World of Tanks
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: World of Tanks
No a? Ja davam rammer na kazdy tank. Pri predaji ho odmontujem a dam na nasledujuci tank.
Dnes som kúpil T-49 a z 10 hier som asi v ôsmich umrel hneď na začiatku, som z neho dosť sklamaný. Z M8A1 sa mi hralo oveľa lepšie.
-
xH4wK
Prave som hral s T-50 hru proti 9 tieru ... discoverol som par enemy, zabil scouta a potom chvilku pockal, prebehol dozadu k ich baze a zabral ju, kym sa oni otocili tak som ju proste zabral a vsetci ze 'lol'
ja som sa tiez nasmial 
-
Michaelo
Hardcore addict
JJ. T-50 a T-50-2 su slusni scoutici a ak ta aj team podporuje, tak ta vela veci neohrozi, kedze chcipnu kym stihnu vystrelit 
Došiel som ku ELC AMX a keďže ma len dvoch v posádke tak som ich za premiove vycvičil na 100%. Jaké schopnosti im mám naučiť, a aké príslušenstvo dokúpiť?
Dal by som tam rýchlozameriavač, niečo na zvýšenie výdrže podvozku a ventilačku. Posádke maskovanie / opravy - záleží na štýle hry.
-
Michaelo
Hardcore addict
OPRAVY ROZHODNE NIE. Tuto sú zbytočné.
Pozri si toto video (daj si titulky cez CC ak chceš), tuto je všetko čo potrebuješ:
Pozri si toto video (daj si titulky cez CC ak chceš), tuto je všetko čo potrebuješ:
Iste, zbytočné. Ak tam nebudeš mať opravy a zhodia ti pás, je s tebou amen. Okrem artyni sú opravy veľmi užitočné na každom jednom tanku.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tam ak ti zhodia pás tak aj tých 5 sekúnd je hrozne veľa keďže ťa zabije jediná rana. Buď sa stihneš opraviť cez repair kit alebo si dead. Ten tank mám dlho a je to tak
Zastav na zlom mieste a neprežiješ.
Keď máš 100% opravy pás sa ti opraví do tých piatich sekúnd. To je omnoho kratšia doba než reload väčšiny tankov. Na t-50-2 mi to zachránilo život nespočet krát.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ale T-50-2 nema 400 HP co dava takmer kazdy tank s ktorym sa ELC stretne (vratane KV-1S ci SU-100). A staci ze tam su tanky dva. Niekedy je na opravu 1.5 sekund malo (moj priemer opravy hocicoho na tanku s repair kitom).
Ale ench si dava co chce. Tych 5 sekund je proste vela na opravu nech si hovori kto chce co chce. Ten tank zabiju aj tier 1, takze staci ze ho len skrabne tier 7 tank a je po nom. Na neho by som dal skor Maskovanie, klidna jizda, Operator (alebo co to je co zvysi dosah radia) ktoreho by som potom vymenil za 6th sense a zas by som ho dal.
Ale je to kazdeho vec.
Ale ench si dava co chce. Tych 5 sekund je proste vela na opravu nech si hovori kto chce co chce. Ten tank zabiju aj tier 1, takze staci ze ho len skrabne tier 7 tank a je po nom. Na neho by som dal skor Maskovanie, klidna jizda, Operator (alebo co to je co zvysi dosah radia) ktoreho by som potom vymenil za 6th sense a zas by som ho dal.
Ale je to kazdeho vec.
Tak zatiaľ som dal ramer, ventiláciu a trénujem schopnosť maskovanie. Je to celkom sranda s ním hrať, určite ma to s ním baví viac ako z AMX 40.
Ide o to, že keď ti zhodia pás tak majú väčšinou protivníci už vystrelené. KV-1S nabíja 14 sekúnd, SU-100 okolo 10, pás sa ti nahodí za 4-5 a než protivníci nabijú fičíš ďalej. Pokiaľ samozrejme nie si niekde medzi šiestimi tankami, ale vtedy ti už nepomôže ani svätená voda. BTW do ôsmeho tieru majú priemerný dmg okolo 400 a viac možno 10-15 druhov tankov, čo nie je veľa, takže od slabších gunov ELC v pohode jednu ranu rozchodí.
Muffi, to nema cenu 
Chalan aj tak asi neplanuje ostat na tom zmatkovi...Ja mam na tom tanku dodatocne jednu bitku...po nej som ho predal, preco? Na tiere V su minimalne 2 zabavnejsie LT...
Opravy su cislo jedna...preco? lebo ich budes mat na 100% asi pri nejakom siestom-siedmom tiere...Tak zachrania zivot vela krat...
Skus niekde ostat s lorraine alebo batakom niekde namiesto 5 sekund 10 (neviem ako "rychlo" to opravuje bez oprav)...
Mozno to nieje najlepsie riesenie pre ten tank, no pre ten strom jednoznacne...
Ked sa chces hadat s ludmi, co to hraju od closed bety, nech sa paci...mozme dat treningovku a ukazat skusenosti (kludne pockam, kym doexpis prvu desinu
)
Chalan aj tak asi neplanuje ostat na tom zmatkovi...Ja mam na tom tanku dodatocne jednu bitku...po nej som ho predal, preco? Na tiere V su minimalne 2 zabavnejsie LT...
Opravy su cislo jedna...preco? lebo ich budes mat na 100% asi pri nejakom siestom-siedmom tiere...Tak zachrania zivot vela krat...
Skus niekde ostat s lorraine alebo batakom niekde namiesto 5 sekund 10 (neviem ako "rychlo" to opravuje bez oprav)...
Mozno to nieje najlepsie riesenie pre ten tank, no pre ten strom jednoznacne...
Ked sa chces hadat s ludmi, co to hraju od closed bety, nech sa paci...mozme dat treningovku a ukazat skusenosti (kludne pockam, kym doexpis prvu desinu
arcrue: Ktoré sú tie zábavnejšie tanky? Aby som ich poprípade vyskúšal 
-
Michaelo
Hardcore addict
Arcrue: no neviem ako ty, ale ja by som si ELC nechal aj tak a posadku z neho by som do AMX 12t nedaval, halvne koli tomu ze by som tak ci tak musel skolit noveho clena (ja som mal 13-90 ked pridali ELC, no aj tak som si ho kupil a je to velmi dobry tank, no nemusi kazdemu sadnut, to uznavam).
Takze este raz: davat mu opravy je blbost aj do buducna IMO. Ma len 2ch clenov posadky a zas by si musel skolit tretieho a na tiere 9 stvrteho. Ja som si presuval posadku z AMX 12t az do AMX 13-90. Tu si nechavam a do Lorraine 40 davam zasa nou posadku.
A tak si myslim ze si narazal na T-50-2 a Chaffee. Ano T-50-2 je fajn ale ELC je proste ELC.
Takze este raz: davat mu opravy je blbost aj do buducna IMO. Ma len 2ch clenov posadky a zas by si musel skolit tretieho a na tiere 9 stvrteho. Ja som si presuval posadku z AMX 12t az do AMX 13-90. Tu si nechavam a do Lorraine 40 davam zasa nou posadku.
A tak si myslim ze si narazal na T-50-2 a Chaffee. Ano T-50-2 je fajn ale ELC je proste ELC.
Ja mam posadku od AMX 38 po Bataka tu istu...odohral som 10 bitiek s AMX 38, nabral partaka do AMX 40 a pocet sa nemenil, pokial nepridali tohto ELC AMX...aj na IX. tiere su traja 
Ano myslel som prave tie dva tanky...Chaffee je moj oblubeny LT...
A k tym zabavanym tankom...Moja srdcovka su ruske stredne tanky...V podstate okrem T-34, ktora sa mi nejako extra nelubila (no v cinskom strome som ju uz mal rad) boli vsetky skvele...a od T-44 po T-62A je to radost jazdit...
Dobre sa jazdia amicke TD...ja som sa dostal po skvely T25 AT, hoci uz mam T28 vyskumany vyse roka este som ho nekupil, asi by ma to nebavilo...Dobre sa jazdia tiez amicke HT...no T32 som nekupil, kedze som kupoval bataka a presmeroval som sa na cinsky strom a novy rusky TD...
Vsak zavisi to od stylu hry...mne sa najlepsie hra v strednych tankoch...
Ano myslel som prave tie dva tanky...Chaffee je moj oblubeny LT...
A k tym zabavanym tankom...Moja srdcovka su ruske stredne tanky...V podstate okrem T-34, ktora sa mi nejako extra nelubila (no v cinskom strome som ju uz mal rad) boli vsetky skvele...a od T-44 po T-62A je to radost jazdit...
Dobre sa jazdia amicke TD...ja som sa dostal po skvely T25 AT, hoci uz mam T28 vyskumany vyse roka este som ho nekupil, asi by ma to nebavilo...Dobre sa jazdia tiez amicke HT...no T32 som nekupil, kedze som kupoval bataka a presmeroval som sa na cinsky strom a novy rusky TD...
Vsak zavisi to od stylu hry...mne sa najlepsie hra v strednych tankoch...
-
Michaelo
Hardcore addict
Tiez mam rad stredaky. Teraz hram s T-34-85 (snazim sa do akcie vyskumat T-43) a som velmi spokojny. Davam s nim aj 3.000 DMG za bitku aj ked vacsinou to zbytok teamu posere na celej ciare
A to mi na nom chyba motor ale na ten kaslem (uvidim ci stihnem (mal by som v pohode) vyskumat T-43 do akcie alebo nie, ak ano, kupim si potom aj motor, ak nie tak len T-43).
Ono hlavne zalezi ci si tie tanky nechavas alebo nie. Ja si vacsinu tier 6 a 8 tankov nechavam. Ale ELC AMX a T-50-2 som si nechal pre zabavu
Ono hlavne zalezi ci si tie tanky nechavas alebo nie. Ja si vacsinu tier 6 a 8 tankov nechavam. Ale ELC AMX a T-50-2 som si nechal pre zabavu
-
xH4wK
Trolol matilda.
Strasne OP
3 light tanci a 1 medium naraz do mna sli a vsetkych 4 som dal + potom 3 arty na ich baze a win. 
Strasne OP
-
Sarger
Guru wannabe
Tiež haluz tank podobne ako Amx 40. Vidím že si zainvestoval hneď do toho heh