Euro Truck Simulator 2
Re: Euro Truck Simulator 2
ja mam dvoch a jeden zaraba okolo 3000€ a druhy ked donesie 300€ tak otvaram sampanske
ako je to u vas?
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mam momentalne jedneho vodiča priniesol mi akurat : 12 000 €
Len ta stupidna AI ma vytáča !
Len ta stupidna AI ma vytáča !
ja som na tom podobne ako ty, mam dvoch vodicov a viac si zatial dovolit nemozem, kedze obaja maju kamion s najvyssou vybavou... Neviete niketo ci sa neda najat vodic ale nedam mu kamion, nech si najde sam rychlu pracuCheZteR napísal:ja mam dvoch a jeden zaraba okolo 3000€ a druhy ked donesie 300€ tak otvaram sampanskeako je to u vas?
nenajde si ju bez kamiona 
A ovplyvňuje prácu najatého vodiča výbava kamióna? Ja im dávam také obyčajné... strednú triedu. Jeden sa konečne po pár dňoch prehupol cez 2000€, druhý už pomaly je na 1000€... a dnes som najal ďalších dvoch.

pochybujem, zavisi to hlavne od ich urovne a hodnotenia
Tak ja som im kúpil taký istý kamión ako mám ja (čo sa typu týka ale výbavu som dal inú). Dal som do neho iba najsilnejší motor, základný interiér som nechal a do exteriéru som pridal zopár kravín. Inač ženská mi zarába najviac z tých najatých šoférov.
tak pridam aj ja svoj, trocha som donho investoval, kupil podvozok a vyfuky 
-
Shamway
Professional
Takze tie prve kamiony (pri rychlej praci ci ako sa to vola) nedaju cez 90? Z kopca sa mi obcas podarilo 94 ale na rovinke ani za boha....Alebo mi len nefuguje odstranenie obmedzovaca?
Shamway.. to bude tým nefungujúcim obmedzovačom... 
//dnešná hláška: Vodič Kenneth zarobil 19€, vodič Kenneth postúpil na vyššiu úroveň..
//dnešná hláška: Vodič Kenneth zarobil 19€, vodič Kenneth postúpil na vyššiu úroveň..
-
mato951
Star
CheZteR napísal:ja mam dvoch a jeden zaraba okolo 3000€ a druhy ked donesie 300€ tak otvaram sampanskeako je to u vas?
Ja mám asi štyroch vodičov čo majú hodnotenie 4.2 a nosia my tak cca 8000 a ostatný nosia okolo 2-3000 ako kedy.
//akurát teraz čo to hrám tak my tie 4.2 doniesli naraz tovar pridávam foto.
No mám taký dojem, že som sa dohral. Stiahol som si pár modov do hry. Jednalo sa o motory a podvozky pre Volvo. Chvíľu som sa s tým pohral a povedal som si, že ten mód jednoducho nechcem a aby sa mi hra neuložila, tak som ju vypol cez správcu. Vyhodil som tie dva mody z hry a spustil hru. No a hra prestala fungovať. Ako ma malo načítať do menu, tak mi len vyhodilo tabuľku, že program prestal pracovať. Tak som si teda spravil zálohu priečinka SAVE, hru odinštaloval, vymazal som zložku ETS2 aj z dokumentov, hru znova nainštaloval, spustil a potom do nej vložil SAVE. No a SAVE nefunguje. Aby som to hral od začiatku a všetko znova budoval sa mi nechce. Mal som na tom nahraných cca 40hodín a 21 úroveň, čo je dosť si myslím. Teraz na to nemám ani len chuť, nakoľko dovolenka sa skončila a budem sa musieť venovať druhým veciam.
No ale tak skúsim. Je možnosť, ako ten mnou uložený SAVE dať do hry a pokračovať tam, kde som skončil?
No ale tak skúsim. Je možnosť, ako ten mnou uložený SAVE dať do hry a pokračovať tam, kde som skončil?
skus tam nahodit tie mody, ktore pouzivas v tom sejve
inak nad tym som sa ani nezamyslal, ze by mohli mody poskodit hru, v hre mam plne okno modov
ked sa nieco dojekazi ,nebudem mat sancu zistit, ktory to sposobil ..
inak nad tym som sa ani nezamyslal, ze by mohli mody poskodit hru, v hre mam plne okno modov
ked sa nieco dojekazi ,nebudem mat sancu zistit, ktory to sposobil ..
Aj by som tam skúsil tie mody nahádzať. Len nakoľko mi hra nechcela už ísť, tak som ju musel celú odinštalovať a znova nainštalovať. Ako priečinok SAVE som si uložil, ale vôbec to nepomohlo. V hre ho už vôbec nenačíta
Zrejme som mal skopírovať celý priečinok PROFILE alebo ako sa volá.
Potrebujem pomoct, budem si davat preinstalovat windows, samozrejme vsetko sa mi vymaze. Instalacku ETS 2 si dam na USB a takisto by som chcel a savegame. Odkial ho mam skopirovat?
C:\Users\minik460\Documents\Euro Truck Simulator 2\
//kurnik, včera večer sa mi konečne podarila lukratívna zásielka... výbušniny z Londýna do Bratislavy za 96tis. €... som takmer spadol zo stoličky.. že reku to musí prísť do Bratislavy s 0% poškodením... čo čert nechcel, počas cesty som dostal tri šmyky, že som skončil na zvodidlách a ďalšie tri šmyky, pri ktorých som skončil vyvrátený na boku, že som musel volať servis. Zásielku som nakoniec doručil s 22% poškodením, čo sa mi ešte nikdy nestalo (maximálne som mal 10%). Nakoniec som zarobil nejakých 90tis. €..... avšak asi 50tis. € som minul len na servis ťahača.. nerátal som odťahovku. Keby to bola realita, bol by som asi dávno v nebíčku. Škoda, že tieto nebezpečné zasielky nespravili trochu inak, aspoň trochu mohli nasimulovať nejakú explóziu v prípade nehody - že hráč príde o svoj ťahač.
//kurnik, včera večer sa mi konečne podarila lukratívna zásielka... výbušniny z Londýna do Bratislavy za 96tis. €... som takmer spadol zo stoličky.. že reku to musí prísť do Bratislavy s 0% poškodením... čo čert nechcel, počas cesty som dostal tri šmyky, že som skončil na zvodidlách a ďalšie tri šmyky, pri ktorých som skončil vyvrátený na boku, že som musel volať servis. Zásielku som nakoniec doručil s 22% poškodením, čo sa mi ešte nikdy nestalo (maximálne som mal 10%). Nakoniec som zarobil nejakých 90tis. €..... avšak asi 50tis. € som minul len na servis ťahača.. nerátal som odťahovku. Keby to bola realita, bol by som asi dávno v nebíčku. Škoda, že tieto nebezpečné zasielky nespravili trochu inak, aspoň trochu mohli nasimulovať nejakú explóziu v prípade nehody - že hráč príde o svoj ťahač.
inac na smyky a prevratenia, nehody atd som si nasiel jednu vychytavku...ked uz viem, vidim alebo citim ze sa stane nieco zle, obieham v protismere a ide auto a ja nedobrzdim, smyky alebo sa uz v zakrute naklanam a pocitam sekundy do prevratenia alebo proste nieco take....v momente stlacam ESC a ukladam hru a hned v zapati ju nacitavam...ostane vam prejdeny usek a vy zacinate od zastavenia, vela krat mi to uz pomohlo 
mam nakopirovat celu zlozku profile?brm napísal:C:\Users\minik460\Documents\Euro Truck Simulator 2\
//ok, dik
ano, v profile mas svoje nastavenia a aj sejvy
-
p4ra
Redeemer
Zacal som hrat aj ja. Aj na volante, ale neviem si nastavit spravne volant kvoli citlivosti zatacania, tak som presiel na klavesnicu.
Vedel by niekto dat nejake najlepsie, vami odskusane mody? Zaujimaju ma realne mapy, trucky, firmy, mozno premavka? A to je tak vsetko. Cheaty na prachy, rychlejsie trucky a pod. nechcem. Vdaka.
Vedel by niekto dat nejake najlepsie, vami odskusane mody? Zaujimaju ma realne mapy, trucky, firmy, mozno premavka? A to je tak vsetko. Cheaty na prachy, rychlejsie trucky a pod. nechcem. Vdaka.