ten set ciniek, keby ste to videli na vlastne oci, museli by ste sa zasmiat
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
tak dopadlo to tak ako som aj ocaval, bol som to teraz pozriet, 3/4 veci uz nebola, zvysok porozbalovany, hodeny kade-tade, komplet vsetko otvorene, natrhnute balenie, nic nebolo kompletne, tie natahovacie strandy s fitloptou - chybali im penove rukovate - vsetkym, bolo ich tam este asi 6-7...k niektorym dokonca chybali aj tie natahovacie srandy...proste samoobsluha, rozbal si, vyber si a dopasuj si...chaos 
ta kvalita bola uz len na pohlad otazna, ani som to nechytal do ruky, chybali tam asi 4 kotuce z celeho setu...bolo tam uz len posledne balenie
Ohľadom tej hrazdy do dverí, už dlhšie ju chcem, drahé to nie je, ale vraj to nie je boh vie čo pre montované zárubne. Pri zárubniach zalievaných do betónu vraj problém nie je, ale kamarát má hrazdu v klasickej bytovej montovanej zárubni, používa ju asi 2 roky a zárubňa sa mu celkom viditeľne roztiahla do "O", ako tú hrazdu doťahoval. 
Presne to isté mi hovoril otec, keď som chcel rovnakú hrazdu, že keď nie je zárubňa odliata betónom, tak sa to zničí. Preto som to riešil hrazdou nad dvere na skrutky.
Tiež to tak idem riešiť. Je to drahšie ale lepšie ako po pár rokoch montovať novú zárubňu, prípadne stierkovať popukané steny.
-
Permonik1998
Light Star
Ahojte
ak sa možem spýtať ako je to s gainermi? Doteraz som si myslel že ich možu brať len plnoletý ale potom som videl v ktorom rozprával 16 ročný chlapec o tom ako si to dávkuje aj on. To sa naozaj možu brať aj ked máte 16 rokov? Neohrozuje to zdravie? Dám sem aj link nato video:
Ja som už pozeral gainer od Gaspariho ale no neviem zdá sa mi to čudné pretože ten chlapec hovoril o 40 gramoch gaineru a Gaspari odporúča 325g :O :O :O Takže ak by som si ten gainer od Gaspariho kúpil tak by som sa nemal riadiť odporúčaným dávkovaním 325g ale len tých 40g? Prosim nepíšte sem také že: ten gainer si nekupuj, nič neber atd.... pretože ja hovorím že ak by som si kúpil
dakujem za odpovede

Ja som už pozeral gainer od Gaspariho ale no neviem zdá sa mi to čudné pretože ten chlapec hovoril o 40 gramoch gaineru a Gaspari odporúča 325g :O :O :O Takže ak by som si ten gainer od Gaspariho kúpil tak by som sa nemal riadiť odporúčaným dávkovaním 325g ale len tých 40g? Prosim nepíšte sem také že: ten gainer si nekupuj, nič neber atd.... pretože ja hovorím že ak by som si kúpil
-
phatres1994
Star
gainer si mozes kupit kludne hoc mas aj 12 rokov
ale radsej by som volil na tvojom mieste lepsiu stravu 
a co sa tyka gainera a davkovania...volil by som mutant mass a davkoval podla odporucania
a co sa tyka gainera a davkovania...volil by som mutant mass a davkoval podla odporucania
-
Permonik1998
Light Star
Ďakujem pekne za odpoveď
no ohladne tej stravy, v tejto dobe už sa stravujem poriadne napr. ryba s ryžou, tuniak s celozrnnym chlebom atd... takže tá strava je v poriadku a na ten Gainer som sa spytoval pretože ak to naozaj možem brať a je to na dobrú vec tak prečo nie
s peniazmi samozrejme nemám problém takže také veci ako: máš vobec na to? atd.... také otázky písať nemusíte
ešte raz dakujem za pomoc 
-
phatres1994
Star
vezmi si 7 kg gainer mutant mass a pokial vravis, ze nemas problem s peniazmi kludne vezmi vitaminy a klbovku
ale vazne, daj si zalezat na tej strave! 
-
Permonik1998
Light Star
V poriadku, na tej stránke čo si mi dal som čítal recenzie a jeden tam napísal že pribral 6kg svalovej hmoty za 4 týždne a inde som čítal že už to je brutálne ked niekto pribere za mesiac 1,5kg svalov tak sa ťa ešte chcem spýtať že či to pre mňa naozaj nebude brutálne? nieže o rok budem vyzerať 3 krát tak ako Ronnie coleman

-
phatres1994
Star
no ono zalezi od toho ako vyzeras predtym ako zacnes cvicit, a aku mas stravu.......zaciatocnik priberie rychlo, ale potom to ide pomalsie a pomalsie...zazraky od toho necakaj, ved je len predsa doplnok 
-
Permonik1998
Light Star
ok, presne toto som chcel počuť pretože 6 kg za mesiac, no čo by ma čakalo o 5 rokov
to by som vybuchol od tých svalov, takže ešte raz dakujem za cenné rady, idem si ten Gainer objednať 
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2013, 2:08)
Škoda že ten Mutant mass 7kg nieje dostupný
ináč ty máš ten Mutant Mass? ak áno tak v čom to rozpúšťaš?
dá sa aj v mlieku?
, a čo hovoríš na Gaspari RealMass alebo ako sa to volá
neviem presne 
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2013, 2:35)
Teraz už viem čo ten Mutant Mass dokáže
ou yeaaah.. po tomto videjku si ho určite kúpim
mimochodom dostupný bude vo Februáry na bodyworld.sk 
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2013, 2:08)
Škoda že ten Mutant mass 7kg nieje dostupný
dá sa aj v mlieku?
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2013, 2:35)
Teraz už viem čo ten Mutant Mass dokáže
-
Emkej
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no ten si každý druhý deň, môže kupovať nových 7 kíl, keď má také dávkovanie 
-
Permonik1998
Light Star
čítal som o gaineroch aj o konkrétnej značke mutant mass a síce píšu že sa tým ľahko naberajú svaly ale tiež som počul že s týmto gainerom naberáte váhu aj ked neviem či tukovú alebo svalovú
-
Emkej
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no čisté svaly určite nenaberieš, tých 12kg nebolo svalov, určite to bolo aj s tukmi
a gainer by som bral podľa odporúčania, neoplatí sa tým šetriť, treba to brať poriadne, ak nechceš veľmi pribrať tak by si možno mal skôr pouvažovať nad nejakým proteínom a trošku viac si o týchto výživových doplnkoch prečítať a k tomu nahradzovaniu stravy to by som radšej vynechal gainer ak máš možnosť sa kvalitne najesť tak radšej normálna strava ako gainer, to jedine vtedy ak by si nemal čas na jedenie
-
Permonik1998
Light Star
aha, no ja by som bral už spomenutý Mutant Mass, rozmýšlal som aj čo sa týka proteínov nad MyoFusion ale proteín sa mi zdá drahý, radšej dám 55 eur za 7kg ako 48 eur za 2,3kg, ale teraz v tom mám bordel, gainer je na získanie svalovej hmoty? pretože ako vidím tak má to nejaké bielkoviny ale ja tam vidím skor iba tie kalórie, čítal som tiež že sú to zdravé kalórie a že od toho tie svaly rastú ale 500kcal je aj v normálnom obede ktorý nestojí 50 eur, takže čo vlastne je na tom gaineri také drahé? balenie? váha? bielkoviny? kalórie? ja v tom mám bordel
už ani neviem od čoho sa odlišuje proteín a gainer, teda okrem tých kalórií
Jáj a tiež sa chcem spýtať žemoj kamarát ešte stále trpí nadváhou no a chcel by spolu somnou brať ten gainer ale ako som už spomenul má nadváhu, odporúčate gainer ľudom ktorý majú nadváhu ale zároveň chcú nabrať svaly ale aj schudnúť? to asi nie že?
Permonik1998 napísal:na tej stránke čo si mi dal som čítal recenzie a jeden tam napísal že pribral 6kg svalovej hmoty za 4 týždne
to video je absolutne, ale absolutne onicomPermonik1998 napísal:
Teraz už viem čo ten Mutant Mass dokážeou yeaaah.. po tomto videjku si ho určite kúpim
-
Permonik1998
Light Star
ok, pochopil som ze pre mna gainer jednoducho nieje, neviete od kolkych rokov sa moze uzivat plné dávkovanie? čiže napríklad mofusion 3 krat denne? zatial ho berem len raz po tréningu ako ste mi uz v tomto článku poradili
Kilá išli dole rýchlejšie ako sme sa presťahovali a ja musím dochádzať do posilky z dediny, tolko sa nachodim 
Permonik: Hovoril si, že si sa nedávno dostal z obezity, tým pádom usudzujem, že ti nerobí problém pribrať, tým pádom by som gainer neriešil, a ak chceš hmotnosť, išiel by som čisto do jedla. Alebo sa mýlim?
Anyway, bez pár dní sú to 3 mesiace, čo aktívne cvičím. Viditeľné pokroky tam určite sú, aj keď sa stále považujem za chudého chalana. Tieto zmeny, aj keď možno nijak radikálne ma motivujú ísť ďalej.
Na váhe som išiel zo 68 na 73kg, bez doplnkov, bez všetkého, iba s jedlom. Do leta by som bol rád za 80. 
Anyway, bez pár dní sú to 3 mesiace, čo aktívne cvičím. Viditeľné pokroky tam určite sú, aj keď sa stále považujem za chudého chalana. Tieto zmeny, aj keď možno nijak radikálne ma motivujú ísť ďalej.
-
Permonik1998
Light Star
Hensym: ďakujem za radu
mám ešte dosť doležitú otázku ale som nepatrí ale týka sa to s časti aj posilnovania. Takže po presťahovaní do dediny musím do fitness centra do mesta dochádzať autobusom, chodím síce do školy ale mám individuálne štúdium takže si možem dovoliť chodiť 3 krát týždenne do fitka... ale k veci
takže ako som už spomínal tak teraz už musím do fitka dochádzať autobusom a nakoľko tréner je vo fitku len do 10:00 tak už vyrážam ráno a bez raňajok keďže už na autobusovej stanici stojím o 6:00 keďže z Radzoviec do Lučenca trvá cesta cca hodinu ale ešte treba čakať na autobus, treba dojsť od AS do fitka atd...... no proste nestíham raňajky a do fitka nalačno bez sacharidov to neni dobré, čo doporučujete? mám jesť raňajky o 5:00? alebo si dám hneď po tréningu ten proteín? alebo si po tréningu dám výdatnejšiu desiatu?
-
phatres1994
Star
nemozes si dat protak v buse cestou?
popriade sa najest v buse?