s botmi, som vsak na citanie si novych itemov zabudol.
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2012, 11:07)
No tak to zbeznom prebehnuti itemov si osobne myslim, ze tu mame mensi novy zaciatok LoL.
Pre mna su niektore zmeny itemov + nove itemy moznostami kompletne novemu hernemu systemu a zlozitejsich taktik (upgrade topanok je neskutocny, tiez itemy vyhradene len junglerom (v podstate), plno upgradu pre supporty, etc..).
Tesim sa na nove buildy ale trosku ma stve znovu sa vsetko ucit odznovu, prekopat masteries, runes a celkovo mozno aj herny styl.
No uvidi sa. Kazdopadne mam pocit, ze uz nebude nudza o supporty. Teda ja sa na supportovanie tesim.
Aj na priek tomu ze som najskor hral custom s botmi, som vsak na citanie si novych itemov zabudol.
No tak to zbeznom prebehnuti itemov si osobne myslim, ze tu mame mensi novy zaciatok LoL.
Pre mna su niektore zmeny itemov + nove itemy moznostami kompletne novemu hernemu systemu a zlozitejsich taktik (upgrade topanok je neskutocny, tiez itemy vyhradene len junglerom (v podstate), plno upgradu pre supporty, etc..).
Tesim sa na nove buildy ale trosku ma stve znovu sa vsetko ucit odznovu, prekopat masteries, runes a celkovo mozno aj herny styl.
No uvidi sa. Kazdopadne mam pocit, ze uz nebude nudza o supporty. Teda ja sa na supportovanie tesim.
No ja hrávam ako som spomínal support a som milo prekvapený. Kupujem Wardy a dokonca sa mi podarí postaviť aj 3-4 itemy cčož predtým nešlo. Ja som nad mieru spokojný.lekoklatik napísal:Itemy - je ich plno novych a vela zmenenych - http://competitive.eune.leagueoflegends ... ason/items
-
lekoklatik
VIP
5 minut oracle? DAFUQ!!!???
To oracle nasralo aj mna
.. ale aj tak sa dost casto stava, ze skapes s oracle a ak si riadne feednuty, tak potom peniaze nie su problem... Inak ten item na wardy je super, i ked zaplatis 700g , ale oplati sa 
-
iceman1414
Medium Star
Vďaka, napísal som im.kevyn68 napísal:
[email protected]
Napis im o problememe,vysvetli im ho.Daj na akom servery hras a nickname.Mne odpisali vzdy do nejakych 24h.Davnejsie som im pisal,ci mi nemozu vratit RP za jeden skin ktory uz som vobec nepouzival,tak mi vratili.(oops,vlastne 2 mi vratili nie 1).A potom som im pisal,ci by mi nemohli predat este jeden event skin na GP co som chcel,ale ten mi nedali
// Tak zatiaľ mi odpísal v podstate to že nejaký odborník mi ešte pošle vysvetlenie.
To ano. Mne sa veľmi páči ten item no neviem meno ale keď ho aktivuješ urobí okolo cieľa blizard:)Meken napísal:To oracle nasralo aj mna.. ale aj tak sa dost casto stava, ze skapes s oracle a ak si riadne feednuty, tak potom peniaze nie su problem... Inak ten item na wardy je super, i ked zaplatis 700g , ale oplati sa