// no pokial je aj spatak v elektrike, tak ano... ale to pri starsich vacsinou nebyva...
Arogantni vodici na cestach
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Arogantni vodici na cestach
ono ak sa s tym nechce niekomu v starsom aute moc trapit, ta sa to da vyviest aj z osvetlenia interieru pri spataku 
// no pokial je aj spatak v elektrike, tak ano... ale to pri starsich vacsinou nebyva...
to sa da aj zo spataku kedze je v eletrike tiez, sa mi lubi to "starsie" niektori to povazuju za vyhodu, schvalne kupujem starsie vozy, ide o kvalitnejsie vozy a to potom kuka nazureny tedeickar v novom passate alebo oktavke s dovrzganym interierom ze preco mu uteka stare dieslove mondeo
, samozrejme nieje to len o tom ze TDI nevladze, ale v maloktorom passate je dotykova navi, recaro sedadla s kozenym bocnym vedenim a stredom z brusenej koze, nehovorim o podvozkovych schopnostiach a to by bolo na dalsiu dlhu debatu 

tacosi napísal:Ja som zazil taketo situacie viac.
V prvom pripade sa na mna tiez lepil nejaky idiot,a bol odomna 1,5 metra,a to vazne. Nechapem,ze sa nebal ist tak blizko,kedze je to cesta z pocetnymi zakrutami. Samozrejme,ze z takej blizkosti ma oslepoval uz aj z tymi tlmenymi svetlami. Tak som neskor na rovnej ceste pribrzdil len trosku a on tiez. No po par sekundach sa priblizil znovu na cca 3 metre,a tak som prudko pribrzdil,a hned urobil rychly odpich na stvorke,lebo som vedel,ze to nemoze dobrzdit. Pomohlo to,,,potom uz siel zamnou asi az 20 metrov.
Druhy pripad---obehol som nejakeho pacienta,a nechal zapnute dialkove svetla. Tak som mu preblikol zadnymi hmlovkami a nic. Potom vystrazne blinkre a taktiez nic. No zaujimave,ze ked som ho obehol,tak uz sa mu odrazu zachcelo ist tak rychlo,ako ja.
Tak som vyhodil blinker doprava zastal pri kraji,a ked ma obehol,tak som mu vratil pozicane,a to sposobom dialkovych svetiel spolu z hmlovkami a pekne za nim cca 1 kilometer. Potom som ho obehol,a uz stratil nutkanie mat dialkove.
K inym pripadom sa nebudem vyjadrovat,pretoze slo o pripady,ked som auto obehol a on nechal zapnute dialkove,no bud to mal v lampasi nejake tlejivky,alebo som sa mu rychlo stratil z dohladu.
reagujem k tomu druhemu pripadu ak ti niekto svieti dilakovymi to je taky problem si nahodit tu packu co mas v strede na spatnom zrkadle a vysrat sa na takho kkta? ja to robim bezne a nerozculujem sa nad tym tak aj ty bud kludny.Tu packu ma kazd auto tak to neries.ja napriklad vzdy zhasinam dialkove ak vidim ze ma niekto predbehne..omg
-
tacosi
Moderátor
nereagujem takto stale,,,ak vravim väcinou idem rychlejsie takze skoro sa mu stratim,samozrejme ak neprida aj on. a vlastne,,,stalo sa to len raz,ze som takto zastavil.
stredove spetne ano,,,ale to si mam prestavovat aj bocne ? to urcite nie
stredove spetne ano,,,ale to si mam prestavovat aj bocne ? to urcite nie
noo pri bočných to je v prdeli to je fakt tam pri jazde s tym neurobis nic.sorry ze som to napisal tak debilne.
Da sa, ked poznas cestu, tak si aj bocne mozes sklopit, ale nesmies na to zabudnut lebo v zrkadle potom nic uzitocne nevidno
Ale pre mna je to lepsie ako nechat sa oslepovat. Ked sa vzdialim alebo dotycny odboci/predbehne ma, tak si to nastavim naspat.
Ja nemám pamäťové zrkadlá a serinkať sa mi s tým tiež nechce. Oveľa lepší výchovný prostriedok je nechať sa obehnúť.
Inac, ako jazdite tak, ze na vas niekto blika, na mna nikdy nikto nezablikal dialkovými a to jazdim aj vela v meste aj cez cele slovensko.
Ja osobne neblikam moc dialkovymi ani netrubim, oblubil som si take hojdanie sa zo strany na stranu verim ze to slimaka vlavo dostatocne znervoznuje, ja to neberem ako akt arogancie ci agresie, skor akoze forma vysmechu
a pomaha to, je to bez nervov a stresov na oboch stranach, obvykle ked uz dotycny uhne tak sa na mna ani len nepozrie, klapky pred seba (hanba?
) 
// A vlastne takyto ludia mi robia dobru naladu cele dni, ini sa rozculuju, blikaju, ja sa len smejem a tesim jaky to hlupacisko predpisov neznaly
)
Ja osobne neblikam moc dialkovymi ani netrubim, oblubil som si take hojdanie sa zo strany na stranu verim ze to slimaka vlavo dostatocne znervoznuje, ja to neberem ako akt arogancie ci agresie, skor akoze forma vysmechu
// A vlastne takyto ludia mi robia dobru naladu cele dni, ini sa rozculuju, blikaju, ja sa len smejem a tesim jaky to hlupacisko predpisov neznaly
-
tacosi
Moderátor
kto kde pise o blikani ? tu sa jedna o to,ze ked niekoho predbehnes,tak neprepne svetla na tlmene,ale nadalej necha dialkove.
to ma mrzi som to vytrhol svojou chybou z kontextu
ale pomala jazda v lavo je arogancia vodica takze svojim sposobom som nehovoril od temy 
Blbe je aj na dialnici, ked ma niekto blbo nastavene svetla alebo co po tme, a uz z kilometra to osvecuje, este horsie, ked ten co osvecuje akoze predbieha, ale ide o len par km rychlejsie, cize sa drzi pekne dlho vedla a rovno do spetneho to svieti. Vacsinou to je na tych luxusnejsich autach, neviem ci to maju tak naschval alebo co.
Nedajboh ak máte nižšie auto a za vami ide SUV ... to je radosti
a stačí že má tlmené

Alebo najrýchlejšie auto našich ciest... dodávka... 
Ja zase obľubujem dodávkarov čo sa mimo mesta striktne drží ľavým kolom stredovej čiary aby si náhodou nemohol vidieť či môžeš predbiehať

Niečo podobné sú aj SUVéčka a kombíky s tmavými fóliami na zadných sklách.. milujem ísť za nimi v kolóne...
Dnes som predbiehal jednu octávku. Na ceste smerom zo Žiliny do Bytče kúsok pred BY je taký padáčik, dá sa tam pekne predbiehať. Do kopca som šiel za to octávkou možno 85km/h ... cesta bola prázdna, začal som obiehať. Lenže ten pako ako som bol už vystrčený a vedľa neho tak začal tiež pridávať. na dobrých 110kmh. Musel som preto dobre pridať ... Mám pocit, že poniektorí majú tie speťáky len na okrasu.
Lubenecko... úplne bežné, obzvlášť pokiaľ ideš na nejakej Fabii a obiehaš Audinu alebo nejaké SUV.... teraz naposledy sa mi to stalo dva týždne dozadu... ja i30 (93kW), on A6 avant... prišla krátka rovinka do kopca, tak som podradil a dupol na plyn, aby som ho stihol rýchlo šuchnúť....... lenže on spravil to isté... a ešte pre istotu vyšiel z vyjazdených koľají, takže po zaradení späť do pruhu mi pekne oprskal predné sklo posypovým štrkom z cesty........ a ďalších 5 km na ceste bez možnosti obiehať sa vliekol ako slimák.
-
uNreal_saTch^
Professional
ak to je ako pises - kratka rovinka do kopca...(rozumej, ze rovinka bola naozaj kratka a za kopec si nevidel), tak za takychto okolnosti by som ta ani ja nenechal predbehnut a tym padom aj ohrozit mna.
tak predsa nebudem lietat cez ten emental co zvykne byt pri krajnici v takomto rocnom obdobyHegy napísal:to ma mrzi som to vytrhol svojou chybou z kontextuale pomala jazda v lavo je arogancia vodica takze svojim sposobom som nehovoril od temy
akurat ze mna by si asi moc nepredbiehal, skor naopak
To je vyzva na zavod?
berem