Behanie
Re: Behanie
Tak ty si iný superman 
-
uNreal_saTch^
Professional
fuha, 37 minut trapovat priemernou rychlostou 16.2km/h to by som si pozrel :]
-
javatar
Hardcore addict
To by tu stovku zabehol za 7.66 a to by som si rad pozrel.jukel napísal:Usian bolt mal avg speed 47 km/h
Stretnem niekoho zajtra na Rajeckom (pol)maratone?
edit:: tak som nestretol
polmaraton 2h:02m:07s, cely cas LIALO, 12°C.. za tych par mesiacov co beham som s casom spokojny
edit:: tak som nestretol
A potom si sa zobudil a zacal vypisovat chu**** na toto forumLights napísal:LOl ved som behal 10km a som zabehol za 37min ale to som mal na seba tasku a este flasu v ruke ktora mi zavadzala..
http://cs.wikipedia.org/wiki/Běh_na_10_000_metrů
-
mirak2
Hardcore addict
teraz sme mali kosicky night run, dlzka bola 9,1km a prvy bol za 29 minut v cieli, ale ten mal nenormalne tempo... kamarati florbalisti mali casy okolo 39-45 minut, co su trenovani chlapci, no nie na vytrvalostne behy...mam pocit, ze priemer bol tych 45-50 minut, a medzi 9,1 a 10 km uz imho velky rozdiel nie je, 5-10 minut max
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Chystá sa niekto budúcu sobotu do ZA na "Beh do neba"?
http://behdoneba.salora.sk/
http://behdoneba.salora.sk/
Vianocny beh v Ziline dakto? Idem na polmaraton.
-
bolek
Guru
K6: Ako sa ti bežalo? Kamoš na to trénoval, ale zradilo ho koleno, tak nakoniec nešiel. 
a to este napisal avg speed takze v urcitom bode musel mat viac ako 47km/hjavatar napísal:To by tu stovku zabehol za 7.66 a to by som si rad pozrel.
ahojte, tak som sa chcel opytat, chodite behavat aj teraz v zime? myslim, ked je vonku
. ja sa pokusam, ale nevladzem s dychom. nadychnut sa poriadne neviem uz po 5km, ktore v lete(jari,jeseni) behavam ako rozohrievacku. nejake rady alebo typy ako to zlepsit?
-
hojko
Site Admin
Zniz tempo, dychaj nosom a primerane sa oblec. Alebo chod behat na pas do posilky, aj to sa da riesit, okrem toho mozes pocvicit pocas zimy cele nohy na strojoch.
Ja behavam aj teraz, aspon 3-4x za tyzden. Ked je -10 stupnov a menej, tak to riesim tym, ze si cez papulu dam tenku Buff satku. Po case ju aj tak vacsinou dam dole lebo to nie je bohvie co
Ale pocitujem rozdiel v tom, ze mi dlhsie trva kym sa rozbehnem do takeho pohodove stavu. Niekedy je prvych 5km trapenie a dobre sa mi bezi az potom.
Ale pocitujem rozdiel v tom, ze mi dlhsie trva kym sa rozbehnem do takeho pohodove stavu. Niekedy je prvych 5km trapenie a dobre sa mi bezi az potom.
-
nejakymarko
Addict
Nejake zaujimave trasy v BA? ked uz som si nasiel tu posilku, tak nejaky doplnok 
ja sa snazim najst nejake "nebetonove" cesty, no teraz v zime sa to velmi neda ked je vsade blato a mokro 
da sa behat okolo vodnych nadrzi(drazdiak,kuchajda,strkovec), alebo zevraj je nejaka trasa na zeleznu studienku no tam som este nebol, alebo horsky park, samozrejme zalezi na tom kde byvas
da sa behat okolo vodnych nadrzi(drazdiak,kuchajda,strkovec), alebo zevraj je nejaka trasa na zeleznu studienku no tam som este nebol, alebo horsky park, samozrejme zalezi na tom kde byvas
ja poznam par fajn trati na behanie v Petrzalke keby si chcel nejaky tip, tak kludne napis SS..
Chcel som si kupit nove tenisky na behanie, lenze som ich u nas v storoch nikde nevidel, to som si myslel, ze az taky obmedzeny vyber nemame.
Chcel som si kupit nove tenisky na behanie, lenze som ich u nas v storoch nikde nevidel, to som si myslel, ze az taky obmedzeny vyber nemame.
Ved kľudne napíš typ na behanie aj verejne. Ja sa teraz pozerám po nejakých nespevnených trasách, lebo betón/asfalt je peklo na kĺby.
A celkom slušný výber tenisiek majú v Runshope v riverparku, ale sú dosť drahí.
A celkom slušný výber tenisiek majú v Runshope v riverparku, ale sú dosť drahí.
aj mna by zaujmali tie trasy v petrzalke, kludne do ss ked nechces zverejnovat 
Ja som dlhe roky pouzivala tenisky Adidas, nikdy nesklamali...V poslednej dobe som vsak presla na "interierove behanie"...je to ovela lepsie, da sa to aj v zime a hlavne ma z toho nebolieva hrdlo ako pri behu v zime..a vies pritom kludne pozerat telku
kupila som si tento weslo compact xl http://www.fitnesclub.sk/fitness-doplnky/bezecke-pasy a je fakt ze super

fuha 1000e za bezecky pas, to si ozaj radsej zabeham vonku a v zime ked uz tak v posilke...