Florbal

O športe...
tomexx
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Retsko napísal:Mno nie tak uplne, hral si to uz???
Nie, ale co som videl, to mi stacilo... Je to odveci napodobenina na ozajstny pravy a nefalsovany :) hokejbal...

AD> A musi z toho fest bolet chrbat, bo tie pahyle s cim sa to hra su strasne kratke... :roll:
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Ved sa drzia vacsinou v 1 ruke...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Retsko napísal:Mno nie tak uplne, hral si to uz???
ja som hral aj floorbal nie len hokejbal a ti poviem ze to dost odveci..naj blbost je ze ked ta trafi lopta do hlavy na floorbale a ti rozbije hlavu este ty mas trwest bo mozes hrat len palicou...kkcina jak mraky...
Keart
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Keart »

mirak2 napísal: ja som hral aj floorbal nie len hokejbal a ti poviem ze to dost odveci..naj blbost je ze ked ta trafi lopta do hlavy na floorbale a ti rozbije hlavu este ty mas trwest bo mozes hrat len palicou...kkcina jak mraky...
Len palicou ?? tak toto je ko*ot !! to si si vymyslel alebo ta njekto oklamal :lol:
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Presne tak, j*bte na setky tie floorbally, in-line hockey-e a podobne kktiny. V zime sa ma hrat hokej a v lete hokejbal... :wink:
VIP721
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VIP721 »

tomexx napísal:Presne tak, j*bte na setky tie floorbally, in-line hockey-e a podobne kktiny. V zime sa ma hrat hokej a v lete hokejbal... :wink:
Jj, myslim ze to neje sport pre mna a uz vobec ne pre nemesisa. Ten sa viac hodi na tenis alebo squos.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Keart napísal:
Len palicou ?? tak toto je kok**** !! to si si vymyslel alebo ta njekto oklamal :lol:
605 Přestupky trestané 2 minutovým vyloučením
11. Pokud hráč v poli zastaví nebo hraje míč rukou, paží nebo hlavou. (920,921)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

t0m4s3 napísal:605 Přestupky trestané 2 minutovým vyloučením
11. Pokud hráč v poli zastaví nebo hraje míč rukou, paží nebo hlavou. (920,921)
no vidis neklamem je to sprosty sport a kto vymyslal pravidla mal asi riadnu davku travy...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal: no vidis neklamem je to sprosty sport a kto vymyslal pravidla mal asi riadnu davku travy...
davku travy mas asi v sebe ty. Kazdemu podla svojho gusta a myslim ze si to nevidel ani z rychliku, ked tak hovoris. Floorbal je jak o technike, tak aj o vysokej fyzickej zatazi, aj ked je absolutne bezkontaktny. Je to dobra celorocna alternativa aj hokeja aj hokejebalu.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

t0m4s3 napísal:davku travy mas asi v sebe ty. Kazdemu podla svojho gusta a myslim ze si to nevidel ani z rychliku, ked tak hovoris. Floorbal je jak o technike, tak aj o vysokej fyzickej zatazi, aj ked je absolutne bezkontaktny. Je to dobra celorocna alternativa aj hokeja aj hokejebalu.
nemam v sebe travu...ten florbal je fakt dost nic moc...a toto zvyraznene to si napisal naschval???
Jarek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Jarek »

a nekoupil by tu nekdo florbalku christianu za 550!!???? 8) 8) 8) 8) 8)
Marty22
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Marty22 »

mirak2 napísal: nemam v sebe travu...ten florbal je fakt dost nic moc...a toto zvyraznene to si napisal naschval???
to si asi fakt v zivote nehral. vo florballe prave vyniknu rychli a technicki hraci a zaberacka je to minimalne taka ako na normalnom hokeji a ak nie viac lebo tu musis stale behat... najprv to vyskusaj a potom hovor take kraviny
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal: nemam v sebe travu...ten florbal je fakt dost nic moc...a toto zvyraznene to si napisal naschval???
nic moc pre teba, nemusi sa kazdemu vsteko pacit. to zvyraznene je obycajny preklep
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Marty22 napísal: to si asi fakt v zivote nehral. vo florballe prave vyniknu rychli a technicki hraci a zaberacka je to minimalne taka ako na normalnom hokeji a ak nie viac lebo tu musis stale behat... najprv to vyskusaj a potom hovor take kraviny
raz v zivote som to hral ze fakt bol florbal a hrali sme asi hodinu v jeden mensje telocvicni a bola to makacka a aj tak nic z toho prave preto sa mi to nepaci, hokejbal je hokejovejsi...no nepaci sa mi floorbal mno a dost..
t0m4s3 napísal:nic moc pre teba, nemusi sa kazdemu vsteko pacit. to zvyraznene je obycajny preklep
uz som sa zlakol bo tak nebezpecne to vyzeralo ze hokejebal ci nahodou nenadavas na hokejbal...
warrior_ethos
Novice
Novice

Príspevok od používateľa warrior_ethos »

Marty22 napísal:to si asi fakt v zivote nehral. vo florballe prave vyniknu rychli a technicki hraci a zaberacka je to minimalne taka ako na normalnom hokeji a ak nie viac lebo tu musis stale behat... najprv to vyskusaj a potom hovor take kraviny
Presne, minule na kole mi obrana (ja som brankar) vobec nestriedala a som to na nich videl jaky su mrtvy, 120min na plno behat, bez prestavky je pekna supa.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

warrior_ethos napísal:Presne, minule na kole mi obrana (ja som brankar) vobec nestriedala a som to na nich videl jaky su mrtvy, 120min na plno behat, bez prestavky je pekna supa.
Asi si sa sekol zapas ani netrva tych 120min a pre velkych hokejbalistov by som cel povedat, ze asi preco kydate na florball pretoze je to na vas rychla hra a technika Vam tiez nic nehowori.....hokejball je tvrdy ale v nehvodnom prostredi a preto sa vam lahsie hraje lebo je velky priestor....a na malom by ste sa ani len nepohly....
A este tu niekto pisal ze s florbalkou sa da rozbit hlava , som brankar a ma v muzstve niekolko reprezentantom (hracov) a oni mali moznost si dat zmeriat svoju strelu...a moj spoluhrac vyhral v priklepe....a cuduj sa svetu na treningu dostal od neho spoluhrac taku pecocku do lica a vobec nemal nic rozbite ako ty howoris...mirak2 :lol: :lol: :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Retne napísal:Asi si sa sekol zapas ani netrva tych 120min a pre velkych hokejbalistov by som cel povedat, ze asi preco kydate na florball pretoze je to na vas rychla hra a technika Vam tiez nic nehowori.....hokejball je tvrdy ale v nehvodnom prostredi a preto sa vam lahsie hraje lebo je velky priestor....a na malom by ste sa ani len nepohly....
A este tu niekto pisal ze s florbalkou sa da rozbit hlava , som brankar a ma v muzstve niekolko reprezentantom (hracov) a oni mali moznost si dat zmeriat svoju strelu...a moj spoluhrac vyhral v priklepe....a cuduj sa svetu na treningu dostal od neho spoluhrac taku pecocku do lica a vobec nemal nic rozbite ako ty howoris...mirak2 :lol: :lol: :lol:
to mne jeden florbalista toto vysvetloval...okrem toho co chces mat rozbite na lici??? hrajes za Florko abo za ATU???
VIP721
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VIP721 »

mirak2 napísal:to mne jeden florbalista toto vysvetloval...okrem toho co chces mat rozbite na lici??? hrajes za Florko abo za ATU???
Moj bracha [je stvrtak na zs] hraje za FLORKO.... uz ma aj medajlu
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

v ATU poznam dvoch ludi...vo Florkovi jedneho repre juniora co bol v Lotyssku..
warrior_ethos
Novice
Novice

Príspevok od používateľa warrior_ethos »

Retne napísal:Asi si sa sekol zapas ani netrva tych 120min...
za jedno kolo sa odohraju dva zapasy a to dokopy je 120 min, tak som to myslel
Napísať odpoveď