League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ak mi niekto zoberie supp,tak sa pytam na ad.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

ephramko napísal:
hej mozu sa prisposobit...ale urcite ne na tvojom elo :D okrem toho v solo ranked hraju velmi casto premade duo a oni si casto beru bot line...co potom akoze robis? fakt nechapem preco neostanes v normal hrach...aj kvoli takym ako ty leavujem lobby, a to je este ten lepsi pripad, parkrat sa mi uz stalo, ze niekto pickol a az v hre napisal, ze tuto rolu alebo tohto championa hra prvykrat...

+ 1 :lol: toto si vystihol.Chlap sa pytal co je counterpick na toho a toho.Potom v hre dostal 0/1 a napisal ,ze sorry on ho hra prvykrat.. :lol: To sa kazde lobby pytam,ze mozem ist hrat cokolvek,ze nech si to rozdelia vsetci na to,co vedia hrat a mna uz neviem ani kam poslali :lol:
mufazo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mufazo »

kevyn68 napísal:Pretoze,co ak sa potom stretnu 3 ,co vedia len mid? Alebo co ak sa k midu nedostanes? vsetci hovoria,ze chcu hrat mid,lebo ho vedia a ked ich pustim a nahodou prehraju,tak co potom? To je len moj nazor,ked budes v ELU 2000,kde su tolerantni hraci,ktory ta nechaju hrat mid,tak nech sa paci...
som sa aj zle vyjadril. Ja vecsinou hram ranked team tak preto mam taky nazor. Pretoze v teame mi je nanic vediet hrat vsetko.
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

Neviete niekto kde môžem napísať na support ohľadom Honoru?
kevyn68
Medium Star
Medium Star

iceman1414 napísal:Neviete niekto kde môžem napísať na support ohľadom Honoru?

[email protected]

Napis im o problememe,vysvetli im ho.Daj na akom servery hras a nickname.Mne odpisali vzdy do nejakych 24h.Davnejsie som im pisal,ci mi nemozu vratit RP za jeden skin ktory uz som vobec nepouzival,tak mi vratili.(oops,vlastne 2 mi vratili nie 1).A potom som im pisal,ci by mi nemohli predat este jeden event skin na GP co som chcel,ale ten mi nedali :D
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

do ..... zasa sa mi stalo to co som pisal minule...

dokopy death recap 1500 zo vsetkym a ja mam 2500hp aj tak zomrem... CO JE TO ZA KKTINU
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

mam 27 honorable opponent a stale nemam stuzku preco....

dnes som skusal zahrat ale demencii nezabranis
Prílohy
debili.JPG
kevyn68
Medium Star
Medium Star

japaja napísal:mam 27 honorable opponent a stale nemam stuzku preco....

dnes som skusal zahrat ale demencii nezabranis

Mi nieco hovor,riadne nervy uz nato mam,to zas "skvelu" vec vymyslel ten riot.

Forsaken:skus ten support.. mne sa to tiez stava,ale urcite to musi mat vysvetlenie...
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterX »

Ja som dostal stuzku az na honore 42.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

iceman1414 napísal:Aj vám vymazali všetky honory či iba mne?
Btw ak mojmu bratovi zmazali :P, mal honorable stuzku a teraz nema nic a nedostal ani bat ani nic mu ziadne upozornenie neprislo... Viete niekto nieco o tom viac? :P
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Konecne sa dostali k LeBlanc :smt049
Prílohy
Snap_2012.12.11_22h55m03s_001.png
Gastanko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Gastanko »

Ja si nemyslím, že by som musel vedieť hrať každú úlohu. Najčastejšie hrávam support. Lulu a testujem Nami. Ak nemá kto idem mid alebo top. Junglu viem iba s Elise a Eve. NEtvrdím, že som borec no mám pár herov s kt. som Godlike:)

Inak aj ja sa teším, že sa trošičku povenovali LB:)
lekoklatik
VIP
VIP

Tu by ste mali najst informacie o preseason.
Idem sa na to teraz pozriet, pretoze som bol vcera pri hrani jedinej hry uplne strateny.
Ak najdem nieco zaujimave (ci diskusiu ohladne honor), dam vediet.
Gastanko
Amateur
Amateur

lekoklatik napísal:Tu by ste mali najst informacie o preseason.
Idem sa na to teraz pozriet, pretoze som bol vcera pri hrani jedinej hry uplne strateny.
Ak najdem nieco zaujimave (ci diskusiu ohladne honor), dam vediet.
A s čoho si bol stratený?
lekoklatik
VIP
VIP

Itemy - je ich plno novych a vela zmenenych - http://competitive.eune.leagueoflegends ... ason/items

Interface ma moc nezaskocil, len som si ho chvilku obzeral.
Aj na priek tomu ze som najskor hral custom s botmi, som vsak na citanie si novych itemov zabudol.

//autoeditácia príspevku (12 Dec 2012, 11:07)
No tak to zbeznom prebehnuti itemov si osobne myslim, ze tu mame mensi novy zaciatok LoL.
Pre mna su niektore zmeny itemov + nove itemy moznostami kompletne novemu hernemu systemu a zlozitejsich taktik (upgrade topanok je neskutocny, tiez itemy vyhradene len junglerom (v podstate), plno upgradu pre supporty, etc..).
Tesim sa na nove buildy ale trosku ma stve znovu sa vsetko ucit odznovu, prekopat masteries, runes a celkovo mozno aj herny styl.
No uvidi sa. Kazdopadne mam pocit, ze uz nebude nudza o supporty. Teda ja sa na supportovanie tesim.
Gastanko
Amateur
Amateur

lekoklatik napísal:Itemy - je ich plno novych a vela zmenenych - http://competitive.eune.leagueoflegends ... ason/items

Interface ma moc nezaskocil, len som si ho chvilku obzeral.
Aj na priek tomu ze som najskor hral custom s botmi, som vsak na citanie si novych itemov zabudol.

//autoeditácia príspevku (12 Dec 2012, 11:07)
No tak to zbeznom prebehnuti itemov si osobne myslim, ze tu mame mensi novy zaciatok LoL.
Pre mna su niektore zmeny itemov + nove itemy moznostami kompletne novemu hernemu systemu a zlozitejsich taktik (upgrade topanok je neskutocny, tiez itemy vyhradene len junglerom (v podstate), plno upgradu pre supporty, etc..).
Tesim sa na nove buildy ale trosku ma stve znovu sa vsetko ucit odznovu, prekopat masteries, runes a celkovo mozno aj herny styl.
No uvidi sa. Kazdopadne mam pocit, ze uz nebude nudza o supporty. Teda ja sa na supportovanie tesim.
No ja hrávam ako som spomínal support a som milo prekvapený. Kupujem Wardy a dokonca sa mi podarí postaviť aj 3-4 itemy cčož predtým nešlo. Ja som nad mieru spokojný.
lekoklatik
VIP
VIP

5 minut oracle? DAFUQ!!!???
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

To oracle nasralo aj mna :D.. ale aj tak sa dost casto stava, ze skapes s oracle a ak si riadne feednuty, tak potom peniaze nie su problem... Inak ten item na wardy je super, i ked zaplatis 700g , ale oplati sa :)
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

kevyn68 napísal:

[email protected]

Napis im o problememe,vysvetli im ho.Daj na akom servery hras a nickname.Mne odpisali vzdy do nejakych 24h.Davnejsie som im pisal,ci mi nemozu vratit RP za jeden skin ktory uz som vobec nepouzival,tak mi vratili.(oops,vlastne 2 mi vratili nie 1).A potom som im pisal,ci by mi nemohli predat este jeden event skin na GP co som chcel,ale ten mi nedali :D
Vďaka, napísal som im.

// Tak zatiaľ mi odpísal v podstate to že nejaký odborník mi ešte pošle vysvetlenie.
Gastanko
Amateur
Amateur

Meken napísal:To oracle nasralo aj mna :D.. ale aj tak sa dost casto stava, ze skapes s oracle a ak si riadne feednuty, tak potom peniaze nie su problem... Inak ten item na wardy je super, i ked zaplatis 700g , ale oplati sa :)
To ano. Mne sa veľmi páči ten item no neviem meno ale keď ho aktivuješ urobí okolo cieľa blizard:)
Napísať odpoveď