Nie, ale co som videl, to mi stacilo... Je to odveci napodobenina na ozajstny pravy a nefalsovanyRetsko napísal:Mno nie tak uplne, hral si to uz???
AD> A musi z toho fest bolet chrbat, bo tie pahyle s cim sa to hra su strasne kratke...
Len palicou ?? tak toto je ko*ot !! to si si vymyslel alebo ta njekto oklamalmirak2 napísal: ja som hral aj floorbal nie len hokejbal a ti poviem ze to dost odveci..naj blbost je ze ked ta trafi lopta do hlavy na floorbale a ti rozbije hlavu este ty mas trwest bo mozes hrat len palicou...kkcina jak mraky...
davku travy mas asi v sebe ty. Kazdemu podla svojho gusta a myslim ze si to nevidel ani z rychliku, ked tak hovoris. Floorbal je jak o technike, tak aj o vysokej fyzickej zatazi, aj ked je absolutne bezkontaktny. Je to dobra celorocna alternativa aj hokeja aj hokejebalu.mirak2 napísal: no vidis neklamem je to sprosty sport a kto vymyslal pravidla mal asi riadnu davku travy...
nemam v sebe travu...ten florbal je fakt dost nic moc...a toto zvyraznene to si napisal naschval???t0m4s3 napísal:davku travy mas asi v sebe ty. Kazdemu podla svojho gusta a myslim ze si to nevidel ani z rychliku, ked tak hovoris. Floorbal je jak o technike, tak aj o vysokej fyzickej zatazi, aj ked je absolutne bezkontaktny. Je to dobra celorocna alternativa aj hokeja aj hokejebalu.
to si asi fakt v zivote nehral. vo florballe prave vyniknu rychli a technicki hraci a zaberacka je to minimalne taka ako na normalnom hokeji a ak nie viac lebo tu musis stale behat... najprv to vyskusaj a potom hovor take kravinymirak2 napísal: nemam v sebe travu...ten florbal je fakt dost nic moc...a toto zvyraznene to si napisal naschval???
raz v zivote som to hral ze fakt bol florbal a hrali sme asi hodinu v jeden mensje telocvicni a bola to makacka a aj tak nic z toho prave preto sa mi to nepaci, hokejbal je hokejovejsi...no nepaci sa mi floorbal mno a dost..Marty22 napísal: to si asi fakt v zivote nehral. vo florballe prave vyniknu rychli a technicki hraci a zaberacka je to minimalne taka ako na normalnom hokeji a ak nie viac lebo tu musis stale behat... najprv to vyskusaj a potom hovor take kraviny
uz som sa zlakol bo tak nebezpecne to vyzeralo ze hokejebal ci nahodou nenadavas na hokejbal...t0m4s3 napísal:nic moc pre teba, nemusi sa kazdemu vsteko pacit. to zvyraznene je obycajny preklep
Presne, minule na kole mi obrana (ja som brankar) vobec nestriedala a som to na nich videl jaky su mrtvy, 120min na plno behat, bez prestavky je pekna supa.Marty22 napísal:to si asi fakt v zivote nehral. vo florballe prave vyniknu rychli a technicki hraci a zaberacka je to minimalne taka ako na normalnom hokeji a ak nie viac lebo tu musis stale behat... najprv to vyskusaj a potom hovor take kraviny
Asi si sa sekol zapas ani netrva tych 120min a pre velkych hokejbalistov by som cel povedat, ze asi preco kydate na florball pretoze je to na vas rychla hra a technika Vam tiez nic nehowori.....hokejball je tvrdy ale v nehvodnom prostredi a preto sa vam lahsie hraje lebo je velky priestor....a na malom by ste sa ani len nepohly....warrior_ethos napísal:Presne, minule na kole mi obrana (ja som brankar) vobec nestriedala a som to na nich videl jaky su mrtvy, 120min na plno behat, bez prestavky je pekna supa.
to mne jeden florbalista toto vysvetloval...okrem toho co chces mat rozbite na lici??? hrajes za Florko abo za ATU???Retne napísal:Asi si sa sekol zapas ani netrva tych 120min a pre velkych hokejbalistov by som cel povedat, ze asi preco kydate na florball pretoze je to na vas rychla hra a technika Vam tiez nic nehowori.....hokejball je tvrdy ale v nehvodnom prostredi a preto sa vam lahsie hraje lebo je velky priestor....a na malom by ste sa ani len nepohly....
A este tu niekto pisal ze s florbalkou sa da rozbit hlava , som brankar a ma v muzstve niekolko reprezentantom (hracov) a oni mali moznost si dat zmeriat svoju strelu...a moj spoluhrac vyhral v priklepe....a cuduj sa svetu na treningu dostal od neho spoluhrac taku pecocku do lica a vobec nemal nic rozbite ako ty howoris...mirak2![]()
![]()