e-shop: www.sportsdirect.com
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
Asi to číslo ešte nie je v systéme DHL alebo to zle zadávaš.
Kontaktuj dhl.. na ich stranke je kontakty folmular
volala som tam, ale DHL nemá pod tým číslom žiadnu zásielku, ani pod mojím menom, myslíte, že je chyba na strane sportsdirect, tam mi,ale na stránke píše, že odovzdané kuriérovi, je možné, že im to trvá tak dlho? no nič napísala som aj im a uvidíme, snáď sa to vyrieši.
ved daj sem link na trackiing..
dEn00 napísal:ved daj sem link na trackiing..
Fuha.. no to teda fakt neviem, ked je napisane na sp.com že "With Courier" tak to znamena že to poslali už.. Možno treba počkať.
ale dhl,nemá ani žiadnu zásielku s mojím menom, tak ako nie je mi všetko jedno, tovar za 320 eur, moja prvá objednávka a takto to dopadne 
//autoeditácia príspevku (15 Jan 2013, 21:48)
Niektorí sa pýtate ako to dopadlo, takže našťastie to dopadlo dobre aj keď ma to stalo trochu nervov. Chyba bola na strane DHL, a nie sportsdirectu. Napísala som im asi dva maily cez ten kontaktný formulár na stránke, ale na ten mi znova poslali len track number, a nič viac, tak som im v piatok poslala mail priamo na ten mail [email protected] trochu som ich postrašila, že stornujem platbu ak mi nedajú odpoveď čo je zo zásielkou. A asi to zabralo, lebo ešte v ten večer DHL nahodila na net že priali zásielku. Najviac ma pobavil ten dátum, že 7.1, pritom bolo už 11-teho, no nič začali to posielať v piatok, momentálne to posielajú rovno do Rakúska, takže v sobotu to tam už bolo, v pondelok v BA a dnes som dostala 2 balíky, tovar je v poriadku a nepoškodený.
//autoeditácia príspevku (15 Jan 2013, 21:48)
Niektorí sa pýtate ako to dopadlo, takže našťastie to dopadlo dobre aj keď ma to stalo trochu nervov. Chyba bola na strane DHL, a nie sportsdirectu. Napísala som im asi dva maily cez ten kontaktný formulár na stránke, ale na ten mi znova poslali len track number, a nič viac, tak som im v piatok poslala mail priamo na ten mail [email protected] trochu som ich postrašila, že stornujem platbu ak mi nedajú odpoveď čo je zo zásielkou. A asi to zabralo, lebo ešte v ten večer DHL nahodila na net že priali zásielku. Najviac ma pobavil ten dátum, že 7.1, pritom bolo už 11-teho, no nič začali to posielať v piatok, momentálne to posielajú rovno do Rakúska, takže v sobotu to tam už bolo, v pondelok v BA a dnes som dostala 2 balíky, tovar je v poriadku a nepoškodený.
-
mandalinka7
Novice
nemáte niekto skúsenosti s objednávkou zo sportsdirect (nevybavenou), cize pri objednavke bola strhnuta ciastka penazi, neprisiel link od dhl sluzby a v konte vypisuje, ze nevybavena objednavka ako dalej pokracovat? Ma sa objednavka spravit nanovo, cize nahadzat do kosika novy tovar...alebo je nejaka ina moznost? Prosim o nejaku radu - dakujem. Mimochodom na maily neodpovedaju. Preto nevieme ako pokracovat dalej. Ak ma niekto s tymto skusenosti nech poradi.
-
adriana2230
Novice
Ahojte, chcem sa opýtať ak máte skúsenosti s nakupovaním v sportsdirect ako tovar sa nedá objednáť na dobierku ale sa musí hneď zaplatiť? Ako dlho trvá dodanie tovaru a čo stojí poštovné? Aj vydela som že je eshop www.bestsports.sk a je tam buď podobný alebo ten istý tovar. Dakujem za rady.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
adriana2230: Je to napisane na stranke, aj 10x v tejto teme. Musis to zaplatit vopred, postovne je 20 libier, posta trva 5-7 dni.
Poštovné už je iba 10 libier (11 eur).
-
Scorpion90
King
dnes som objednaval a platil som shipping 14.99 libry. Asi je to od zavisle od vahy, lebo ked som pozrel shippiing na ich stranke, tak pre slovensko to bolo 9.99
-
DulceMaria993
Novice
SportsDirect.com je najlepsi sportovy obchod vzdy mi poslu co si objednam no stane sa ze neaky produkt obcas sa im vypreda ale peniaze vratia
teraz objednavam 2.krat a vsetko vporiadku najprv mi pisaly ze zrusena objednavka ze nemaju ziadnu vec na skalade z objednanych veci a o 2 dni mi prislo ze uz maju na skalde vsetky veci okrem 2 productov a peniaze mi pridu spet pri dodani tovaru co je dobre
.. no tovar uz je par dni na ceste pride ako vzdy za 5-8dni zvykne dojst co som velmi rada ... cena za dodanie tovaru cez DHL.com je iba 10,99eur
.... tak zeviem ze su spolahlivy a bola som tam uz aj osobne este v UK vtom obchode tam pridete z 25Librami a nakupite okolo 7znackovych productov co aj potvrdzujem vlastna skusenost
mozem len odporucit http://www.SportsDirect.com rychli lacny a kvalitny a aj spolahlivy
mne oblecenie z SD vydrzi dlhsie ako zo SR obchodov .. Mikinu Tapount za 11Eur na nase unas nemate sancu kupit za taku cenu Mala som ju na sebe asi 20krat a ani raz nebola prepotena alebo zeby smrdela neako ako ked kupite odnas zoberiete 2 krat a prepotena jak keby ste Tatry presli zo SD mam vela znackovych veci a som spokojna unas tie veci stoja majland a tam par Eur I♥SD :-*
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2013, 13:15)
oni su seriozny len treba im verit a cakat oni vzdy ti daju vediet co je z tvojou objednavkov 
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2013, 13:23)
teraz uz cakam len cca 3 dni a tovar a peniaze budu doma
tak ze neboj pozri do spamu a potom rob paniku
... a ked tam nebude napismi poslem ti link kde vyplnis formular a posles reklamaciu 
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2013, 13:33)
Ma niekto este problem s SD ak ano napistemi a ja vam dam radu aj vsetko potrebne nato aby ste zbytocne nestresovaly
napiste ja odpoviem ....
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2013, 17:28)
a preco neznam asi stastie 
teraz objednavam 2.krat a vsetko vporiadku najprv mi pisaly ze zrusena objednavka ze nemaju ziadnu vec na skalade z objednanych veci a o 2 dni mi prislo ze uz maju na skalde vsetky veci okrem 2 productov a peniaze mi pridu spet pri dodani tovaru co je dobre
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2013, 13:15)
a skusila si spam co mas v Emailovej schranke ??? tam mas ci vybavily alebo nevybavily objednavku ja som najprv mala zrusenu a o 2 dni zas obnovenu a vsetko v poriadku teraz je zasielka v KE a o 2-3dni uz bude domaBBJK napísal:Ja som im poslala mail na [email protected], po 4 dňoch odpísali a vypýtali si ID transakcie. To som im včera poslala a čakám čo ďalej, ale hádam to zrušia a môžem objednávať nanovo, tentokrát už hádam úspešne
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2013, 13:23)
Ahoj .. ja som mala podobny problem v 1. den som sa zlakla ked som presla toto Foro a na druhy den mi ties nic neprislo ale pozrela som sa do Spamu a tam bolo ze objednavka zrusena tak som este cakala kedy poslu peniaze a tak o 2 dni prisly 2 potvrdzujuce emaily a tam bolo ze objednavka pokracuje ale chybaju iba 2 producty ale peniaze mi vratia az pri dodani no nevamandalinka7 napísal:nemáte niekto skúsenosti s objednávkou zo sportsdirect (nevybavenou), cize pri objednavke bola strhnuta ciastka penazi, neprisiel link od dhl sluzby a v konte vypisuje, ze nevybavena objednavka ako dalej pokracovat? Ma sa objednavka spravit nanovo, cize nahadzat do kosika novy tovar...alebo je nejaka ina moznost? Prosim o nejaku radu - dakujem. Mimochodom na maily neodpovedaju. Preto nevieme ako pokracovat dalej. Ak ma niekto s tymto skusenosti nech poradi.
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2013, 13:33)
Ma niekto este problem s SD ak ano napistemi a ja vam dam radu aj vsetko potrebne nato aby ste zbytocne nestresovaly
//autoeditácia príspevku (14 Feb 2013, 17:28)
Blud ja mam Furt za 10.99eur a minule som objednavala neznam co sa stalo ale daly mi 2eura zlavurados915 napísal:Toto? Aha![]()
No, chlapci, ak ste si nevšimli, tak tá "záložka" už je tam dobre dlho. A tiež by ste asi potrebovali trochu doštudovať angličtinu. Neznamená to, že medzinárodné doručenie je 7.99£, ale že medzinárodné doručenie je OD 7.99£. To OD je tam dôležité a na to ste nejako pozabudli. Ktoré krajiny majú najnižšie poštovné je tu: http://www.sportsdirect.com/CustomerSer ... x#delivery (Belgicko, Írsko, Francúzsko...) - pri Slovensku je 14.99£, tak ako vždy.
Ked som raz objednal za 50€ tak som mal postovne cca 11,90 a druhykrat za 170€ a postovne bolo 14,93€. Bude to asi zavisle od vahy, lebo v prvom baliku bolo oblecenie + 1 par topanok a v druhom baliku oblecenie a 5 parov tenisiek 
-
DulceMaria993
Novice
Ja som minule objednavala ties 5 parov Botaziek vsetky znacky EVERLAST a este
aj Ponozky a Nohavicky a postovne som vzdy mala za 10.99eur za 87eur dokopy vstalo
ja vzdy ked objednavam ci mam o 2 kila viac alebo menej postovne furt rovnako
no to si len ja mam take stastie a pritom som z vychodu a dlhsie trva dokial mi pride objednavka ako tym co su z Blavy no co uz snad dostanem uz aj ja neaky ten hrncek odnich co vsade citam
.. budem este objednavat kto je z Presova a okolia mozme sa Dohodnut !!!! a inac postovne neni take drahe nelisi sa moc od naseho mozno tak o 5eur viac ale nato ze to je az stamat
z USA vas vyjde postovne cca 50eur
a z PayPal som nikdy nemala problemi nemam ho ani nastaveny PP a vpohode vsetko ide a kto ma Ebay alebo Amazon aj cez to sa da platit a komu sa nezobrazuju moznosti tak nema dostatocny Plug-in kto pozna tento problem ked ma dakto z dacim problem sa vpohode piste
. a neznala som ze do Blavy drahsie postovne ako do Presova 
A tesim sa na Pondelok pride mi balik od DHL zo SD Huraaaa
!!! a zas ich asi trosku prezeniem o par dni zas objednam ach ties zlavi a ceny
ach nech uz je Pondelok
A tesim sa na Pondelok pride mi balik od DHL zo SD Huraaaa
Ahojte ja by som potrebovala poradit,objednavala som 12.1. už druhy krat(ten prvy 100% spokojnost) no teraz sa mi stalo toto.Objednavka za 620E skusam platbu a písalo mi niečo ako neuspešna,skusila som este raz,zasa nic-košik stale plny neukonceny nakup,no v tom mi prisla sms ze peniazky z uctu odisli.Objdnavka neukocena,ako postupovat?či len cakat aby peniaze uvolnili,ked neprebehla objednavka???
Sa vam cudujem ze sa nebojite objednavat za take velke sumy. Ja by som bol z toho asi dost nervozny
Dneska som spravil objednavku za 150 eur, som zvedavy ako dlho bude trvat dodanie, naposledy to nebolo nejake extra rychle.
Inac zlavovy voucher na tento mesiac: --- CTS530VQ87IW --- 10% OFF ALL CLOTHING
Dneska som spravil objednavku za 150 eur, som zvedavy ako dlho bude trvat dodanie, naposledy to nebolo nejake extra rychle.
Inac zlavovy voucher na tento mesiac: --- CTS530VQ87IW --- 10% OFF ALL CLOTHING
-
DulceMaria993
Novice
Skus zajst do Banky ze co sa stalo tam ti poradia viac ako tuteresa12 napísal:Ahojte ja by som potrebovala poradit,objednavala som 12.1. už druhy krat(ten prvy 100% spokojnost) no teraz sa mi stalo toto.Objednavka za 620E skusam platbu a písalo mi niečo ako neuspešna,skusila som este raz,zasa nic-košik stale plny neukonceny nakup,no v tom mi prisla sms ze peniazky z uctu odisli.Objdnavka neukocena,ako postupovat?či len cakat aby peniaze uvolnili,ked neprebehla objednavka???
Yes !!!
Naposledy upravil/-a kinjeril v 18 feb 2013, 16:52, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: Objavila si smajlikov!? Laskavo sa uvedom.... Je to aj v pravidlach!
Dôvod: Objavila si smajlikov!? Laskavo sa uvedom.... Je to aj v pravidlach!
V tom Avione je otrasna obsluha, otec sa išiel spýtať či nemajú šnúrky do topánok, ešte aj doniesol ukázať aké presne potrebuje (béžové okrúhle .. ) a nejaký mladý chalan mu ukáže šnúrky do kopačiek bielo zelené, že to bude ok na béžových botách, že to nebude až také zlé, wtf ?
Nahodou, farebne snurky su teraz v kurze
Ale musel by k tomu doladit aj oblecenie, a to uz nieje predmetom tejto temy.