Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa SRneC »

Ale nerob z toho kovbojku, zatial sa mi to stalo 2-3krat a to auto ked som sa vratil z tesca napr. tam nikdy nebolo takze v pohodicke odisiel, priestoru tam nebolo az tak malo, niesom magor zas. :) A ked by som to napr. ja toleroval, pride tretie auto a obmedzi zase mna a dookola.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nahral si mi na smeč...nedávno som parkoval pri LIDLi v TT...na parkovisku stálo jedno auto úplne na kraji a ja som sa postavil vedľa neho...keďže na kraji jeho parkovacieho miesta bolo asi 5 cm snehu, postavil sa kolesami za čiaru na vedľajšie parkovacie miesto...ja som zastavil na vedľajšom parkovacom mieste tak, aby som mohol pohodlne vyjsť, čo som si aj niekoľkokrát overil (stretol som tam kamarátku)...inak som celý čas sedel v aute a čakal som na niekoho...zrazu sa dovalil starší manželský pár s košíkom a už som počul ako dedko komentuje, že sa s košíkom nemôže dostať...nuž, nemal si do parkovacieho miesta nacúvať...neostávalo mu nič iné, iba košík pretiahnúť po tom snehu na druhej strane...začal veci za neustáleho frfľania nakladať do auta, tak som stiahol okienko a spýtal som sa ho kde je problém...ovalil sa na mňa, že prečo som sa postavil tak ako som sa postavil, na čo som poukázal na to, že to on stojí zle, lebo kolesá má až za čiarou...povedal, že to nemám komentovať, na čo mu jeho zrejme rovnako inteligentná žena skočila do reči s tým, že prečo som sa nepostavil o miesto vedľa...povedal som jej, že keď som prišiel, tak tam stálo auto a nemohol som tam zaparkovať (nebola to pravda, ale potreboval som jej zavrieť hubu s nepriestreľným argumentom...čo mi má kto čo kázať, kam sa mám postaviť....parkovacie miesta sú si rovnocenné a ja sa môžem postaviť na ktorékoľvek chcem, ale pochyboval som, že by to boli schopní pochopiť)...všetko som odargumentoval s úsmevom, zatiaľčo oni dvaja urazene odfrkovali...na záver som dedkovi poradil, že ak vie, že bude do kufra niečo nakladať, tak je lepšie zaparkovať predkom a nie do parkovacieho miesta cúvať :-) ...odfrkol "no to určite, pane bože!"...pani zobrala košík a on sa ujal sadnúť si do auta...samozrejme sa to neobišlo bez incidentu...naschvál dvere otvoril tak, aby mi buchol do auta...otvoril som dvere a pozrel som sa, čo sa stalo...starý mal šťastie...mal na dverách gumu a ja tiež, takže to bolo guma na gumu a nič sa nestalo...a keďže mám novú kameru, tak sem tých vinníkov môžem dávať aj s dôkazmi a ŠPZ...takže ŠPZ: TT365CS

...na prvej fotografii je vyznačená približná šírka prvého parkovacieho miesta...na druhej fotografii odfotená ŠPZ...keď odchádzal, všimol som si na kufri nálepku politickej strany "Právo a Spravodlivosť"...pre tohto človeka zrejme iba vtedy, keď sa mu to hodí...
Prílohy
bscap0001.jpg
bscap0002.jpg
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Grim, vies co je na tom najhorsie. Ze si pan neuvedomil ze on spravil blbost a uvedomit si to ani nevie/nechce.
Klobuk dole, ja by som vystupil stylom ako on nastupoval.. pripadne mu neslusne vysvetlil podrobnosti.

Inak ak dobre viem, zabery z kamery uverejnovat mozes, ale mal by si spz a tvare mazat..
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

...no keby mi naschval tresol do auta, tak moc kludny nezostanem... urcite by som volal aspon policiu...

mas na kamere aj audiozaznam?
majko87
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa majko87 »

ano! policiu si mal zavolat na starkeho, a z tej banality spravit este vacsiu dramu. Ako prepac, ale to mas vazne cas sediet pred lidlom, nahrat si ako kto stoji (cize parkovat oproti, ci??) a potom zaparkovat vedla neho (a "niekolko krat si overit" ci bezpecne vycuvas :)) no a nakoniec si pockat ako ho "naucis parkovat"?? Ci kvoli comu si preparkoval k nemu?? Ako nepoviem ze ma nenaserie ked niekto zaparkuje arogantne ako kkt na malom alebo plnom parkovisku, dakde pred bytovkou dajme tomu, ale na poloprazdnom parkovisku pred lidlom toto riesit??
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

majko87 napísal:Ako prepac, ale to mas vazne cas sediet pred lidlom, nahrat si ako kto stoji (cize parkovat oproti, ci??) a potom zaparkovat vedla neho (a "niekolko krat si overit" ci bezpecne vycuvas :)) no a nakoniec si pockat ako ho "naucis parkovat"??

Pokiaľ si si nevšimol, tak písal, že tam na niekoho čakal. A ešte jedna vec. Tie obrázky sú screeny z videa. Takže to sú screeny z parkovania na to parkovacie miesto. Mimochodom, keby mne do auta treskol dverami, tak by som sa neudržal a treskol mu naspäť.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

majko zjavne si to nepochopil
ja by som mu tiez treskol s5, ale uz asi s vozikom
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

majko sice nepochopil, ale ciastocne s nim suhlasim, uplna banalita a robi sa z toho strasna drama, nepoviem keby ti spravil preliacinu ale dokopy sa nic nestalo ale vdaka za špz, je nam na dve veci :D
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tak, tak, zbytocna kovbojka od Grima, nic sa nestalo a podobnych pripadov sa najde 6 za den. Grim, uz vieme o tvojej novej kamere, ale taketo veci sem nemusis davat.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Nechcel som to sem prvy pisat, ale suhlasim s nazormi vyssie.
Sice ten panko zaparkoval ako debil, ale najskor si to asi neuvedomil, navyse tam nieco pises ze mal vedla seba sneh a nechcel donho cuvat (ci ako to bolo)...
Jedna vec je ze mohol mat cest a priznat si to (co ja by som urobil) a nemal ti "odvravat", ale ludia su raz takí, vinu si nepriznaju...

Ja tiez vzdy skomentujem ked vidim podobne individua stat ako debilov, ale ozaj nevidim dovod zaparkovat naschval (aj ked priamo do "boxu") aby oni mali problem nastupit resp. vyjst.
Ina vec je ked inde nie je volne, to sa tam pichnem aj ja,...
majko87
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa majko87 »

nabuduce budem pozornejsi...nenapadlo ma to s tymi screenmi tak som myslel ze to bolo pracnejsie. Tak ci tak myslim ze zbytocnost sa nad tym pozastavit, a zaparkovat tesne vedla.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...ja som z toho drámu nerobil...riešil som to kľudne a nikomu som nenadával...len som to sem napísal, čo sa mi stalo, bolo to k téme, tak kde je problém?...a na tom mieste som zaparkoval preto,. lebo sa mi tam lepšie parkovalo, ako keby som sa mal strkať do vedľajšieho a dávať pozor, či neoškrem auto napravo...či to aj vám treba odargumentovať, prečo som si vybral akurát temto miesto? Bolo mi na ňom lepšie, stačí?...neparkoval som nachvál tak, aby mali problém nastúpiť...problém nastúpiť úpiť vôbec nebol...veď som písal, že som niekoľko krát vystúpil a nastúpil bez problémov...to len niekto si musel silno dovolovať, tak tie dvere nachvál otvoril dokorán a buchol ma naschvál...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

nezavisle od toho, co by tomu predchadzalo (co bola v tymto pripade celkom malickost, v tom mate pravdu), tak po tom, ako by mi niekto drbol do auta dverami, by som urcite policajtov volal... nevidim dovod, co je na tomto jednani zle, ked mi niekto umyselne nici moj majetok, zvlast, ked nemam ochranne listy...

...a plus ked mi tam este niekto vykrikuje, ako parkujem, ked viem, ze parkujem dobre... ked ja sam zaparkujem zle a niekomu to vadi, slusne sa mu ospravedlnim... a ked niekto zaparkuje tesne vedla mna mimo ciar, tiez na neho nevykrikujem... a uz vobec nie, ked je jasne, ze miesta tam mame pre nas oboch a na otvorenie dveri dost...
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

majko, heker - neviem v com vidite dramu alebo kovbojku. grim prispel normalne do temy zmysluplnym prispevkom, podelil sa o skusenost a zazitok. pre mna osobne je to zaujimave citanie.

heker - grim dal urcite svojim prispevkom do tejto temy viac ako ty svojim "nic sa nestalo a podobnych pripadov sa najde 6 za den". poukazal na sposoby arogantneho parkovania + obmedzenosti ludi na slovensku.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Mne sa raz pred Lidlom stalo nieco podobne, strasne nenavidim taketo nakupne strediska ale mamka ma poprosila ci ju nezoberem na nakupy tak ze oukej, ale do Lidla mna nikto nedostane tak si sedim v aute hram sa na telefone a zrazu DRB ze auto sa naklonilo tak som sa rozcitol ze co sa deje a tam p**a stoji pri aute, hlava strcena v aute a opreta o otvorene dvere ktore mne dr***i do auta... Taky zachvat nervov som dlho nezazil :D. Najlepsie ked som zhucal ze "Heeej!" tak sa na mna pozrela akoze co si to dovolujem po nej zhŕknut, potom vystupil nejaky jej priatel alebo co a uz bolo... :smt098
A v dnesnej dobe hlavne vo velkych mestach je velmi arogantne a trufale parkovat zle/sikmo/krivo/mimo ciary...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ratzi ja by som nevolal Policiu, len otvoril dvere jak Ace Ventura v Pet Detective (Uplne na konci videa)

Napriahnut sa plnou silou ... a zapáliť si pred autom s kamennou tvarou.
@ndrejko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa @ndrejko »

Ked tu tak preberate starich ludi a ich aroganciu s ktorou mam tiez skusenosti. Ma napadla takato situacia. Daly ste si prelakovat auto a takyto clovek pred vami do neho treskne dvermi pripadne ozgrie vozikom a sposoby poskodenie laku pripadnepreliaceninu. Je nejaka sanca o vymoct si nahradu skody?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Shark - ale to si odrieš aj svoje dvere...

...podľa mňa žiadna šanca nie je, aj keby si ho chytil priamo pri čine pri aute...ak sa neprizná tak máš smolu...jedine že by si odchytil ešte pár svedkov, ale v dnešnej uponáhľanej dobe...jednoducho HA HA!...utópia... :|
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Jeden známy to riešil na spôsob Sharka, akurát mal MB G a to vam poviem to je z inac hrubych plechov :D, ale tolko k tomu ten clovek je psychopat to je skoda reci (pri cuvani prevratil zberny smetiak, vykolajil elektricku na priecesti atd...), ale doprial by som niektorym parkoviskovym magnatom zaparkovat vedla neho ....
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

vykolajil elektricku? To nemal Gecko ale tank asi, ja som s Geckom jazdil dlho a na elektricku by som si netrufol ;)
Napísať odpoveď