World of Tanks

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: World of Tanks

Príspevok od používateľa Muffi »

Michaelo - mám odohraných 12k bitiek. Hral som WoT aj pred francúzmi, hral som aj počas ich najväčšieho boomu a hrám aj teraz. Takže to mám ako tak odsledované a nepíšem len tak od buka. Jednoznačne sú nevybalancovaní a OP, hlavne na desiatkových tieroch. Už som zažil aké to bolo, keď nepriatelia na CW vytiahli proti nám dvanásť desiatkových Fochov. Nehovoriac o tom, že frantíci mohli počas vojny o nejakých takých tankoch jedine tak snívať.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Prečo nie som z AMX 40 elitný tank keď mám všetko vyskúmané?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Lebo musis mat unlocked dalsi tank v poradi
lukas9206
Addict
Addict

Jasné, úplne som na to zabudol :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Muffi napísal:Michaelo - mám odohraných 12k bitiek. Hral som WoT aj pred francúzmi, hral som aj počas ich najväčšieho boomu a hrám aj teraz. Takže to mám ako tak odsledované a nepíšem len tak od buka. Jednoznačne sú nevybalancovaní a OP, hlavne na desiatkových tieroch. Už som zažil aké to bolo, keď nepriatelia na CW vytiahli proti nám dvanásť desiatkových Fochov. Nehovoriac o tom, že frantíci mohli počas vojny o nejakých takých tankoch jedine tak snívať.
Tiez netrepem od buka :) Zacal som hrat tesne po prichode patchu 7.4, mal som dokopy sice par mesiacov pauzu (nemocnica a tak) no mam odohranych 5,5K bitiek onedlho a hravam dost aj za francuzov. Nie su tak OP ako si myslis (TD neries, te budu nerfovat a upravovat takmer vsetky v dalsom patchi), taky Bat Chat nabija 35 sekund a ma len 5 nabojov, staci ze niektory netrafi a je vyse pol minuty bezbranny. Taktiez nemaju pancier. Nech sa proti tebe vynori cokolvek, vies ze ta to prerazi :smt081
To je rovnake, ako s ELC AMX. Tona ludi si mysli, ze ELC AMX je hrooooozne OP tank, proste nehorazne hrozne. Lenze on neni. Dohlad a radio HRUZA, neotaca vezou, pancier prerazi aj Tier 1 tank, motor v predu, hrozne malo HP, nabija vyse 10 sekund. A podobne (nehovorim ze rovnako), su obmedzeni vsetci francuzi (nwm jak kto je s forchom, som len na Mle. 46).

Ps.: Aky mas nick vo WoT?
lukas9206
Addict
Addict

Dostal som sa do klanu, tak dúfam ze sa mi uz konecne zacne viac darit :-)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Zalezi na klne samotnom. Ci robi klanove roty, nejake vycvikovky a podobne, alebo sa len chovaju ako druhy zoznam priatelov.
lukas9206
Addict
Addict

Je to CZSL. Dva krat tyzdenne maju vycviky, tusim. A uz pocas skusky bola celkom sranda, urcite sa tam naučím viac ako pri náhodných bitkach
Muffi
Addict
Addict

Renaultíka tieru 1 ani ELC tu fakt nejdem riešiť, ani jeden nemá zásobník a teda mi nikdy neprekážali. Vyjadrím sa však k batchatovi.
Dobrý hráč nemá najmenší dôvod netrafiť sa alebo nepenetrovať s batchatom. Napriek všetkým takým argumentom, ten tank jednoznačne má potenciál na jeden zásobník v priebehu 12stich sekúnd zmazať akémukoľvek tanku 2000 hitpointov, čím hravo zabije akýkoĺvek iný mediák alebo TD a poriadne tým podkúri aj ťažkému tanku.
A pol minúty má byť azda dlhý reloud na takú palebnú silu? Plus aby to nebolo málo, je to jednoznačne a bezkonkurenčne najrýchlejší a najobratnejší mediák s najlepšou akceleráciou i ťahom do kopca. K čomu by mu bol pancier? Vychrlí zásobník, zmaže tank a ak sa mu to náhodou nepodarí, 65 km/h rýchlosťou ujde do bezpečia pohodlne si nabiť.
Výhody toho desiatkového TD frantíka radšej podrobne nerozpisujem lebo vždy mi stúpne tlak keď si spomeniem na ten nepriestreľný, vražedný a samozrejme rýchly a vrtký stroj.
Vyjadril som sa zle, hral som aj za francúzov. Dostal som sa po AMX 13 75, potom šli všetci frantovia z garáže (aj s ELC, s ktorým mimochodom nebol problém si pri správnej jazde streliť ôsmy či deviaty tier).
Nick v hre mám Muffinko
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja nehovorim ze ten tank je zly. Ale nie je OP a na to aby ti dokazal slusne podkurit potrebuje aj dobreho sofera. To ze ty si idiot a si niekde sam, je tvoja chyba. No chata prerazis zovsade a ak su 2 tanky pri sebe tak je dole na 3 rany, ci chce, ci nie.
Tiez spominas ze si v pohodicke zdrhne dobit. To je pravda len ak proti nemu ide lama ktora ho za ten cas nedokaze 2x trafit a je uplne sam niekde v predu/zadu. Nesmies porovnavat tank s lamou vo vnutri a tank s profikom (neovorim ze ty si lama). Preto sa casto nerfuju tanky, lebo slusny hrac spravi aj z priemerneho tanku vrazebnu masinu. Mne chyba este 73.000 EXPov na Lorraina tak uvidime. Ale take AMX 13-90 nabija cosi vyse 40 sekund co je podla mna fakt dost.

Ps.: moj nick MiChAeLoKGB
Outsider
Star
Star

Príspevok od používateľa Outsider »

OP je len zopar tancikov na low tieroch po zavedeni gold ammo za kredity. Foch 155ka prilis dlho nabija a priestor medzi vystrelmi je okolo 5s, co je extremne vela. Francuzi, su celkovo na prd, jedine arty bola dobra az pokym ju "logicky" nenerfli a nespravili z nej sracku.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Bohuzial oni nerfuju podla celkovych statov tanku. Takze ak s nejakym tankom hra vacsina lam a kazia mu staty tak nemusi dostat nerf vobec lebo je v priemere i ked je ten tank dobry. Ale ak s nejakym frantikom hra dost skusenych hracov ktori naozaj vedia ako na to, tak dany tank ma lepsie staty ako ine a dostava nerf. A takto to chodi. Tie buffy a nerfy su d ost na H.
lukas9206
Addict
Addict

Ešte mám otázku ohľadom elitného tanku. Keď mám všetko vyskúmané dajme tomu na Wolverinovy, tak aby bol elitný musím vyskúmať Jacksona aj Hellcata?
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

ano uplne vsetko co dany tank ponuka
Muffi
Addict
Addict

Michaelo napísal:No chata prerazis zovsade a ak su 2 tanky pri sebe tak je dole na 3 rany, ci chce, ci nie.
Tiez spominas ze si v pohodicke zdrhne dobit. To je pravda len ak proti nemu ide lama ktora ho za ten cas nedokaze 2x trafit a je uplne sam niekde v predu/zadu. Nesmies porovnavat tank s lamou vo vnutri a tank s profikom.
Jo ale prečo stále uvažujes nad situáciou kde sú tanky proti batchatovi v presile? Keď sú sily vyrovnané batchat je proste OP. 1 vs 1 akýkoľvek mediák vs batchat hádaj kto vyhrá? Tak isto 5 iných mediákov proti 5 batchatom je to jasné, ako to dopadne. Aj keby za všetkých hrali úplne rovnako zdatní hráči tak to je jasné, tá výhoda toho dmg a rýchlosti je proste stále tam. Plus ten smiešny pancier čo majú desiatkové mediáky penetruje batchat ako nič aj z predu a to aj bez goldovej munície.
Michaelo napísal:Ale ak s nejakym frantikom hra dost skusenych hracov ktori naozaj vedia ako na to, tak dany tank ma lepsie staty ako ine a dostava nerf. A takto to chodi. Tie buffy a nerfy su d ost na H.
A hádaj prečo s tí skúsení hráči hrajú s tým frantíkom? Lebo je OP. Napr. som ešte nevidel žiadnych skúsených hráčov hrať (okrem fázy expenia) s AMX 40, lebo je to sračka.

Plus ukážkový príklad - niektorí si možno pamätajú, že ruský stíhač SU-85 mohol byť vybavený 107 mm kanónom so 167 penetráciou a 300 priemerným dmg. Tvorcom sa to ale zdalo na piatom tieri OP, tak mu ho zrušili a nahradili omnoho slabším 85mm delom.
Onedlho na to, pridali francúzske TDčká, kde je na piatom tieri S-35 CA so 105 mm delom s penetráciou 165 a priemerným dmg 300.
Teraz mi prosím vysvetlite ten balans. Rusovi vezmú delo, lebo je príliš silné a francúzovi dajú rovnako silné delo. WTF?
xH4wK

S tym AMX40 suhlasim to je total sracka pomale a slabe omg na grc prave s tym expim a to je umucenie
lukas9206
Addict
Addict

Ja by som ho najradšej preskočil, no nemám dosť voľných skúseností :/ Ale celkom zábavne bolo keď som sa stretol z druhým AMX 40 a nemohli sme sa navzájom prestreliť :D
xH4wK

ja to asi serem pretoze na to nemam nervy
mam 1000 exp ap otrebujem 14k ... mozem ototo... to AMX to je fatk horor.
lukas9206
Addict
Addict

Ja keď použijem voľné exp, tak mi chýba necelých 6000 exp. Ale hrám to s ním len sem tam lebo je to vážne hrôza.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

AMX 40 je parádny tank, len s tým musíte vedieť.
Napísať odpoveď