wladas napísal:@R1k1nko
ak mas QIP alebo mirandu tak zvol aj vymazat seba z jej zoznamu (odautorizovanie)
jj to som spravil a po tom co som ich dnes videl ako vencili obaja jej psa ... mi stacilo zastavil som zje*al silno spi*oval !!!!!!!!!! ( drgol ) som toho chlapca a siel do pi*e .... ( nemal som to robit ale tak naco mi v january chytala ko*ot !!!!!!!!! a bozkavali sme sa ked za dva tyzdne sa da nablaznit iinym ?! )
ked jej toto nestaci ze za triezva ! a 10 min pred tym ako mam ist do roboty ja tam dojdem len preto ze ma OKLAMALA !! a klamala mi .... a natahovala ma ako hracku .... ( a ona na mna ziarli a pi*uje do druhej osoby ! a chce ju dat zbit ? ??? ) bud si robi srandu a zas ma len natahuje a ja si to nechcem pripustit ...
svojim sposobom ju stale milujem ale zaroven nenavidim !!!!!!!! dosiel som domov po nocnej ! je*ol som si asi dva deci vodky dufam ze zaspim ......
lebo citim ze sa vo mne nieco zlomilo to ze som ich videl spolu a to ze boli blizko seba ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!
v robote som bol v pohode !! konecne som si povedal ze ona uz nestoji zato som single mozem si robit co chcem !
mozem ist hrat futbal bez toho aby pi*ov***
mozem ist do kina bez jej poznamok ze som tam s inou ( a to sme neboli ani spolu !!!!!!!! vtedy )
stratil som kopec kamaratov preto ze som im nikdy nezdvihol telefon ked chceli neico alebo chceli aby som siel von .... len preto aby sme mohli byt spolu ... teraz ty kamarati co sa mi smiali ze som s holkou ktora ma o 5 rokov menej ... tak by ju kazdy chcel !!
nikdy smo nepovedal vek ona 20 ja 25 .... takze ak sme sa pred 4 a pol roka spoznali viete si predstavit ake to bolo v malom meste
RIKY JE PEDOFIL slo vsade....
nj citim ako pise zo mna ta vodka !!!!!!!!!!
ale citim aj to ze tu svinu pre ktrou som spravil vsetko a dal som jej vsetko !!!!!!!!!!! a ked potrebovala zobral som priesiel som ... jej choru mamu som zobral na pohotovost atd atd ... nidky si nic nevazila furt mi vycitala len to co som robil prve 2 roky ked som sa opil ako fas a robil ko*ot ....
ale konecne to citim som slobodny spravil som to !!!! posledny kontakt ICQ (qip) je PREC ! ziadne zelena farba juchu je doma ziadna cervena oh nie kde je

>.......
tel cisla viem na spamet ale mozno casom zabudnem aj tie ...
DRZTE palce ozajstny zlom !!!!!!!!! za pol roka !!!!!!!!!!!!!! citim to viem aky som bol v robote kludny .... hura ....
btw: ked ona zapne nebudem cerveny ( Ma ICQ ) ale bude uplne prec ???
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2013, 7:28)
ja sa vlastne bojim ze si uz nikdy nenadjdem take pekne dievca ( 9 z 10 !! )
ale ak najdem nebude to ani 8 a ni 7 ani 6
ale bude to mat v hlave po kope .. nie tie jej decke hluposti