Aku babu hladate?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
winx974
Novice
Novice

Aku babu hladate?

Príspevok od používateľa winx974 »

Mozte mi prosim Vas vysvetlit chalani, aku babu hladate? Nemyslim teraz vyzor ani nic take... Chapem ze kazdy hlada nieco ine ale fakt by mi to pomohlo :)
Napr. Ake vlastnosti by mala mat? Co mate rady ak sa s nou prvykrat stretnete - ci hanbliva ci ukecana? Ake zaujmy by ste chceli aby mala? myslim ci sport, ci hudba, ci priroda? :)
Nejake konkretne priklady, co milujete ked dievca spravi? :)Jednoducho skuste mi opisat tu svoju vysnenu (bez vyzoru)?
Dakujeem vam velmi pekne za vas csa :)
Son-Gohan
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Aku babu hladate?

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

spolahliva,presna,zabavna mam rad anglicky humor len nie kazdej zene to ide,aby bola oporou ale vedela aj pokricat ked treba,verna,nech nevysava poslednu chut do zivota z teba,v pripade ze som v uzkych vie adekvatne poradit aj podrzat,nepozna slovo neviem,nemeni svoje nazory kazdy den,aj to zle dokazat otocit na srandu- existujes? :smt007 Marge Simpsonova? :smt043
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Taká ktorá je samostatná a má vlastný názor, neznesiem odpovede typu "neviem". Musí mať taktiež všeobecný prehľad.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Inteligentná, cieľavedomá, s vlastným názorom, nekonvenčná, mierne zvrátená, čo neopustí v zlej chvíli. Samozrejme verná, spoľahlivá atď. ale tak to je také všeobecné.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Mila, nezna, citliva, uprimna, verna a nech nema naprdene v hlave.
PeniSlav
Novice
Novice

Príspevok od používateľa PeniSlav »

Prial by som si praktické žieňa, s dobrým srdiečkom a so zmyslom pre humor.
Antichrist
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Antichrist »

rozumna, vie co chce, ma vlastny nazor, verna, spolahliva atd...
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

ak to bude ta prava tak bude presne taka aka ma byt :) ja tu svoju vysnenu nemam, jedine co by ma velmi potesilo keby bola nefajciarka a veriaca
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Päť slov: musí presne vedieť čo chce, je tam riziko že ja to nebudem ( :lol: ) ale chyba obrovského množstva žien v mojom veku nevedia čo chcú. Tak to potom väčšinou aj dopadne. Ďalej musí byť milá, vtipná, inteligentná, spoločenská a hlavne musí získať moju dôveru, čo sa hocikomu nepodarí. Na výzor nehľadám nič konkrétne, buď sa mi páči alebo nie. :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Co to znamena, ze dievca ma vediet co chce?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

axxis: To znamena, ze ze nepouziva na 70 percent otazok odpoved typu "neviem".
sliaCan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa sliaCan »

Taku, s ktorou sa budem citit prijemne, rad s nou budem travit svoj volny cas, a ked ju stretnem tak mi zlepsi naladu. To je take prve kriterium. Nasledne som rad, ked je uprimna, narovinu mi povie, co sa jej nepaci; mozem jej doverovat, spolahnut sa na nu a poradit o problemoch, porozpravat o comkolvek. Urcite by som netoleroval, kebyze je arogantna a povysenecka. Predpokladam, ze inteligencia partnerov by mala byt priblizne rovnaka. Bolo by fajn, kebyze je primerane inciativna a vesela, skratka nie prilis apaticka na zivot. Vadilo by mi, kebyze fajci. Potesilo by, kebyze sportuje, ale to nie je podmienka.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Žiadnu a ani som si nikdy nehľadal. Ony prišli samy. Ale tak keď už, tak po istých skúsenostiach by som už mal vymedzené isté požiadavky, ktoré by musela splniť, nech to znie akokoľvek blbo, aby som vôbec čosi začal vážne riešiť. Inak to nemá cenu. :wink:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

hojko napísal:axxis: To znamena, ze ze nepouziva na 70 percent otazok odpoved typu "neviem".
taki ludia su?

Lebo vsak OK, ze ludia nemaju nejako megadetailne naplanovany zivot, ale musi mat kazdy aspon nejaku kostru coho sa chce drzat. Neni predsa mozne aby niekto na vsetko odpovedal "neviem". To nesvedci ani tak o tom ci viem co chcem alebo nie, ale o nedospelosti a nesamostatnosti resp. ocakvani, ze sa niekto o mna postara. Tuna hojko klasika "nevie co chce" bola v 90% pripadoch ked bolo dievca s niekym a presla k niekomu inomu. (o com si, mimochodom, tak trochu mysim, ze vie uplne presne co chce)
justMeOrYou
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa justMeOrYou »

mila, nezna, uprimna - cize nech vzdy povie, ak sa jej nieco nepaci. Taktiez aby neodpovedala casto slovom neviem, aj na tie otazky, na ktore pozna odpoved. A potesilo by ma keby mala pozitivny vztah k sportu, aby nebola leniva. A nech nie je prilis taka ticha, ale zas ani nadmerne ukecana ... taky zlaty stred, nech sa mame vzdy o com bavit.

Ale myslim si, ze je to tazke takto povedat. Toto by som chcel aby splnala, ale keby ma ocarila niecim inym a proste by to tam medzi nami iskrilo, tak aj keby nesplnala tie moje "poziadavky" tak by som s nou bol stastny. Treba robit kompromisy. Ale samozrejme by som nechcel povysenecke, arogantne ci inak neprijemne dievca.
near383
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa near383 »

mila,nezna,inteligentna a hlavne verna ... nefajciarka a ako bolo spomenute dobre keby bola veriaca ... normalna baba ziadna fiflena ....
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Môj ideál je psychicky vyrovnaná, bez vážnej systémovej chyby, úprimná, atraktívna a sebavedomá žena, ktorá vie, čo od života chce. Kvôli takej by som sa aj oženil! Haha
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Malá, vrtká, ktorá dobre varí!

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
bindo011 napísal:Môj ideál je psychicky vyrovnaná, bez vážnej systémovej chyby, úprimná, atraktívna a sebavedomá žena, ktorá vie, čo od života chce. Kvôli takej by som sa aj oženil! Haha
Error detected! Forever alone alert!
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

mila inteligentná ochotná zo mnou vydržať. trpezlivá, občasna odviazavosť nemusela by byt extremne veriaca...
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Keby moja terajsia neodpovedala nic, neviem, mne je to jedno a dobre fajcila tak moja priatelka :D
Napísať odpoveď