Arogantni vodici na cestach
-
KaptMichal
King
Re: Arogantni vodici na cestach
Ja by som tych "stredopruhovych" vodicov na BA-TT fackal... Ked tam v noci ide jeden a pol auta prosim, ale ked je tam znacna premavka a kazdy hlupak, ktory ma ist vpravo ide v strede tak je to fakt na nervy... Sa boja ist pri kraji alebo co?
Vacsinou by to clovek asi ani neriesil, isiel by si svoje vo svojom pruhu (100vkou s tempomatom ako si povedal). Ty ako keby si hladal vo vsetkom nejaky konflikt, resp. ho hned chcel vyvolat. A este fotit to by sa mi uz vobec nechcelo. Asi sa nudis. 
Srnec, asi chce byt dolezity a zaujimavy. Takychto pripadov stretnem jazdou po meste denne aj 10 a vobec nemam potrebu sa nad tym pozastavovat, pretoze to neovplyvnim, nebudem sa ani rozculovat, nic. Dam sa vpravo a pojdem dalej. Uz som si zvykol, ze mnoho vodicov nema spatne zrkadla a najlepsie je to teraz pri vyhybani sa jamam. Asi si zozeniem staru skodovku a pojdem si rovnomerne v svojom smere, ten co ebude vediet pouzivat smerovky vo vedlajsom pruhu, tak to do mna opre pri prvej jame.
Ja hladam konflikt
az sa vam vysere niekto pred branu tak si povedzte ved sa to da prekrocit a to ze tu spravil priestupok ma nezaujima, prekrocim hovienko a idem dalej.
Som zvedavy ako by si reagoval kebyze mas padny dovod sa ponahlat a nejaky takyto drbo ti prakticky ucpe cestu, a tebe dcerka place na sedadle od bolesti, a chcel by si ju za kazdu cenu dopravit na pohotovost, potom co he?
Ale uz aspon viem preco sa cez obchvat z do teraz nepochopenych pricin vsetko tak vlecie, ak to kazdy berie ako vy tak potom je vsetko vysvetlene, a to ani analytici nevedeli objasnit
Som zvedavy ako by si reagoval kebyze mas padny dovod sa ponahlat a nejaky takyto drbo ti prakticky ucpe cestu, a tebe dcerka place na sedadle od bolesti, a chcel by si ju za kazdu cenu dopravit na pohotovost, potom co he?
Ale uz aspon viem preco sa cez obchvat z do teraz nepochopenych pricin vsetko tak vlecie, ak to kazdy berie ako vy tak potom je vsetko vysvetlene, a to ani analytici nevedeli objasnit
Obehnem ho vpravo, je tam vidiet dost miesta na fotke. A pri ponahlani sa si nebudem fotit cestu na telefon.
ja som sa totiz neponahlal, spomalil som aby som sa nedopustil priestupku a s udivom som cakal dokedy planuje byt majitelom laveho pruhu, po asi 30 sekundach doletela audi ktora nemohla predbiehat lebo ja som bol zprava, on zlava a bolo vymalovane, vodic audi 5centi od jeho kufra a on stale svoje tempicko, no problemo, ved lavy pruh je ajtak moj sukromny...
To bol argument k mojej odpovedi? Dovi, dopo, skoda slov pan expert. Skoda nieco pisat, dalej len hladaj takychto vodicovna cestach a dalej sa rozculuj nad tym, ze co sa hlupakov vidis na cestach a aky si ty skvely vodic (s mobilom v ruke). Nazdars.
Chovas sa ako arogantny vodic
:D:D
Neboj taky ako ty je na cestach dost
Ahahahah

Neboj taky ako ty je na cestach dost
Ahahahah
Kvôli takým ako si ty vyzerajú naše cesty tak ako vyzerajú. Sám pred sebou si zdôvodni, koľkokrát tebe a tebe podobným dcérka plače na sedadle a koľkokrát si poháňaný len pretlakom v tvojich guliach.Hegy napísal:Ja hladam konfliktaz sa vam vysere niekto pred branu tak si povedzte ved sa to da prekrocit a to ze tu spravil priestupok ma nezaujima, prekrocim hovienko a idem dalej.
To je to coho sa na cestach bojim. Teba a tebe podobnych oznacujem spojenim "tupy ko*ot", zial, niekedy mam pocit, ze vas je viac a viac. Ospravedlnujem sa za vulgarne spojenie, je to len moje oznacenie takychto vodicov.Hegy napísal:Neboj taky ako ty je na cestach dost
Uvedomujete si ze sa chovate ku mne ako sa chovate len preto, ze som odfotil vodica ktory porusuje pravidla?
Neni to trosku na zamyslenie
?
I ked mna je do vas hovno vidim ze tu mate svoj klub podpory lavoprudarov a akekolvek narusenie je zrejme dost fatalne vzhladom na reakcie, tak pekny den a dufam ze vas nikdy nikto nezostreli zo zadu (v dobrom samozrejme)
"To je to coho sa na cestach bojim. Teba a tebe podobnych oznacujem spojenim "tupy ko*ot", zial, niekedy mam pocit, ze vas je viac a viac. Ospravedlnujem sa za vulgarne spojenie, je to len moje oznacenie takychto vodicov."
Viem si ta predstavit ako sa rozculujes a bojis vodica co ide 90 v pravom jazdom pruhu
Chalani chcel som opustit tuto konverzaciu ale, zacina to byt velice zaujimave
Neni to trosku na zamyslenie
I ked mna je do vas hovno vidim ze tu mate svoj klub podpory lavoprudarov a akekolvek narusenie je zrejme dost fatalne vzhladom na reakcie, tak pekny den a dufam ze vas nikdy nikto nezostreli zo zadu (v dobrom samozrejme)
"To je to coho sa na cestach bojim. Teba a tebe podobnych oznacujem spojenim "tupy ko*ot", zial, niekedy mam pocit, ze vas je viac a viac. Ospravedlnujem sa za vulgarne spojenie, je to len moje oznacenie takychto vodicov."
Viem si ta predstavit ako sa rozculujes a bojis vodica co ide 90 v pravom jazdom pruhu
Chalani chcel som opustit tuto konverzaciu ale, zacina to byt velice zaujimave
chcem sa len opytat... keby je pomaly vodic v strednom/lavom pruhu (dajme si 2 pruhy pre jednoznacnejsiu situaciu, takze lavy) ja doletim tempomatovych 120 (on 100) v pravom pruhu a vleti mi do cesty, ze nestihnem zareagovat a tukol by som mu do kufra... kto by bol navine? ja, ci on? nepamatam si, co vravi vyhlaska o takejto situacii, ci je povolene obiehanie sprava (ale tusim nie), ale ak by si nevsimol mna v pravom zrkadle alebo by sa zrazu rozhodol, ze pojde do praveho pruhu, hoci by som uz bol iba zopar metrov za nim (teda by bolo jasne, ze ked sa on nema k posunutiu do praveho pruhu...)
Konflikt? Takže ty čakáš kým ťa nejaká Fabia obehne aby si si mohol vyhoniť ego a predbehnúť zas ty ju? Tak to ti teda gratulujem
Ja si chodím svojim tempom 95-100, keď niekto ide 80 predbehnem ho, keď niekto ide 120 tak sa mu uhnem ku krajnici nech ma predbehne, slušnejší poďakuje výstražnými a tým to končí. Aj keď mám papiere len dva roky tak si už nepotrebujem nič dokazovať aký som čávo a na koľko to vydupem. A ak máš potrebu jazdiť ako závodník tak choď na Slovakia Ring a tam sa vyblázni, na ceste sa stretneš s hocičím a ani nevieš ako a môžeš byť účastníkom nehody.
// nereagoval som na fotku, reagoval som na to že na cestách hľadáš konflikt... dobrá cesta k nehode...
// nereagoval som na fotku, reagoval som na to že na cestách hľadáš konflikt... dobrá cesta k nehode...
Toto ani neviem komu bolo adresovanemelonSVK napísal:Konflikt? Takže ty čakáš kým ťa nejaká Fabia obehne aby si si mohol vyhoniť ego a predbehnúť zas ty ju? Tak to ti teda gratulujemJa si chodím svojim tempom 95-100, keď niekto ide 80 predbehnem ho, keď niekto ide 120 tak sa mu uhnem ku krajnici nech ma predbehne, slušnejší poďakuje výstražnými a tým to končí. Aj keď mám papiere len dva roky tak si už nepotrebujem nič dokazovať aký som čávo a na koľko to vydupem. A ak máš potrebu jazdiť ako závodník tak choď na Slovakia Ring a tam sa vyblázni, na ceste sa stretneš s hocičím a ani nevieš ako a môžeš byť účastníkom nehody.
Sam si si odpovedal, dialnicny obchvat je kde v meste alebo mimo mesta?! Podla mna v meste...Hegy napísal:
Bavíme sa o úseku dialnice vedúcom cez mesto, tzv. dialničný obchvat... Samozrejme v meste by som to vobec neriesil, fuk ho z prava a je pokoj.
Mám aj video, ako zrazu doslo auto za nim a on bez akejkolvek reakcie pokracoval svojim tempickom v lavo...
Stale mate pocit ze blikajuci je arogantny?
Eras napísal:chcem sa len opytat... keby je pomaly vodic v strednom/lavom pruhu (dajme si 2 pruhy pre jednoznacnejsiu situaciu, takze lavy) ja doletim tempomatovych 120 (on 100) v pravom pruhu a vleti mi do cesty, ze nestihnem zareagovat a tukol by som mu do kufra... kto by bol navine? ja, ci on? nepamatam si, co vravi vyhlaska o takejto situacii, ci je povolene obiehanie sprava (ale tusim nie), ale ak by si nevsimol mna v pravom zrkadle alebo by sa zrazu rozhodol, ze pojde do praveho pruhu, hoci by som uz bol iba zopar metrov za nim (teda by bolo jasne, ze ked sa on nema k posunutiu do praveho pruhu...)
Neviem v com boli moje prispevky neslusne, ked iba jeden je tu slusny 
§ 10Eras napísal:chcem sa len opytat... keby je pomaly vodic v strednom/lavom pruhu (dajme si 2 pruhy pre jednoznacnejsiu situaciu, takze lavy) ja doletim tempomatovych 120 (on 100) v pravom pruhu a vleti mi do cesty, ze nestihnem zareagovat a tukol by som mu do kufra... kto by bol navine? ja, ci on? nepamatam si, co vravi vyhlaska o takejto situacii, ci je povolene obiehanie sprava (ale tusim nie), ale ak by si nevsimol mna v pravom zrkadle alebo by sa zrazu rozhodol, ze pojde do praveho pruhu, hoci by som uz bol iba zopar metrov za nim (teda by bolo jasne, ze ked sa on nema k posunutiu do praveho pruhu...)
Jazda v jazdných pruhoch
(6) Vodič pri prechádzaní z jedného jazdného pruhu do druhého jazdného pruhu je povinný dať prednosť v jazde vodičovi jazdiacemu v jazdnom pruhu, do ktorého prechádza; pritom je povinný dávať znamenie o zmene smeru jazdy.
Takto si to myslel?
ok, takze ak by sa nieco stalo, tak on je navine... keby to policajti videli, ako ho obchadzam v pravom pruhu, nemali by ziadne namietky, ci?melonSVK napísal: § 10
Jazda v jazdných pruhoch
(6) Vodič pri prechádzaní z jedného jazdného pruhu do druhého jazdného pruhu je povinný dať prednosť v jazde vodičovi jazdiacemu v jazdnom pruhu, do ktorého prechádza; pritom je povinný dávať znamenie o zmene smeru jazdy.
Takto si to myslel?
Priznam sa, ja pravidelne jazdim vyhradne v strednom. Ale to len preto, lebo idem rychlo (125) a tato rychlost mi prijde velka a nebezpecna na jazdenie v pravom pruhu bez odstavneho kde je hned zraz dole. A samozrejme ked sa vynimocne stane, ze je niekto rychlejsi nez ja, tak sa dam do praveho.KaptMichal napísal:Ja by som tych "stredopruhovych" vodicov na BA-TT fackal... Ked tam v noci ide jeden a pol auta prosim, ale ked je tam znacna premavka a kazdy hlupak, ktory ma ist vpravo ide v strede tak je to fakt na nervy... Sa boja ist pri kraji alebo co?