Naši školitelia prvej pomoci. (veľmi milé dievča)
a jedna z turnaja v Trnave
och dakujem. Ked si nabuduce pojdem fotit protesty svojom kompaktom zoberiem si k tomu stativ a revolucionarov si usporiadam do zaberi tak aby boli aj vyrazni a nic som im neodrezal. Nekonecna vdaka za rady...heker napísal:To fotka by bola mozno zaujimava, keby nebola rozmazana, zasumena, nemala by ta nevyrazna postava odrezanu nohy a bolo by to primerane zaostrene. Takto je to len jedna z hlupych fotiek v mobilnom telefone, ktore aj tak po case ostanu na zmazanie. Pre teba mozno pekna spomienka, pre inych skoda pozerat.
neurazaj sa ked ti niekto povie pravdu.... co si ocakaval za reakciu? tato tema neni o nominaciach na world press photo a teda nie su tu len TOP fotky, ale je to o ukazani svojho vytvoru a naslednom zhodnoteni ci uz kritickom alebo pozitivnom...jackb napísal: och dakujem. Ked si nabuduce pojdem fotit protesty svojom kompaktom zoberiem si k tomu stativ a revolucionarov si usporiadam do zaberi tak aby boli aj vyrazni a nic som im neodrezal. Nekonecna vdaka za rady...
ta prva pomoc by bola OVELA lepsia, keby si im neodrezal tie nohy a nechal cely backboard v zabere...vladenko007 napísal:Jedna fotka zo školenia v našej firme.
Naši školitelia prvej pomoci. (veľmi milé dievča)
a jedna z turnaja v Trnave
Ani nahodou nemusis, vela fotiek v tejto teme ma reportazny charakter. Ide len o to, aby si nemal nutkanie sem davat fotku z kazdeho fotenia. Ja sa tiez dost rozhodujem ci sem nieco dam a vacsinou to konci tak, ze nedam nic lebo objektivne zhodnotim, ze to nie je uplne ono a fotka sa hodi skor do domaceho albumu ako na forum. Ine by to bolo keby som chcel poradit, ale momentalne uz skoro vzdy viem urcit co som urobil zle.jackb napísal:ja sa rad poucim, ale z konstruktivnej kritiky. to co mi k tomu napisal, je podla mna tak od veci, ako koment na ephoto, ku fotke kacatka na skale na brehu Strbskeho plesa: "kuriatko ste mali radsej preniest ku cistejsej vode a na zaujimavejsie pozadie".
a to ma bavilo fotit veci take ake su, lebo strojene zabery z atelieru tyzden chystane a mesiac postprocesovane ma nikdy nevzrusovali. ale ked chcem dostat kladnu reakciu asi musim zacat robit to co mi je hnusne.
dakujem
xH4wK napísal:Tak po dnesnej ture vo Vysokych Tatrach, fotka asi v cca 1900 m n. m. pod Teryho Chatou.