Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
k!ko
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa k!ko »

Ja by som spravil to iste, aj to bezne robim. Proste nenavidim, ked ja mozem cakat v kolone a niekto je nervozny, netrpezlivy a nedokaze pockat. Tym, ze obieha kolonu v protismere to len zhorsuje a fakt ma to dokaze strasne nastvat.
Ak sa niekto vazne ponahla, tak si da aspon vystrazne smerovky a ide opatrnejsie ako ti retardi.

Vela ale robi v akom aute sa nachadzam. Ak idem vo svojej fabii, tak si ovela viac dovoluju ako ked idem na X6.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

beardie napísal:Nestaraj sa do inych a hlavne nerob policajta, moze sa to skoncit poskodenim auta, pripadne aj horsie
Ja suhlasim s tymto. Je to to iste ako ked niekto ide v lavom pruhu a mysli si, ze ked ide povolenou rychlostou, tak nemusi uhnut. NIKDY nevies preco ten druhy ide rychlejsie a tlaci sa dopredu a moze to byt dolezite. Je mi jasne, ze vo velkej vacsine pripadov je to len kvoli nedockavosti. A aj ked o nic nejde, tak bud natrafis na hovado, ktore ti moze poskodit auto alebo sa moze stat nehoda a v tom pripade budete vinni obaja. Nemas tym co ziskat, ten druhy sa aj tak nepouci, takze je zbytocne snazit sa ich vychovavat takto.
Idealne by bolo, keby policajti prihliadali na priestupky zaznamenane na onboard kamery, potom by si taky zaznam mohol poslat na policiu a pokuta by mohla mat lepsi vychovny ucinok ako vybocenie z pruhu.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Bolo to dokonca rozoberané v článku na SME. V prípade, že ide o dvojprúdovú cestu, tak dokonca spomaľujete premávku. V protismere je to iné, ale nikto by sa nemal hrať na policajta. Stačí pomyslieť si svoje.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

raz sa to pytali aj v novinach, odpoved bola, ze mas uhnut a nestarat, ze prekracuju rychlost.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

bez ohľadu na výšku konta! krása... :plus: holt, Emérika...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

u nás by to dopadlo presne tak isto... len trochu obrátene... ;)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Musím povedať, že 1x sa mi stalo, že potom, čo mi svietili do späťáku 4 oči za jasnej noci, tak som mu preblikol mojimi zadnými. Trvalo mu to asi 3-5 km, ale došlo mu a vypol :D Nie všetko ale končí happyendom...

Keď ma po 30km predbehol, mal rakúsku ŠPZ...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

mne sa lubi ze napr. na pristavnom moste smer von z mesta kazde rano vseci idu v lavo lebo v pravo je neuveritelne znehodnotena vozovka nejakym deklom na spoji mostu, tam sa chovam arogantne ja, denne a budem to robit kym si ludia neuvedomia ze 2 pruhy tam niesu na to aby si mohol kazdy vybrat v ktorom sa mu viac lubi ! A uz som tam aj stretol pacienta co tam na mna skusal ma vytlacat z cesty ale jak som chytil amok a zacal som ho tlacit naspat tak mu akosi dosli gule chcel by som toho zbabelca stretnut osobne
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Nedávajú náhodou v Rusku niektoré poisťovne zľavu alebo výhodu pokiaľ má klient namontovanú palubnú kameru ?
Mohli by to aj u nás zaviesť, šak sa na tom musí dať aj zarobiť pre darmožráčov, ale pomohlo by to.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

ja by som si tu kameru kupil aj na svoje naklady lebo je to dobra vec na tvoju obhajobu + mozes dementov co blokuju lave pruhy zverejnovat na nete, ale nemam garaz zatial a bojim nechcelo by sa mi to zakazdym davat dole... A nepotrebujem mat rozbite okno koli kamere za 40€...
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Tá kamera nie je na tom skle napevno. Je to uchytené rovnako ako navigácia alebo telefón. Tak hádam nie si lenivý obetovať 5 sekúnd tvojho času čo vytiahneš kameru z držiaku a hodíš ju do kastlíka pred spolujazdcom. Napájanie je cez autozapaľovač riešené.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Noobsz DJ napísal:Tá kamera nie je na tom skle napevno. Je to uchytené rovnako ako navigácia alebo telefón. Tak hádam nie si lenivý obetovať 5 sekúnd tvojho času čo vytiahneš kameru z držiaku a hodíš ju do kastlíka pred spolujazdcom. Napájanie je cez autozapaľovač riešené.
Nejde o 5 sekund ale nebudem koli kazdej medzizastavke saskovat s kamerou a roztahane kable po aute tiez nieje to co by som dokazal strpet takze by tam slo nejake pevne napajanie a to uz by nebolo take jednoduche ;)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

tak to som este nepocul takuto vyhovorku :D, inak vacsina tych kamier ma svoju baterku...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak to tak ešte nie je, čochvíľa to bude príplatková výbava :)

Inak mne sa to pozdáva tá kamera - ale dosť, čo mám kábel od GPS a ktorú musím tiež skrývať, je to ďalšia oštara.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Bobr napísal:tak to som este nepocul takuto vyhovorku :D, inak vacsina tych kamier ma svoju baterku...
Proste nestrpim kade tade kable, niektorym to je jedno ze to tam vyzera jak v taxiku, mne nie - a kolko vydrzi ta bateria to by som si pozrel kedze v goprokamerach s pridavnym batterypackom nam vydrzi kamera fungovat 3 hodiny, tak to co, potom nabijas kazdy den nosis baterky domov nabit alebo ako?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

ale no, ved vyviest si tu zasuvku kdesi zo stropu predsa nemoze byt ziadny problem...

baterka je v tych cinskych skor na okrasu, cosi vydrzi, ale uz po par mesiacoch strati celu svoju kapacitu... gopro maju cenovku niekde uplne inde... gopro v aute sluzi na natacanie onboardov a vobec sa tam nemontuje kvoli bezpecnosti...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Prave preto som uviedol gopro lebo len jedna pridavna bateria stala okolo 150€ tak si neviem predstavit ze kolko vydrzi cinske cele zariadenie od connectitu za 35-40€ zariadenie s bateriou...
A da sa vyviest samozrejme, preto hovorim ze uz ked, tak by som riesil nejake normalne "stále" riesenie, akurat to ma odradilo lebo ak to nieje nutne nerad rozoberam cokolvek v aute, to uz by som skusal niekam dopredu do mriezky uchytit aby to nevadilo v interieri...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...je ťažké si kábel na kameru natiahnúť od zásuvky (prípadne si dorobiť druhú zásuvku na menej viditeľnom mieste) popod palubnú dosku pod krytom stĺpika a ďalej za stropným tapacírom a vyviesť ho až v mieste, kde chceš pripájať kameru?...žiadne káble ti zavadzať nebudú...
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

pokial mas airbagy aj v stlpikoch, tak je demontaz platu, popripade calunenia stlpika trosku tazsia...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Proste uz z principu nejdem rozoberat cely interier koli kamerke, viem ako by som to spravil ale nebudem riskovat ze to zlozim a bude nejaky plast vrzgat, to ja v aute nestrpim...
Napísať odpoveď