Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
http://www.csfd.cz/film/292988-meda/ Ted úžasná milí film o malom plišákoví kto ožije
8,5/10
Django Unchained
Asi najlepsi film co som v poslednej dobe videl a to ich nebolo zrovna malo, kedze je skuskove
Fakt sa mi to pacilo asi po vsetkych strankach: dialogy, hudba, obsadenie, dej a ani dlzka filmu mi nevadila. Podla mna sa to oplati rozhodne vidiet.
Asi najlepsi film co som v poslednej dobe videl a to ich nebolo zrovna malo, kedze je skuskove
Ked ide Django na koniku a do toho hra Rick Ross to je na nezaplatenie 
Django Unchained 10/10 ... Tarantino 100/10
Uz som sa bal ze nikto nezalepi usta cloud atlasu.
Django Unchained 10/10 ... Tarantino 100/10
Uz som sa bal ze nikto nezalepi usta cloud atlasu.
Dredd 3D 8/10
P.S. I Love You 8/10
P.S. I Love You 8/10
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Dnes som si s priatelkou pozrel My Sister's Keeper. Musim povedat, ze mal som co robit, aby som pri tom udrzal slzy. Silny film, definitivne odporucam.
http://www.csfd.cz/film/136129-zivot-je-zazrak/ skvely film od Kusturickeho 10/10
http://www.csfd.cz/film/6977-absolvent/ 10/10
http://www.csfd.cz/film/6977-absolvent/ 10/10
Fish Tank, ak si niekto mysli, ze jeho puberta je/bola tazka, vrele mu odpourcam pozriet si 9.5/10
Disco Pigs, ako hovori popis distributora "90 minut, na ktore nezabudnete". psychologicky film tak typicky pre severnejsie krajiny v mnou milovanej irskej angline 10/10
a ku nominovanym filmom na tohto rocne Academy Awards:
Lincoln, preco Akademia nominuje strackove filmy, len preto, ze su od Steva Spielberga? 1/10 = premrhane skoro 3 hodiny zivota
Disco Pigs, ako hovori popis distributora "90 minut, na ktore nezabudnete". psychologicky film tak typicky pre severnejsie krajiny v mnou milovanej irskej angline 10/10
a ku nominovanym filmom na tohto rocne Academy Awards:
Lincoln, preco Akademia nominuje strackove filmy, len preto, ze su od Steva Spielberga? 1/10 = premrhane skoro 3 hodiny zivota
-
p4ra
Redeemer
*Kusturicu 
Hotel Transylvania perfektná rozprávka, smiali sme sa od začiatku až po koniec
10/10
Argo
Dnes som si doprial tento filmovy zazitok vecer, zaujmava tematika a spracovanie najme tie dobove kostymi a veci s tym spojene. Ben Affleck to podla mna zvladol vyborne. Moje hodnotenie by mohlo byt tak 8.5/10
//Tu uz clovek nemoze ani film ohodnotit
Dnes som si doprial tento filmovy zazitok vecer, zaujmava tematika a spracovanie najme tie dobove kostymi a veci s tym spojene. Ben Affleck to podla mna zvladol vyborne. Moje hodnotenie by mohlo byt tak 8.5/10
//Tu uz clovek nemoze ani film ohodnotit
The Prestige http://www.csfd.cz/film/223160-dokonaly-trik/ : Dokonalý trik, dokonalý film. Nolan je pán a každý jeho film je skvelý (ako už písal KaptMichal). Naozaj jediné mínus filmu bol ten záver, inak celý film bol úplne super a o hereckom obsadení ani nehovorím : Bale, Jackman a Caine, z toho nič zlé ani nemôže byť! 9/10
http://www.csfd.cz/film/278335-cosmopolis/ - stupidita prvej triedy, debilko zijuci v limuzine ktory vedie nudne debaty 1/10
Step Up 4 Revolution (2012) - cakal som ze to bude b-ckove zle no film na blurayi celkom prekvapil 7/10
Step Up 4 Revolution (2012) - cakal som ze to bude b-ckove zle no film na blurayi celkom prekvapil 7/10
Django Bavil som sa, vtipne, akcne, hudba atd. atd. oplati sa vidiet, krv lietala kde sa len dalo.
Mad Men - Skuskove v plnom prude, clovek si potrebuje niekde oddychnut, potom co som znova kukol Community, somsi spomenul, ze Alison Brie hraje v Mad Men, pozeram, dobre hodnotie, tak dam tomu sancu. Momentalne som na 4x02.
Tempo je pomale, hlavne sa tam keca. Ale vyborne zachytena atmosfera tych rokov, hudba, cigareta pri kazdej prilezitosti, poharik hned rano a tak dalej. Celkom sa to neskor zamotava, nic kriminalne alebo podobne, ale pribeh tam je. Je to take zaujimave, nieco ine ako obvykle, postavy sa vyvijaju a tak dalej.
Spoiler
Jedine co som nepochopil, bol na konci jak odletela ta zena
, ale to bol asi zamer.
Tempo je pomale, hlavne sa tam keca. Ale vyborne zachytena atmosfera tych rokov, hudba, cigareta pri kazdej prilezitosti, poharik hned rano a tak dalej. Celkom sa to neskor zamotava, nic kriminalne alebo podobne, ale pribeh tam je. Je to take zaujimave, nieco ine ako obvykle, postavy sa vyvijaju a tak dalej.
Samson and Delilah - zaujimavy, nezvycajny film, v ktorom sa toho moc nenahovori, o tazkom zivote australskych Aborigenov, konkretne o aboriginskom fetakovi a jeho milej. Spracovanie sa mi pacilo, ani chvilku som sa pri tom nenudil, pozeralo sa to velmi dobre, taka zmena oproti beznym vytvorom
Velkym plusom bol pre mna soundtrack, ta hlavna pesnicka mi doteraz znie v hlave, tak lahko ju odtial asi nedostanem
4/5
4/5
Django Unchained, pan Tarantino ma spriatelil s westernom a k tomu este vynikajuci OST. 10/10
// OST = Original SoundTrack
// OST = Original SoundTrack
Hobit: Neočakávaná cesta 8,5/10.. Nadšenci Pána prsteňov nech si kľudne pridajú bodík.
Total Recall 7,5/10
Shame V podstate film o živote.. Sem tam nuda, ale dalo sa.. 7/10
// ešte Macík odporúčam
9,5/10
Total Recall 7,5/10
Shame V podstate film o živote.. Sem tam nuda, ale dalo sa.. 7/10
// ešte Macík odporúčam
Amour, tento film uz bol tolko krat odporucany odbornikmi, ze ho neslo nevidiet. a ostava len otazka: sme to schopni urobit aj my? najradsej aj 20/10
//a mne je luto, ze si odmietas robit svoj vlastny nazor, ale das na pochybne hodnotenia
//a mne je luto, ze si odmietas robit svoj vlastny nazor, ale das na pochybne hodnotenia
Django Unchained Tak toto bola asi druhá westernovka ktorú som videl a stálo to za to, akcia, humor, krv, paráda, akurát malý detail že to bolo na môj vkus trocha dlhé.. 9/10
Silver Linings PlaybookVelice netradičný príbeh, miestami sa mi zdal zamotaný ale vôbec mi to nevadilo kedže mi od prvej minúty sadol. (a ešte malé plus za Jennifer Lawrence
) 10/10
Silver Linings PlaybookVelice netradičný príbeh, miestami sa mi zdal zamotaný ale vôbec mi to nevadilo kedže mi od prvej minúty sadol. (a ešte malé plus za Jennifer Lawrence
-
audiotrack
VIP
looper - veľmi dobre stvárnené, s nápadom a myšlienkou. Konečne dobrý film o cestovaní v čase ktorý má hlavu aj pätu. 10/10
-
Yos
Professional
7 psychopatov - Do filmu som isiel naslepo. Nevedel som, co od toho ocakavat. Bal som sa, ze sa pustam do slepej ulicky, ale opak bol pravdou. Film chvalim za skvely napad a spracovanie. Po cely cas ma to bavilo, bolo vzdy sa na co pozerat. Boli veci, ktore ma prekvapili, nadchli, na ktorych som sa zasmial. Ku koncu filmu som si sam pripadal ako psychopat
Odporucam pozriet --9/10