Nazory na mbank.sk

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nazory na mbank.sk

Príspevok od používateľa Soviet »

Napodobne ako p4ra. mBank zruseny akonahle zacalo Zuno na SVK trhu. Aj tie mizerne uroky a celkovo IB mi nevyhovoval. Uplny opak ma Zuno. Zatial som s nimi max. spokojny.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Zdar, nájde sa tu niekto kto má účet v mbanke prepojený s paypalom?
Potreboval by som niečo vysvetliť..kto bude ochotný tak ss..
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

a čo konkrétne potrebuješ? ja mám v paypale registrovanú kartu.... ak stačí... :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

No ide o to že som rozmýšľal že si niečo kúpim cez ebay tak som si založil paypal účet.
Registrácia prebehla v poriadku a potom som si všimol že na pravo je "Link and confirm my debit or credit card"
Tak som myslel že to treba potvrdiť ( potom som sa dočítal že to je potrebné asi len pri väčších sumách ).
Preklikal som to a napísalo niečo v štýle že sa nedá spojiť s kartou alebo čo..už si to presne nepamatám..
V mbanke som mal len 2,32 a 1euro mi hodilo do blokovania..A ja sprostý som to celé za chvíľu zopakoval v nádeji že už to prebehne v poriadku..
No a teraz mám už v blokáciach 2 položky..obe majú v popise ale rovnaké číslo..som čítal že to číslo treba niekde napísať alebo čo..no a teraz neviem čo ďalej..
Tie blokácie sú tam už pomaly týždeň, disponibilný zostatok mám len 0,32..a tak sa pýtam čo ďalej..čítal som aj niečo že treba mať na účte aspoň 2,50 atď..
Mohol by mi to niekto vysvetliť?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

mbank zrušil na eMAX plus spoplatnenie prevodov.. super, bo tých 5€ som neraz zaplatil! :)
http://www.mbank.sk/individualni/mspore ... =emax-plus
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Akože konečná. Potrebujem rýchlo 1000€ a reku prachov na účte mám násobne viac, výplata chodí pravidelne a povedia mi, že mBank mi dá pôžičku len ak mi ju oni ponúknu... WTF???!!!!
Nemám právo požiadať o úver, len ak mi príde správa z banky s predschváleným produktom.

Asi bude Bye-bye mBank.
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

Opak napísal:.obe majú v popise ale rovnaké číslo..som čítal že to číslo treba niekde napísať alebo čo
ja si to už presne nepamatám, ale to číslo tam je preto, aby si paypal overil tvoju kartu, tak tam niekde na stránke paypal pri overení čo si robil to treba potom dať, a tie peniaze, čo si strhli ti potom vrátia pri prvej platbe... ak sa nemýlim...
Mato70
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mato70 »

ak niekto rozmyslal nad uctom v mBank tak teraz je asi najvhodnejsi cas, kedze davaju 25€ ak sa zaregistrujete cez existujuceho zakaznika http://www.mbank.sk/mklub/

ak by mal nahodou niekto zaujem tak SS
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Podobne aj mna mozete nechat zarobit :)
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Kamarát ma o to poprosil, tak som súhlasil. Síce nejak životne tých 25€ teraz nepotrebujem, ale ak tam nie je žiadna skrytá špinavosť za tým a je to tam všetko zadarmo, ako píšu, tak je lepšie tie peniaze mať, ako nemať. :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Soviet napísal:Napodobne ako p4ra. mBank zruseny akonahle zacalo Zuno na SVK trhu. Aj tie mizerne uroky a celkovo IB mi nevyhovoval. Uplny opak ma Zuno. Zatial som s nimi max. spokojny.
a v com je lepsie sporenie v zuno? ze je lepsi urok o 0,01%???? a ked urobis prevod tak nemas urok?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

lol som zvedavy
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Mne sa tam nedá zadať telefóne číslo. Vám to ide?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a presiel si na dalsiu stranku? musis tam kliknut na "chcem si zalozit ucet" na spodku strany
btw ak by niekto chcel tak ss, dam cislo a polovicu provizie :)
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

To sa zadáva až priamo v objednávacom formulári.

By the way, kto by si chcel založiť účet a dostať 25 + pár eur navyše odomňa (časť provízie čo by som dostal za nového klienta) tak SS :)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Tiež mi kamarát poslal ponuku na toto :lol: nemusím tam teda hľadať ďalšie zádrhle typu ... zožeň ďalších 10tich ľudí ...?
+ naozaj je vedenie účtu zdarma ? Nie že budem kdesi platiť 1,50€ mesačne za vedenie a neviem aké službičky ktoré boli niekde mini písmom.

...Zjednodušene... registrujem sa tam, uchmatnem 25€ a už sa tam rok nemusím ani ukázať ? žiadnu ich službu využiť ? :lol: :)
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Ano, vedenie bezneho uctu je zadarmo.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

zelovoc napísal: a v com je lepsie sporenie v zuno? ze je lepsi urok o 0,01%???? a ked urobis prevod tak nemas urok?
Ovela prepracovanejsi a jednoduchsi IB, lepsie podmienky celkovo aj pristup k zakaznikovi. Nemam po roku ci kolko som tam (od zaciatku) s nimi ziadne negativne skusenosti. Dokonca ich mam ako primarny ucet, kedze som zrusil TB a maximalna spokojnost aj od tohto kroku. A sporenie je teraz od mojej spravy tebou citovanej (24 Okt 2011, 15:09) uplne na inych hodnotach ako bolo na zaciatku, takze tazko teraz porovnavat.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Mňa mbank 2x sklamala v kritickej chvíli.
Raz mi nechceli preplatiť šek (s tým bol celkove veľký problém vo všetkých bankách - ochota na bode mrazu) a nešlo o malé peniaze - vracali mi dane z UK.
Minulý rok som nutne potreboval blbých 1000-2000€ a 3x som im volal o pôžičku a 3x bola odpoveď nedá sa, nemôžme a neviem, čo. Mesiac po tom, čo som sa na to vykašľal a zariadil sa inak mi začali chodiť ponuky na kontokorent, na kreditku a pôžičky. A nie malé sumy a pravidelne stúpajú. V súčasnosti mi ponúkajú pôžičku už ďaleko cez 10 000€... No nech si trhnú, keď som ich potreboval tak boli kde???

Celkovo som ale s ich službami spokojný, preto neodchádzam. Zároveň jediná alternatíva je pre mňa Zuno a to je z blata do kaluže.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

begbeee - to s tou pozickou beriem, ale s tym sekom ti to muselo byt jasne. Predpokladam, ze si si googlil ktore banky na SVK preplacaju tieto seky (na forach je o tom velmi vela) a napriek tomu si to skusal a teraz to uvadzas ako negativnu skusenost?
Napísať odpoveď