Euro Truck Simulator 2
Re: Euro Truck Simulator 2
je mod, ktory tie bariery odstranuje, ale iba graficky, cize cesta klasicky nepokracuje ale blbo konci v trave, nie je to domyslene
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Okrem značky VOLVO pribudne v najbližšom patchi aj licencia na IVECO! To znamená že v ETS 2 bude už 6 zo 7 značiek reálnych s plnou licenciou. Okrem toho pribudne aj nový systém ochrany proti pirátom, takže kontrola registračných kľúčov bude ešte prísnejšia.
Odkedy mam win7, tak pri hrani mozno po takych 15-20 minutach mi naskoci cierna obrazovka, /vzdy mam pritom pustenu europu2/ a radio mi zacne hucat ako pokazeny magnetofon. Na monitore napise Going To Sleep Mode a ja musim restartovat PC, inak sa nic neda robit, neviete cim to bude? 
Ak chcem pridať nejaký patch do hry, tak si musím založiť nové konto, alebo môže pokračovať v tom čo hrám
???
aky patch? ci mod?
pokracujes vo svojom sejve v oboch pripadoch
pokracujes vo svojom sejve v oboch pripadoch
Mam nasledovny problem s touto hrou:
Vzdy ked hrajem, tak po nejakych 10 minutach hrania mi naskoci cierna obrazovka, na monitore napise Going to sleep mode a nic sa neda rovit. Jedine musim restartovat pc. Neviete v com je chyba? Ked som mal win xp, tak mi to nerobilo. Kto by vedel ako tento problem odstranit, k+
Vzdy ked hrajem, tak po nejakych 10 minutach hrania mi naskoci cierna obrazovka, na monitore napise Going to sleep mode a nic sa neda rovit. Jedine musim restartovat pc. Neviete v com je chyba? Ked som mal win xp, tak mi to nerobilo. Kto by vedel ako tento problem odstranit, k+
Otvor Ovládací panel - Možnosti napájania a tam naľavo najprv pozri:
- Zvoliť, kedy sa má vypnúť obrazovka a
- Zmeniť čas prechodu počítača do režimu spánku.
Aké časy tam máš ponastavované?
- Zvoliť, kedy sa má vypnúť obrazovka a
- Zmeniť čas prechodu počítača do režimu spánku.
Aké časy tam máš ponastavované?
Vypnut obrazovku 10 min.
Prepnut PC do rezimu spanku 30 min.
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2013, 14:56)
no takze zmenil som si obidve moznosti na NIKDY a aj tak mi to robi
Prepnut PC do rezimu spanku 30 min.
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2013, 14:56)
no takze zmenil som si obidve moznosti na NIKDY a aj tak mi to robi
-
erytrocyt
VIP
čaute, náhodou som trafil túto tému, zaujala, zaobstaral som si hru a fičím na nej nonstop
už som si kúpil druhý kamión /na splátky, ako inak/, kúpil som garáž v Erfurte a zamestnal človeka. Ale ako mu ja dávam fúry? Či to on sám akože automaticky zarába či ako to je?
hej, zacne si zarabat sam, akurat mu vies v profile vybrat, ake zakazky bude uprednostnovat, mozno najprv bude dokonca stratovy, ale on sa pomaly rozbehne
-
erytrocyt
VIP
Dík, už som si všimol, že začal zarábať. Neskutočne návyková hra pre mňa toto je 
Nikto nic? Tym prechodom do spanku to nie je. Vypol som to a aj tak mi hra vypina. Ked mi hra vypne, neda sa nic robit. Vtedy pc restarujem. Ked sa ide zapnut windows, naskoci mi cierna tabulka kde mam zvolit v akom rezime chcem windows spustit. Ja zvolim Start windows normally. Ked sa zapne, naskoci prac. plocha a vyskoci tabulka ze system windows sa obnovil po neocakavanom vypnuti. Je to podla vas chyba vo windowse alebo v com? Fakt uz si s tym neviem dat rady. Kto mi pomoze problem vyriesit, K+minik460 napísal:Mam nasledovny problem s touto hrou:
-
erytrocyt
VIP
Ja som síce v týchto veciach dosť lama, ale keby mi robilo toto, skúsil by som preinštalovať ovládače grafickej karty a dal by som tie najnovšie.
minik460.. robí Ti to iba pri tejto hre? Máš nainštalované všetky patche na ETS a všetky aktualizácie na Windows?
tak ja tu uz vlastne ani ine hry nemam a nemyslim zeby chyba bola v ets kedze sa z toho vypina monitor a pc ide do rezimu spanku. Neviem teda ci to bude tou grafikou, lebo ked sa to stane (naskoci cierna obrazovka) tak zvuk radia sa premeni na zvuk nejakeho stareho "rapčavého" magnetofonu...
-
typek61
Darca
test na cpu occt4
na grafu furmark
na ram memtest
pozeraj pri tom teploty
na grafu furmark
na ram memtest
pozeraj pri tom teploty
minik460.. no možno má ETS2 nejakú chybu, ktorá za určitých okolností pri určitej konfigurácii hardwaru a ovládačov spôsobuje tento pád. Preto je dobré mať všetko aktuálne... vrátane aktualizácii Windowsu a všetkých ovládačov... prípadne vyskúšať inú hru.. alebo zaťažiť počítač ako píše typek61... aby sa vylúčili možné chyby.
kde si mozem aktualizovat hromadne vsetky ovladace? Inak pri spusteni furmarku mi pise toto:
-
typek61
Darca
asi tvoja grafika nepodporuje open GL 2.0
no ale preco mi islo vsetko normalne pokial som mal win xp a teraz ked mam win 7 tak mi to takto blbne...