Android aplikacie
Re: Android aplikacie
zavolaj na infolinku,tam ti urcite poradia
prosím vás hľadám apku pre android niečo podobne ako je na Ipad Garage Band .. neviete o niečom podobnom? 
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
to iste našlo aj na google play....https://play.google.com/store/apps/deta ... 1101&hl=sk
ale tu cenu čo za tu chcu a to hodnotenie tak to by som si spravil vlastnu garazovku :DD ...a nieco podobne netusim
ale tu cenu čo za tu chcu a to hodnotenie tak to by som si spravil vlastnu garazovku :DD ...a nieco podobne netusim
-
krankenwagen
Professional
Zdravim,
hladam nejaku jednoduchu aplikaciu pre naplanovanie fitness workoutov pocas tyzdna. Nieco ako: nastavim si beh v piatok vecer na 30 minut a aplikacia ma upozorni. Skusal som Noom ale tam musim byt Pro aby som mohol na jeden den dat viac workoutov. Je take nieco?
Dik
hladam nejaku jednoduchu aplikaciu pre naplanovanie fitness workoutov pocas tyzdna. Nieco ako: nastavim si beh v piatok vecer na 30 minut a aplikacia ma upozorni. Skusal som Noom ale tam musim byt Pro aby som mohol na jeden den dat viac workoutov. Je take nieco?
Dik
Napriklad Google Calendar: http://goo.gl/jckhE
A eventy si tam mozes nahadzat aj cez pc na calendar.google.com
A eventy si tam mozes nahadzat aj cez pc na calendar.google.com
Nepoznate daku aplikaciu nieco ako remote.Chcel by som pouzivat mobil ako gamepad na tablete napriklad ked tablet pripojim k telke tak mobilom ovladat hry.Sice mam wireless xbox controller a v niektorych hrach to pomocou jednej apky ide spojazdnit ale vacsinou sa to nepodary :-\ a este by som poprosil daku dobru klavesnicu pre tablet.
-
D_I_C_K
Light Professional
hral som hry z PS1 na SII ..pomocou sixaxis gamepadu ..bola to celkom haluz ..možno to aj tebe bude fungovať..i ked neviem či to nejde len na hry ktore su z PlayStation a vieš ich na androide rozbehnut..netušim či sa daju hry z GooglePlay ovladať gamepadom...balthier napísal:Nepoznate daku aplikaciu nieco ako remote.Chcel by som pouzivat mobil ako gamepad na tablete napriklad ked tablet pripojim k telke tak mobilom ovladat hry.Sice mam wireless xbox controller a v niektorych hrach to pomocou jednej apky ide spojazdnit ale vacsinou sa to nepodary :-\ a este by som poprosil daku dobru klavesnicu pre tablet.
a k tomu čo chceš možeš skusiť hladať na google play...napr našlo mi toto https://play.google.com/store/apps/deta ... mote&hl=sk neoverene, neodskušane ...neviem či to splni tvoje požiadavky ..a klavesnicu externu? alebo tiez len appku?
Vdaka ti za odpoved ale problem bol asi vo firmware ktory tak nejak nechcel celkom spolupracovat s appkou USB/BTjoystick center s ktorou sa daju hrat aj hry ktore gamepad nepodporuju ale aj rozne emulatory.Predtym mi nechcelo v tom programe nacitat vsetky tlacitka.Teraz po novom firmware to hned vypada lepsie a hned z prvej sa mi da ovladat plocha pohybom pacok :)Musim to este vyskusat v hrach.
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2013, 20:20)
Tak cely den nad tym rozmyslam ved robim vsetko podla navodu az teraz ma napadne ze receiver mam z dealextreme tak to preto asi nefunguje
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2013, 20:20)
Tak cely den nad tym rozmyslam ved robim vsetko podla navodu az teraz ma napadne ze receiver mam z dealextreme tak to preto asi nefunguje

-
PhYs0c
King
Plague Inc. - pokúšate sa vyvraždiť ľudí rôznym typom vírusov, dobrá namotávka
Asphalt 7 - najlepšia racingovka na Android akú poznám, zábava na dlhé hodiny
Asphalt 7 - najlepšia racingovka na Android akú poznám, zábava na dlhé hodiny
Ahojte, nemá niekto skúsenosť s nejakou aplikáciou, ktorý dokáže prezerať obsah siete ? Mám server na systéme WHS 2011 a rád by som skúsil túto formu prezerania zdieľaného obsahu. Cez DLNA sa mi to zdá byť spomalené.
Ďík
Ďík
nie som si istý ale zdá sa mi, že cez total commander by to mohlo ísť...
vidiš, to ma nenapadlo ,skusim dik.
edit:// super, funguje vyborne. dakujem este raz
edit:// super, funguje vyborne. dakujem este raz
Skús použiť ES file manager tam si viem spravovať aj FTP server...
-
hojko
Site Admin
Alebo tiez AndFTP 
to isté solid explorer
Ako ste si mohli všimnúť, je nová aplikácia SwiftKey keyboard. Je to super vec, ale teraz mi našlo aktualizaciu A po aktualizovani mi to trocha začalo sekat... Nedala by sa ta aktualizácia nejak vrátiť?
Odporúčam hru Zombie Road Trip - idete autom, naháňajú vás zombíci, ďalších pred vami strielate, za našetrené penaize vylepšujete auto a zbrane
Klávesnica
TouchPal - výborná klávesnica. Dlho som používal ThumbKeyboard ktorá neobsahovala slide a mal som na nej vypnutú aj korekciu. Povedal som si že skúsim niečo nové. Keď som si stiahol túto klávesnicu, zistil som že mi slide vyhovuje. Na tejto klávesnicu sa mi páčia aj rôzne módy písania (rozloženia- T 12,T 26,T +) a zvykol som si na Klasické T26 rozloženie. Slovník je celkom dobrý, iba sem-tam nepozná nejaké slovo. Skúšal som aj SwiftKey, SlideIt aj Kii ale táto je pre mňa naj.
TouchPal - výborná klávesnica. Dlho som používal ThumbKeyboard ktorá neobsahovala slide a mal som na nej vypnutú aj korekciu. Povedal som si že skúsim niečo nové. Keď som si stiahol túto klávesnicu, zistil som že mi slide vyhovuje. Na tejto klávesnicu sa mi páčia aj rôzne módy písania (rozloženia- T 12,T 26,T +) a zvykol som si na Klasické T26 rozloženie. Slovník je celkom dobrý, iba sem-tam nepozná nejaké slovo. Skúšal som aj SwiftKey, SlideIt aj Kii ale táto je pre mňa naj.
-
Fabo
Hardcore addict
Za mna jedine Swype.
Ja zase používam Kii Keyboard a spokojnosť. Pred ňou som mal tuším Swype, ale táto mi viac sedí.