Oblubene zenske slovo-neviem

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bucuresti
Light Star
Light Star

Re: Oblubene zenske slovo-neviem

Príspevok od používateľa bucuresti »

Slovo neviem povazujem za asi, skor NIE :) A keby mi povedala nejaka baba, asi kamoska, ze sa nelubim jej kamoskam, a tym sa nelubim ani jej tak to by som sa otocil ( ako rusen na tocni :D) a isiel kade lahsie... Mam svoju muzsku hrdost a nenecham sa nejakou kravou zhadzovat... Hold zeny malokedy pochopis...
Son-Gohan
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

a ako vam pripada slovo ,,uvidime" ? je to to iste? alebo vyzera nadejnejsie ako neviem?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Prva zena co ma zacala nasierat slovom uvidime v 5 rokoch bola moja mamina :) Ja ked ho pouzivam tak skor myslim nie ako ano.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

"Uvidíme" mi tuším vie spraviť ešte väčšie nervy jak "neviem". :D Keď mi nejaká žena povie "uvidíme", tak to automaticky beriem ako "nie", čo sa mi tak v 90% prípadoch aj potvrdí.
Keď počujem slovo "neviem", tak mi to dá aspoň 5% šancu, že tá žena možno aj naozaj nevie chuderka. :) Ale pri "uvidíme" mám vždy pocit, akoby to znamenalo len "bože, prečo si sa ma len opýtal túto otázku, ja teraz neviem, ako ti mám negatívne odpovedať".
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

skvele, takze som uvidel :smt022 je take tazke povedat nie :? kaslat na to,hlavne zabudnut :nono: pritom slovo uvidime chape vacsina ako ,, daj mi cas - chce to cas"
neviem=je mi to jedno u niektorych zien(vlastna skusenost),mna to vedelo hlavne vytocit pri banalnej otazke co si da na jedenie do nepricetnosti :lol:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

zda sa, ze som slovo uvidime cely svoj pouzival nespravne. pre mna totiz neznamena ani ano ani nie ale neviem v pripade, ze vysledok nie je zavisly odo mna. Napr. ma niekto niekam zavola a ocakavam vysledok skusky - ak som spravil pridem, ak som nespravil nepridem. Ergo odpoved je: uvidim.

To iste ocakavam, ze keby mi niekto povedal na nieco uvidime tak ma rovno napadne, ze dotycny/a ocakava dalsi vyvoj situacie a na zaklade toho sa rozhodne.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

A čo hovorite na slovo-možno :D
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

axxis napísal:zda sa, ze som slovo uvidime cely svoj pouzival nespravne. pre mna totiz neznamena ani ano ani nie ale neviem v pripade, ze vysledok nie je zavisly odo mna. Napr. ma niekto niekam zavola a ocakavam vysledok skusky - ak som spravil pridem, ak som nespravil nepridem. Ergo odpoved je: uvidim.

To iste ocakavam, ze keby mi niekto povedal na nieco uvidime tak ma rovno napadne, ze dotycny/a ocakava dalsi vyvoj situacie a na zaklade toho sa rozhodne.
Takto presne to beriem aj ja a v rovnakom význame aj použíam. Proste ak sú veci zaťažené okolnosťami, ktoré v daný čas neviem zhodnotiť/neviem na ne odpoveď etc.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

neviem je slusne povedane nie (a odlozenie odpovede na neurcito, alebo nechce sa mi o tom premyslat v momente) :oops:
uvidime (= mozno, asi) je pozitivne (resp. necham sa presvedcit) :P
nie je nie, a ano je ano
Napísať odpoveď