World of Tanks

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xH4wK

Re: World of Tanks

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ja uz mam za sebou aj AMX40 ktore bolo hrozne a tank co prisiel po nom ma nejako nezaujal to ELC AMX kedze uz som mal T50 scouta ;) matilda je podstatne lepsia ako AMX40 ale aj tu uz som predal a mam churchilla ;)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Tjn, ak si s Matildou niekde na vrchu tak je pomerne OP len keby nebola taky slimak. Ja som sa s nou raz zasekol v polke kopca. Potom som presiel na CHurchilll I a toho som predal, ani som ho cely nevyskumal. Pre mna hrozny tank. A Churchill VII das kazdou ranou plny DMG ak mu palis do blatniku.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Hrá niekto z ELC? Ja som sa do toho autička zamiloval :D Rozhodol som sa, že si ho nechám.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Tiger II kúpený, určite je lepší ako Tiger.Mimochodom ako znášate prehry a maximálne neschopných team mate-ov?Akurát teraz som vypol tú sračku(WoT) a som úplne znechutený aký bastardi hrajú tú hru.A ja mám presne šťastie na takýchto idiotov...Nehovorím, že ja hrám dobre ale preboha, prečo sa hrnú všetci za jedným jediným tankom(podotýkam že sú to väčšinou tier 7 tanky ktoré utekajú za tier 4 a 5 scoutmi...).Taktiež už mám plné zuby hráčov(teraz myslím u nepriateľov) ktorí sú v dobrom čase na dobrom mieste.Akurát teraz sa mi stalo že u súperov dve tier 8 postrieľali 9 z nášho teamu a aj to len kôli tomu že mali šťastie a boli na dobrom mieste...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To nie je šťastie byť na dobrom mieste. Ide o to ako dobre poznáš mapy a aj to kade väčšinou chodia nepriatelia :)

Ale tiež mám niekedy nervy na teammates. Pár krát som mal s T-34-85 DMG okolo 3000 aj viac, ale zbytok teamu to tak posral, že sme prehrali (samozrejme to sa mi nestalo len s týmto tankom, ale naposledy to bolo 3x práve s ním) :/
Vtedy beriem iný tank. Ak prehrám 6 krát za sebou aj s inými tankmi, tak začínam mať nerv, po 10 prehrách (ale poriadnych prehrách s dementmi v teame) vypínam WoT.
arcrue
Expert
Expert

Príspevok od používateľa arcrue »

Ja som dneska dal 6k dmg s T-62A a prehrali sme, lebo nas vlacik zastavil nepriatelsky Maus :D...
Jedna rada...zvol si zivot krtka...cez den spi a v noci expi :D...cez vikend hraju polske decka...teraz je kriticka doba...
Ja to uz tak neberiem, proste hram si svoju hru...ak ta to fakt hneva, treba do klanu a hrat roty...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Heh, ja hravam casto v noci len prisla segra na navstevu s priatelom tak nechcem cez den chrapat :D

Ale zasa v noci to castejsie hadze medzi vyssie tiery :( Ale zas tam sa da spravit vyssi DMG co je tiez fajn (ak teda penetrujes :D ).
A roty v poslednej dobe tiez nehravam, hlavne pre to ze expim tiery 7 (IS, GW tiger) a najst schopnu Mazacku CZ/SK rotu je problem.
@ndrejko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa @ndrejko »

Poslednu tyzden som si vsimol aj ja uplnychamaterov. Vsetko sa nahrnie jednym smerom a strategicke miesta ostavaju nepovsimnute.

Aky je sistem rozdelovania tankov do bitiek? Mam niekedy pocit ze uplne odbrucha. Jediny tank tier 6 medzi prevazne tier 8. Asi iba do poctu :D
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

Existuje tabulka (http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics) ktora presne hovori aky min-max tier moze dostat do bitky ten ktory typ tanku, ale taktiez to zavisi od typu tanku ci je to scout(light), arty atd..ktore maju ten rozsah sirsi, no a v neposlednom rade svoje robi aj platoon ktory niekedy dokaze dost rozhadzat vyber tankov do bitky. ;)

@deszka3 - da sa to aj bez premka, staci si vyexpit taky tank ktory dobre zaraba (M4, PzIV, Type T-34) a jazdit aj s nimi :)
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Menší update: S kamošom sme sa rozhodli ísť do čaty no po 6 hrách z toho boli všetko prehry už nemám prachy ani na opravu Tiger I a Tiger II.Nervy jak sa patrí a to sme v 5 zápasoch vyhrávali aspoň o 4 killy a nakoniec sa to zvrtlo...Už si vážne musím kúpiť ten premium inak budem vačšne na dne....
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Oplatí sa na T-34-85 kúpiť motor? Stojí dosť exp a koňov veľa nepribudlo.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Je živší, ale nie je to nič extra... do 8 tieru je to slabé. Celkovo sa mi ten tank a ruské medka veľmi pozdávajú :) + dám s tým vždy najvyšší dmg v týme.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja si na neho motor nekupujem. Už mi chýba len 9.000 EXPov na T-43. Potom až budem skúmať motor na T-34-85
Outsider
Star
Star

Príspevok od používateľa Outsider »

deszka3 napísal:Menší update: S kamošom sme sa rozhodli ísť do čaty no po 6 hrách z toho boli všetko prehry už nemám prachy ani na opravu Tiger I a Tiger II.Nervy jak sa patrí a to sme v 5 zápasoch vyhrávali aspoň o 4 killy a nakoniec sa to zvrtlo...Už si vážne musím kúpiť ten premium inak budem vačšne na dne....
Stazujes sa na lamy v tyme a urcite si sam lama. Namiesto stazovania sa treba zlepsit skill a vyhravat aj prehrane hry. Milujem chudakov na zaciatku hrach, ktory sa stazuju na blby tym a sami maju 2k hier 45% win ratio a 500 rating nechcem ta tymto urazat ale zrejme spadas do tejto kategorie.

//autoeditácia príspevku (11 Feb 2013, 8:20)
arcrue napísal:Ja som dneska dal 6k dmg s T-62A a prehrali sme, lebo nas vlacik zastavil nepriatelsky Maus :D...
Jedna rada...zvol si zivot krtka...cez den spi a v noci expi :D...cez vikend hraju polske decka...teraz je kriticka doba...
Ja to uz tak neberiem, proste hram si svoju hru...ak ta to fakt hneva, treba do klanu a hrat roty...
To mas este v pohode, ja som s tier 10 tankami prave z tohto dovodu skoncil, pred 2 dnami som si dal po dlhsom case hru s tier 10 - T57 dmg 9 000 6 killov prehra, druha hra dmg 8000 prehra, tak som si povedal, ze hrat tier 10 v randomkach nema uz davno zmysel.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Outsider napísal:Stazujes sa na lamy v tyme a urcite si sam lama. Namiesto stazovania sa treba zlepsit skill a vyhravat aj prehrane hry. Milujem chudakov na zaciatku hrach, ktory sa stazuju na blby tym a sami maju 2k hier 45% win ratio a 500 rating nechcem ta tymto urazat ale zrejme spadas do tejto kategorie.
Verim ze vies, ze toto rozhodne neplati pre vsetkych a vyhrat aj prehrate sa naozaj niekedy neda. Staci ze ta obklucia 3 tanky a si v prdeli nech si aky dobry chces. Podarilo sa mi tak zabot 2 no treti ma dorazil. Neni to len tak.
Outsider
Star
Star

Príspevok od používateľa Outsider »

Michaelo napísal:Verim ze vies, ze toto rozhodne neplati pre vsetkych a vyhrat aj prehrate sa naozaj niekedy neda. Staci ze ta obklucia 3 tanky a si v prdeli nech si aky dobry chces. Podarilo sa mi tak zabot 2 no treti ma dorazil. Neni to len tak.
Vsetko sa da len treba chcet a ked sa to fakt uz neda tak sa snazit aspon vysolit, co najvacsi dmg. Par mesiacov dozadu, ked som hral s IS8 som zostal sam mal som myslim okolo 25% proti 5 tankom a 2 artynam, jeden z tych piatich bola 100% T95 a vyhral som kvoli tomu, ze to viem hrat a oni ne, samozrejme som mal stastie ale bol som v spravnu chvilu na spravnom mieste a vedel som presne odhadnut pohyb artyn. To je dovod preco sa teraz zameravam skor na tier 5 hry, kde tu hru dokazem vyhrat skor nez moj tym cely skape :D
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Máš pravdu, tier 10 sa ozaj neoplatí. Naproti tomu tier 9 - :icecream: Včera som hral celý večer čatu ja IS-8, kamoši Jagdtiger a Patton. Radosť hrať. Asi tak 80% bitiek na tope, žiadne arty párty, maximálne tak niekoľko šestkových artyn, sem tam jedna sedmička. DMG a výhry sa sypali jedna radosť :), zarobil som asi milión kreditov (ešte aj bol bonus za oceľovú zeď, čo sa mi podarilo dať včera s tou IS-8 asi 7x).

Ale zas keď MM nepodrží, tak sa môže človek aj rozthať a hru sám nevyhrá. Pred pár dňami, SU-100M1, Murovanka, 9 strelených kusov, dmg okolo 6k čo je s delom dávajúcim 230 priemer hodne a i tak sme prehrali, pretože celý tím nebol schopný prestreliť Tigra P veselo si obsadzujúceho základnňu na druhej strane mapy.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Muffi: v tomto prípade vidíš akých tupcov si mal v týme keď nepoužili HE strely.

//Michaelo: len musia vedieť weak spoty..
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Dosť ľudí si ich ani nekupuje :)

A tigra P prerazíš so všetkým aj z predu :)
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

no tie strely co su za goldy pripadne velke prachy su fakt ze hardcore kupovat :D hlavne pri nizkych zarobkoch, ja som koncil asi tak, ze som bol 99% v minuse co sa penazi tyka kazdu hru ked som kupoval tie strely a hodne ich pouzival.
Napísať odpoveď