Re: Facebook
Zrejme posledná aktivita na fb/chate toho daného užívateľa.
zdravim ludia pozeram ze okolo fb je tu riadna debata neviete poradit niekto ako sa da rychlejšie vymazat alebo zrušit priatelstvo na fb myslim tak viac ludi naraz? diky
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
myslim že sa to neda...aj v HELPe na FB je navod ako vymazavať ale len po jednom....viac naraz nejde...
Ide vám fejsbúk? Mne cca od jednej v noci vôbec nenačíta stránku, ani v Opere, ani vo Firefoxe:
Secure connection: fatal error (552) - žeby mali niečo s SSL certifikátom?
Secure connection: fatal error (552) - žeby mali niečo s SSL certifikátom?
-
Hellboy248
Guru wannabe
ide, aj cez ssl vo vsetkych prehliadacoch
Hmm, dík, takže pes bude zakopaný niekde ine... Nedokážem ho ani pingnúť.
-
hojko
Site Admin
whisper: Skus zmenit DNS napr. na Google DNS (8.8.8.8 a 8.8.4.4) alebo si este skontroluj datum v pocitaci, niekedy sa stane pri velmi posunutom datume, ze neakceptuje SSL certifikat.
-
Nadeo
Guru wannabe
Nemas nahodou t-com? Im blbnu DNS v poslednej dobe, staci prejst na google dns, ako pisal hojko.
vdaka idem sa mrknut na to nejjaky odkaz aby som to nemusel hladat by sa nenašile?D_I_C_K napísal:myslim že sa to neda...aj v HELPe na FB je navod ako vymazavať ale len po jednom....viac naraz nejde...
-
Hellboy248
Guru wannabe
neviete aby nastavit aby ukazovalo novinky frendov, nie novinky stranok? niekde som to uz robil raz ale nepamatam si vobec 
-
hojko
Site Admin
Hellboy248: Ja to riesim tak, ze nevstupujem do kazdej skupiny ci stranky. Mam len par vybranych a z tych mi notifikacie nevadia. Ak mi zacne vadit, tak kliknem na tu skupinu/stranku, kliknem na text Paci sa mi to... a tam si zvolim, ze nechcem dostavat zobrazovat v novinkach, ale aj nadalej ostanem fanusikom tej skupiny/stranky. Ked pozeram co sa mi paci, tak tam nemam ani 100 veci, ale zda sa, ze to preriedim mozno este aj na polovicu.
-
Hellboy248
Guru wannabe
hojko: u seba to mam spravene ze automaticky zobrazi novinky frendov a skupiny tam mam obcas - nie som v tisicoch skupinach, no toto nie je moj ucet a kazdu skupinu teraz menit ako vravis ty by bolo zdlhave. preto ma zaujimalo ci sa to neda obist niekde v nastaveniach ze primar budu novinky ..kazdopadne aj tento tvoj napad pouzijem ak nic ine nie je nato 
Prosím Vás, možno sa spýtam neriešiteľnú vec, ale aspoň skúsim...
Neviete mi niekto poradiť, ako by sa dala vymazať história hľadaných osôb, čo máte hore " hľadať ľudí, miesta a veci " ... myslím to tak, že ak tam dám napr. začiatočné písmeno veľké J , tak mi začne nahadzovať osoby s menom na J a aj priezviskom na J ... a ja potrebujem aby mi niektoré osoby nezobrazovalo... aby bola proste história čistá, a aby to vyhladalo až po úplnom zadaní " požiadavky " ...
Keď tam dám napr. Ig... tak sa žiadne osoby pod tým nezobrazia....
Dúfam , že ste ma pochopili čo myslím a ak niekto bude vedieť poradiť, vopred ďakujem
Neviete mi niekto poradiť, ako by sa dala vymazať história hľadaných osôb, čo máte hore " hľadať ľudí, miesta a veci " ... myslím to tak, že ak tam dám napr. začiatočné písmeno veľké J , tak mi začne nahadzovať osoby s menom na J a aj priezviskom na J ... a ja potrebujem aby mi niektoré osoby nezobrazovalo... aby bola proste história čistá, a aby to vyhladalo až po úplnom zadaní " požiadavky " ...
Keď tam dám napr. Ig... tak sa žiadne osoby pod tým nezobrazia....
Dúfam , že ste ma pochopili čo myslím a ak niekto bude vedieť poradiť, vopred ďakujem
-
D_I_C_K
Light Professional
neviem či to funguje aj na FB ale napr ak na to prideš tak že to maš označene a klikneš na delete alebo shift+del tak by sa to malo vymazat..ale ti funguje pri okienkach na nickname vačšinou ale možno to pomože ..neviem mne FB neukazuje historiu hladania ..
kafiatko, tiež mám taký problém, keď hodím do vyhľadávania písmeno, ktorým sa začína buď meno alebo priezvisko mojej bývalej, tak mi ju vždy hneď vyhodí medzi prvými, nemám s ňou síce žiadny zlý vzťah teraz, ale lezie mi to už na nervy a tiež by som to najradšej nejak odstránil. 
žiadne " delete" ani " shift+del " nepomáhajú... to som už skúšala... Dokonca som zmazala celú históriu na chrome, aj cookies aj neviem čo .. nič nepomáha...
Nechcem dospieť až do takého štádia, že budem musieť vymazať a znovu založiť profil
alebo niečo robiť od znovu...
//DICk - ani toto nepomohlo
Nechcem dospieť až do takého štádia, že budem musieť vymazať a znovu založiť profil
//DICk - ani toto nepomohlo
-
D_I_C_K
Light Professional
aha a take nieco vam nepomoze ??
-
hojko
Site Admin
Skusala sa ti v inom prehliadaci???
Vyhľadávanie je naviazané na konkrétny profil - keď sa prihlásim cez iný prehliadač (ktorý nepoužívam), tak stále mi ponúka rovnaké výsledky a naopak - keď sa prihlásim pod iným účtom v prehliadači, ktorý používam, tak nemám v ponuke žiadne osoby, ktoré často navštevujem. Dokonca mám pocit, že je to zoradené podľa počtu návštev.
Pokiaľ sa jedná o jednu osobu (resp nejaké malé množstvo), tak si ich vieš zablokovať cez nastavenia súkromia a bude to vyzerať pre teba vyzerať (aj pre danú osobu), ako keby ste zmazali účty - nenájde vo vyhľadávaní, nebude v spoločných priateľoch, proste nič...
Pokiaľ sa jedná o jednu osobu (resp nejaké malé množstvo), tak si ich vieš zablokovať cez nastavenia súkromia a bude to vyzerať pre teba vyzerať (aj pre danú osobu), ako keby ste zmazali účty - nenájde vo vyhľadávaní, nebude v spoločných priateľoch, proste nič...
neviete niekto ci sa neda zistit ake hry hraju moji priatelia? Resp. ake hrali za posledny tyzden?