Oblubene zenske slovo-neviem
Re: Oblubene zenske slovo-neviem
Slovo neviem povazujem za asi, skor NIE
A keby mi povedala nejaka baba, asi kamoska, ze sa nelubim jej kamoskam, a tym sa nelubim ani jej tak to by som sa otocil ( ako rusen na tocni
) a isiel kade lahsie... Mam svoju muzsku hrdost a nenecham sa nejakou kravou zhadzovat... Hold zeny malokedy pochopis...
a ako vam pripada slovo ,,uvidime" ? je to to iste? alebo vyzera nadejnejsie ako neviem?
Prva zena co ma zacala nasierat slovom uvidime v 5 rokoch bola moja mamina
Ja ked ho pouzivam tak skor myslim nie ako ano.
"Uvidíme" mi tuším vie spraviť ešte väčšie nervy jak "neviem".
Keď mi nejaká žena povie "uvidíme", tak to automaticky beriem ako "nie", čo sa mi tak v 90% prípadoch aj potvrdí.
Keď počujem slovo "neviem", tak mi to dá aspoň 5% šancu, že tá žena možno aj naozaj nevie chuderka.
Ale pri "uvidíme" mám vždy pocit, akoby to znamenalo len "bože, prečo si sa ma len opýtal túto otázku, ja teraz neviem, ako ti mám negatívne odpovedať".
Keď počujem slovo "neviem", tak mi to dá aspoň 5% šancu, že tá žena možno aj naozaj nevie chuderka.
skvele, takze som uvidel
je take tazke povedat nie
kaslat na to,hlavne zabudnut
pritom slovo uvidime chape vacsina ako ,, daj mi cas - chce to cas"
neviem=je mi to jedno u niektorych zien(vlastna skusenost),mna to vedelo hlavne vytocit pri banalnej otazke co si da na jedenie do nepricetnosti
neviem=je mi to jedno u niektorych zien(vlastna skusenost),mna to vedelo hlavne vytocit pri banalnej otazke co si da na jedenie do nepricetnosti
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
zda sa, ze som slovo uvidime cely svoj pouzival nespravne. pre mna totiz neznamena ani ano ani nie ale neviem v pripade, ze vysledok nie je zavisly odo mna. Napr. ma niekto niekam zavola a ocakavam vysledok skusky - ak som spravil pridem, ak som nespravil nepridem. Ergo odpoved je: uvidim.
To iste ocakavam, ze keby mi niekto povedal na nieco uvidime tak ma rovno napadne, ze dotycny/a ocakava dalsi vyvoj situacie a na zaklade toho sa rozhodne.
To iste ocakavam, ze keby mi niekto povedal na nieco uvidime tak ma rovno napadne, ze dotycny/a ocakava dalsi vyvoj situacie a na zaklade toho sa rozhodne.
A čo hovorite na slovo-možno 
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Takto presne to beriem aj ja a v rovnakom význame aj použíam. Proste ak sú veci zaťažené okolnosťami, ktoré v daný čas neviem zhodnotiť/neviem na ne odpoveď etc.axxis napísal:zda sa, ze som slovo uvidime cely svoj pouzival nespravne. pre mna totiz neznamena ani ano ani nie ale neviem v pripade, ze vysledok nie je zavisly odo mna. Napr. ma niekto niekam zavola a ocakavam vysledok skusky - ak som spravil pridem, ak som nespravil nepridem. Ergo odpoved je: uvidim.
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
neviem je slusne povedane nie (a odlozenie odpovede na neurcito, alebo nechce sa mi o tom premyslat v momente)
uvidime (= mozno, asi) je pozitivne (resp. necham sa presvedcit)
nie je nie, a ano je ano
uvidime (= mozno, asi) je pozitivne (resp. necham sa presvedcit)
nie je nie, a ano je ano