Euro Truck Simulator 2
Re: Euro Truck Simulator 2
2. mozu to sposobovat pridane mody do hry
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Mam len 2:
Daniels ETS2 Real European Companies Mod
Gerçek Logolar v1.2 by_O-Neil
Ma ich niekto a ma podobny problem?
EDIT: Otestoval som to aj s bez modov. Rovnako..
Daniels ETS2 Real European Companies Mod
Gerçek Logolar v1.2 by_O-Neil
Ma ich niekto a ma podobny problem?
EDIT: Otestoval som to aj s bez modov. Rovnako..
1. Vypni si v logitech profileri combined axis pre pedale. Je to funkcia pre jednoduche hry a pozostatok z cias jednoduchych pedalov, ked bola na plyn aj brzdu jedna osa, pri vychylke do jednej strany to bol plyn, pri vychylke do druhej brzda. Teraz sa to uz skoro nikde nepouziva.
2. To robi aj mne a neviem preco, mam podozrenie, ze ide o kontinualne nacitavanie prostredia a je to chyba jednak optimalizacie ale aj toho, ze disk nestiha. Uvital by som moznost keby sa cela hra dala nahrat do RAMky a bezala by odtial, to by bolo po probleme
PS: ked sa tu ukazovali trucky, tak som nemal cas ani poriadne zapnut, tak sa pripajam az neskor
Navonok obycajny, ale vnutri je to plna vybava s luxusnym interierom 
2. To robi aj mne a neviem preco, mam podozrenie, ze ide o kontinualne nacitavanie prostredia a je to chyba jednak optimalizacie ale aj toho, ze disk nestiha. Uvital by som moznost keby sa cela hra dala nahrat do RAMky a bezala by odtial, to by bolo po probleme
PS: ked sa tu ukazovali trucky, tak som nemal cas ani poriadne zapnut, tak sa pripajam az neskor
-
p4ra
Redeemer
To som vypol, ale nepomohlo, tak som ho rovno odstranil, zmena ziadna. No nic, asi mi ostava klavesnica, do kelu.
Neviem, ci moje disky toto nestihaju, su 2x 7200rpm v RAID 0. Tak nech ma neseru.
Neviem, ci moje disky toto nestihaju, su 2x 7200rpm v RAID 0. Tak nech ma neseru.
len tak pre zaujmavost aky ste lvl ?
to si si spravil vlastny skin ? ak ano ako pls ? a do coho sa oplatia davat body skusenosti ?
pôvodne som chcel tu napísať svoj príbeh toho ako mi nefunguje odstraňovač speed limitu, no nakoniec som to vyriešil, týmto len chcem upozorniť, že ak bude mať niekto problém s tým, že nefunguje odstraňovač speed limitu, tak ak má, tak nech vymaže mód "LIGHTS ETS2 MOD by Dallyborr" - je to mód na svetlá (http://ets2.lt/en/lights-mod/), čo je škoda, lebo mi prišiel ako veľmi vydarený, no dúfam, že ak sa niekomu objaví takýto problém, tak mu toto pomôže
tým pádom by som sa rád opýtal, má tu niekto bezproblémový mód na svetlá ?
tým pádom by som sa rád opýtal, má tu niekto bezproblémový mód na svetlá ?
Priamo v komentaroch na tej stranke je odkaz na upraveny mod s odstranenym speed limiterom: http://www.failai.lt/6qerq8nn2lj1/LIGHT ... rr.rar.htm
Ale neskusal som ho.
Ale neskusal som ho.
Tak skin nieje celkom môj vlastný stiahol som si tento skin http://modscenter.pl/temat-volvo-fh16-r ... kin--10123 a upravil ho k obrazu môjmu
lebo s texťákmi sa mi hrať nechce na tom som moc lenivý. A modifikácie sa dajú väčšinou upraviť, stačí premenovať .scs na .rar rozbaliť, upraviť čo potrebujete a znova zbaliť ideálne cez winrar formát archívu dáte ZIP a metódu komresie dáte BEZ KOMPRESIE ke´d to zbalíte tak zip premenujete na .scs (môžte hneď premenovať ešte vo winrar-e) a k tým svetlám a obmedzovaču rozbal mod so svetlami nájdi v ňom DEF/game data.sii tam je riadok truck_speed_limit: 90.0 číslo označuje hodnotu v km
-
p4ra
Redeemer
Ja chcem rozchodit ten volant.
Pomoooc. 
Inak som level 5 a vsetky skusenosti tlacim do vzdialenosti.
Inak som level 5 a vsetky skusenosti tlacim do vzdialenosti.
ja som ich tlacil to vzdialenosti a do ADR, uz od 5. levelu v ADR sa ti zacnu objavovat aj 60+tisicove zasielky 
teda pokial nemas mod realnu ekonomiku, tam sa to pohybuje na urovni od 500-2300€ max co mam skusenost, mal som ho chvilu, ale vsetky ceny su ine
okrem ceny za benzin, aj platy vodicov, aj ceny za tahace, servis, opravy, proste realne...kto vam da zakazku z londyna do prahy za 112.000€? 
ak to chcete realne, netreba sa zhanat iba smerom na skiny a fyziku, ale aj touto financnou cestou
tie ceny za prepravu ktore su v hre...to mi skor pride ako hodnota tovaru, ktory veziem, vam to tak nepride?...myslim ta odmena, ta vyplata, ktoru dostanete za zasielku..
teda pokial nemas mod realnu ekonomiku, tam sa to pohybuje na urovni od 500-2300€ max co mam skusenost, mal som ho chvilu, ale vsetky ceny su ine
ak to chcete realne, netreba sa zhanat iba smerom na skiny a fyziku, ale aj touto financnou cestou
tie ceny za prepravu ktore su v hre...to mi skor pride ako hodnota tovaru, ktory veziem, vam to tak nepride?...myslim ta odmena, ta vyplata, ktoru dostanete za zasielku..
Mohol by si sem dať prosím ťa link na mód reálnej ekonomiky? By som to aj vyskúšal len tak zo zvedavosti.
Ano, to mas pravdu, ale tolko casu nemamCheZteR napísal:ja som ich tlacil to vzdialenosti a do ADR, uz od 5. levelu v ADR sa ti zacnu objavovat aj 60+tisicove zasielky
teda pokial nemas mod realnu ekonomiku, tam sa to pohybuje na urovni od 500-2300€ max co mam skusenost, mal som ho chvilu, ale vsetky ceny su ineokrem ceny za benzin, aj platy vodicov, aj ceny za tahace, servis, opravy, proste realne...kto vam da zakazku z londyna do prahy za 112.000€?
Co sa tyka skillov, tak som si na zaciatku tiez dal vsetko do ADR, potom asi 2 body na vzdialenost, dalsie 2 body na cas a potom vsetko na vzdialenost.
ked brzdim motorovou brzdov nenicim tim motor ? a nemate stranku kde stiahnem pekne skiny na Scaniu ?
par stran dozadu su najlepsie stranky na mody do hry, pohladaj
Papes38 pokial viem tak motor tým neničíš to by som už bol bez motoru 
Ďakujem, funguje, no neodstránil ho, len to dal na 120km/h, bez toho módu dám s demonštračným 138km/h, no aj 120km/h je podľa mňa viac než dosť a oproti 90tke je to lietadlo, ďakujem, nevšimol som si to predtýmGothaR napísal:Priamo v komentaroch na tej stranke je odkaz na upraveny mod s odstranenym speed limiterom: http://www.failai.lt/6qerq8nn2lj1/LIGHT ... rr.rar.htm
Ale neskusal som ho.
poziva niekto aj ten relny mod na ekonomiku ? je to dobre ? som 6 uroven ci sa mi to oplati dat ?