Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?

Príspevok od používateľa hughito »

tejdo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tejdo »

AcidXpress napísal:Srnec - o tom neviem ze by mozog produkoval nejake latky ktore obsahuje konope no videl som dokument kde niekde myslim v juznej amerike alebo azii robia odvar z nejakeho stromu a ten potom piju. opisuju to tak ze sa dostavaju do druhej dimenzie. aj ta latka z tej rastliny je nelegalna a pritom mozog ju produkuje tiez ale vo velmi malych mnozstvach :-)

skusal som to guglit no nenasiel som jak sa to presne vola
http://www.facebook.com/photo.php?v=156343694380722
Kok
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Kok »

Acid - asi mas na mysli Ayahuascu
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Sranda vzdy som chcel vediet obsirnejsie nazory na uzivanie marihuany miesto alkoholu a podobne. Vec co ma zaraza je to, ze ked povies ze alkoholik tak to clovek berie akoze normalna vec na Slovensku, nikto sa nezapodieva. Ale ak povies ze niekto fajci travu tak sa vseci pohorsuju ze co to za gaunera... Moj osobny nazor na tuto vec je ze radsej spalit niekde jointa s chalanmi a vydychnut po tazkom tyzdni, ako telo este viac zbombardovat nejakym tvrdym alkoholom v kombinacii s cigaretami. Asi nemusim vysvetlovat co si o tom telo mysli, staci to ranne vstavanie. Naopak, rano po "oddychu" je hned rec na uplne inu temu!
A tí co velmi neveria medikalnym ucinkom, urcite uz sa vam stalo ze ste mali silne bolesti hlavy a podobne... Skuste aplikovat tuto drogu miesto toho ze sa nadopujete nejakymi syntetikami a trosku nakopete svoju pecen si uzite okamziteho nastupku potlacenia bolesti a nastup pohody :-)

/alkohol uz nepijem vôbec, po 7 rokoch aktivneho fajcenia cigariet som prestal aj s tym a co sa temy tyka tak to je pre mna najpripustnejsi dovod "sa odreagovat"/
AcidXpress
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa AcidXpress »

Hegy, marihuana neznizuje bolest, ale robi ju znesitelnejsou
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ved to je to iste :D ked ma boli gebula strelim brko a hned som fresh a to aj bez bielych praskov ;-)
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Toto je uz naozaj chore. Okruhlica by si mal dat facku.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Chcel by som vidiet cloveka zavysleho na marihuane...
A takisto by som si pozrel rad raz spravy o tom ze budu trestany alkoholici, to by mi prislo rozumne kedze alkohol je klasifikovany ako tvrda navykova droga, zatial co marihuana nie.
Tento stat bojuje na frontoch na ktorych vobec neni treba, riesia sa veci, ktore su UPLNE bezpredmetne.
Hlavne ze pomaly neni na com jazdit ale to ze niekto ma v skatulke par jointov z neho robi kriminalnika. Hanba
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

To sa len stat snazi prejst z extremu do extremu, nebolo dost ze tresty za ganju boli uplne neunosne, nakoniec sa to vsetko otoci proti normalnym hulicom a este my sme chori :D, pan Okruhlica je chory a to nic neberie.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Nech ma klasifikuju ako chcu, ja sa na tom s vylozenymi nohami budem smiat :smt033
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

"Druhu sancu na slusny zivot" :D

Ja si sem tam zahulim (pozdravujem policajny organ) a nemam pocit, ze by som viedol neslusny zivot. Narozdiel od statu nikoho neokradam, nikomu neublizujem, nikoho neobmedzujem, tak by som bol velmi rad, keby sa uradnicek stara o svoj "slusny" zivot...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

A ze z travy nejde statu dan? Keby stat videl moj nakupny kosik pred seansou tak by sa velmi potesil.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Hegy napísal:Chcel by som vidiet cloveka zavysleho na marihuane...
A takisto by som si pozrel rad raz spravy o tom ze budu trestany alkoholici, to by mi prislo rozumne kedze alkohol je klasifikovany ako tvrda navykova droga, zatial co marihuana nie.
Tento stat bojuje na frontoch na ktorych vobec neni treba, riesia sa veci, ktore su UPLNE bezpredmetne.
Hlavne ze pomaly neni na com jazdit ale to ze niekto ma v skatulke par jointov z neho robi kriminalnika. Hanba
Tak si este nevidel ludi co poznam ja :) stale chcu ci im nepozicam euro a to od kazdeho len aby si mohli kupit marihuanu a este sa nestalo ze by niekomu vratil tak nehovor ze nemoze byt clovek zavisly na marihuane.
PS:Nemam nic proti marihuane kludne si ju fajcite mne je to ukradnute ale nehovorte ze sa nemoze clovek stat zavislym
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie nemoze... teda nie fyzicky, moze si zvyknut na travu ako prostriedok k uteku z reality ale nebude mat abstak ak si nezapali.. Ja som rok fajcil, rok zase nie a tak vseliako teraz obcas ustrikujem ak je cas vylozit nohy a ked nieje tak sa venujem veciam ktorym mam... Vzdy si radsej ubalim ako by som mal niekde vysedat v bare a ak moze byt niekto na trave zavisly, tak to by som si pozrel ako lebo ani raz za 7 rokov co palim (mal som aj 2 roky pauzu) som nepocitoval jediny den pocit ci nutkanie si zapalit travu, kdez to u cigariet som s tym problem mal a to obrovsky...
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

Hegy ale zavislost na nikotine je fyzicka na marihuane psychicka,
cigaretu si clovek dat musi ale zakurit si chce, zvykol si takto sa odreagovat a podobne...
ja by som to skor prirovnal k pervitinu, clovek moze 5 rokov aktivne fukat,
povie si dost a je koniec, zalezi len na psychike cloveka...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Neviem ako s pervitinom, len hovorim ze u mna s travou ziadna pravidelnost neexistuje...
Cigarety som potreboval fajcit denne 30 ks inac som bol vrah a nervak... ale prestal som.
Travu pofajcim niekedy 5x za tyzden, niekedy 1x za 5tyzdnov, niekedy si nenajdem pol roka cas si vyhodit z kopytka a tak vseliako. Uz sa stalo aj ze som z toho na nejaky ten rok-dva vybehol uplne (proste som nebol v kontate tak som ani nemal kde zohnat ani som neskusal ani nic...) potom zase to prislo nejak samo a tak. Hovorim, ziadny navyk. U mna ani psychicky ani fyzicky...
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

ja by som to ani nenazval zavislostou ale skor zivotnym stylom...
(nekurim, nefukam)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

To je prijatelnejsie (z mojho pohladu) proste skorej preferujem si zmotat blunta, ako ist vypiť....
Takisto ako sa ludia co si prilezitostne vypiju nedaju oznacit za alkoholikov, takisto sa ludia co obcas ubalia nedaju oznacit za drogovo zavislych.
Skusil som oboje, isiel som cestou mensieho zla, tak to vidim ja.
Idealne je si dat jablko a banan :oops: ale co by to bol za zivot bez neduhov...
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Hegy:
Vo svojich príspevkoch si pekne prizvukoval svoju osobu, že TY nepociťuješ žiadnu fyzickú ani psychickú závislosť. Ale čo si ty, nejaká norma, smernica, že si dovolíš vypustiť takéto tvrdenia:
Chcel by som vidiet cloveka zavysleho na marihuane...
Nie nemoze... teda nie fyzicky, moze si zvyknut na travu ako prostriedok k uteku z reality ale nebude mat abstak ak si nezapali..
Presne kvôli tráve je moja bývalá partia kamošov, bývalá. Každý jeden, druhý, tretí deň si museli dať, aj podľa toho jak sa poskladali na trávu. Cestovali sme cez pol mesta a naspäť, len aby si na 5 minút zahúlili. A pre nejaký relax či odreagovanie to tiež nerobili, keďže húliť za každého počasia, vonku pod oknami paneláku mi ako relax nepríde. A najviac ma dostávala hláška, "Nuda je, poďme sa zhuliť."

Čiže mi nehovor, že si človek nemôže vypestovať závislosť na tráve. Závislosť môžeš mať aj na sladkosti, a tiež pri tom nedostávaš neviem aké absťáky.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Veď práve. Všetko je to o tom aký je človek/ ako sa k tomu stavia. (môj názor)
Napísať odpoveď