Jazda na mokrej vozovke

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Fuxxo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Jazda na mokrej vozovke

Príspevok od používateľa Fuxxo »

porovnat to velmi neviem, sice kamos ma S6 s Torsenom, ale ja osobne som na nej este nesoferoval... zatial ti nemozem pisat velmi casy zopnutia haldexu pri roznych situaciach, to este moc nepostrehujem.. keby mam nejaky lepsi priestor v okoli, kde by som to vedel otestovat zvlast na mokrej vozovke ako si pisal.. ale nemozem, lebo sa neviem dostatocne rozbehnut a ak sa rozbehnem, tak mam strach zalomit to, aby som to nerozbil... pri starte z nuly predne kolesa len kratucko pisknu a uz zapina zadok...

o prerabke na perma stvorkolu som zatial nepocul.. cital som niekde na dieselpower, ze si par ludi prerobilo spinanie haldexu na vypinac, aby mali stvorkolu skor, ale malo to nedostatky a zvlast viac demolacnych ucinkov ako osoznych. S3 s perma quattrom su asi len prerabky a to konkretne vymena motora z priecneho na pozdlzne ulozeny, tym padom aj vymena prevodovky s Torsenom.. nepamatam si to presne ale 0-400 Tune mali prekopanu S3 s 3,2 turbo motorom, cize asi zakazkova S3 alebo prerobena ako som pisal... YT je toho plna prdel, len si nepamatam ulozenie motora... a na YT sa da pekne najst zabery rozjazdu haldexu na vysokorychlostnej kamere...

co sa tyka podvozku v zime. S3 ma v serii tlmice Bilstein B6-Sport, ku tomu adekvatne struny, netusim ake ale mozno eibachy, cize podvozok je nizky a tym padom aj dost tvrdy.. ale moj je relativne makucky, nakolko cez leto ma caka vymena tlmicov, cize o tvrdosti budem pisat az potom...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Ak by si chcel cokolvek okolo svojej S3, napis, dam ti kontakt na cloveka ktory ma s Audinami tohoto druhu na Slovensku tazko ocenitelne skusenosti. Sam je majitelom dvoch Siek a co sa tyka toho pohonu tak aj to uz prerabal a fungovalo to skvele napriek zatazi ktoru tomu daval!

Pači
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

kludne mi ten kontakt napis do PM...
Napísať odpoveď