Mozte mi prosim Vas vysvetlit chalani, aku babu hladate? Nemyslim teraz vyzor ani nic take... Chapem ze kazdy hlada nieco ine ale fakt by mi to pomohlo
Napr. Ake vlastnosti by mala mat? Co mate rady ak sa s nou prvykrat stretnete - ci hanbliva ci ukecana? Ake zaujmy by ste chceli aby mala? myslim ci sport, ci hudba, ci priroda?
Nejake konkretne priklady, co milujete ked dievca spravi? :)Jednoducho skuste mi opisat tu svoju vysnenu (bez vyzoru)?
Dakujeem vam velmi pekne za vas csa
spolahliva,presna,zabavna mam rad anglicky humor len nie kazdej zene to ide,aby bola oporou ale vedela aj pokricat ked treba,verna,nech nevysava poslednu chut do zivota z teba,v pripade ze som v uzkych vie adekvatne poradit aj podrzat,nepozna slovo neviem,nemeni svoje nazory kazdy den,aj to zle dokazat otocit na srandu- existujes? Marge Simpsonova?
Inteligentná, cieľavedomá, s vlastným názorom, nekonvenčná, mierne zvrátená, čo neopustí v zlej chvíli. Samozrejme verná, spoľahlivá atď. ale tak to je také všeobecné.
Päť slov: musí presne vedieť čo chce, je tam riziko že ja to nebudem ( ) ale chyba obrovského množstva žien v mojom veku nevedia čo chcú. Tak to potom väčšinou aj dopadne. Ďalej musí byť milá, vtipná, inteligentná, spoločenská a hlavne musí získať moju dôveru, čo sa hocikomu nepodarí. Na výzor nehľadám nič konkrétne, buď sa mi páči alebo nie.
Taku, s ktorou sa budem citit prijemne, rad s nou budem travit svoj volny cas, a ked ju stretnem tak mi zlepsi naladu. To je take prve kriterium. Nasledne som rad, ked je uprimna, narovinu mi povie, co sa jej nepaci; mozem jej doverovat, spolahnut sa na nu a poradit o problemoch, porozpravat o comkolvek. Urcite by som netoleroval, kebyze je arogantna a povysenecka. Predpokladam, ze inteligencia partnerov by mala byt priblizne rovnaka. Bolo by fajn, kebyze je primerane inciativna a vesela, skratka nie prilis apaticka na zivot. Vadilo by mi, kebyze fajci. Potesilo by, kebyze sportuje, ale to nie je podmienka.
Žiadnu a ani som si nikdy nehľadal. Ony prišli samy. Ale tak keď už, tak po istých skúsenostiach by som už mal vymedzené isté požiadavky, ktoré by musela splniť, nech to znie akokoľvek blbo, aby som vôbec čosi začal vážne riešiť. Inak to nemá cenu.
hojko napísal:axxis: To znamena, ze ze nepouziva na 70 percent otazok odpoved typu "neviem".
taki ludia su?
Lebo vsak OK, ze ludia nemaju nejako megadetailne naplanovany zivot, ale musi mat kazdy aspon nejaku kostru coho sa chce drzat. Neni predsa mozne aby niekto na vsetko odpovedal "neviem". To nesvedci ani tak o tom ci viem co chcem alebo nie, ale o nedospelosti a nesamostatnosti resp. ocakvani, ze sa niekto o mna postara. Tuna hojko klasika "nevie co chce" bola v 90% pripadoch ked bolo dievca s niekym a presla k niekomu inomu. (o com si, mimochodom, tak trochu mysim, ze vie uplne presne co chce)
mila, nezna, uprimna - cize nech vzdy povie, ak sa jej nieco nepaci. Taktiez aby neodpovedala casto slovom neviem, aj na tie otazky, na ktore pozna odpoved. A potesilo by ma keby mala pozitivny vztah k sportu, aby nebola leniva. A nech nie je prilis taka ticha, ale zas ani nadmerne ukecana ... taky zlaty stred, nech sa mame vzdy o com bavit.
Ale myslim si, ze je to tazke takto povedat. Toto by som chcel aby splnala, ale keby ma ocarila niecim inym a proste by to tam medzi nami iskrilo, tak aj keby nesplnala tie moje "poziadavky" tak by som s nou bol stastny. Treba robit kompromisy. Ale samozrejme by som nechcel povysenecke, arogantne ci inak neprijemne dievca.
Môj ideál je psychicky vyrovnaná, bez vážnej systémovej chyby, úprimná, atraktívna a sebavedomá žena, ktorá vie, čo od života chce. Kvôli takej by som sa aj oženil! Haha
bindo011 napísal:Môj ideál je psychicky vyrovnaná, bez vážnej systémovej chyby, úprimná, atraktívna a sebavedomá žena, ktorá vie, čo od života chce. Kvôli takej by som sa aj oženil! Haha