Po rozchodove obdobie ..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Po rozchodove obdobie ..

Príspevok od používateľa R1k1nko »

no chalani /baby dam uz konecne na vas !!!
tak na FB niesme ona si ma davnejsie zmazala ... lenze to ICQ to uz mam 6 rokov aj ona aj ja kazdy den to zapnem no vymazat si ju bude velmi velmi tazke ale jedine tak jej uz nebudem vypisovat ..
tel. cisla viem naspamet :(

som dostal xy kariem aby som si dal lano a co ja viem co ale mate pravdu strasna troska som !!! a nechcem byt :(
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Každý sme mali po rozchode sebaľutujúce stavy. A nehovor si, že si troska. Povedz si, že si len ubolený, ale aj to prejde.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

@R1k1nko
ak mas QIP alebo mirandu tak zvol aj vymazat seba z jej zoznamu (odautorizovanie)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

wladas napísal:@R1k1nko
ak mas QIP alebo mirandu tak zvol aj vymazat seba z jej zoznamu (odautorizovanie)
jj to som spravil a po tom co som ich dnes videl ako vencili obaja jej psa ... mi stacilo zastavil som zje*al silno spi*oval !!!!!!!!!! ( drgol ) som toho chlapca a siel do pi*e .... ( nemal som to robit ale tak naco mi v january chytala ko*ot !!!!!!!!! a bozkavali sme sa ked za dva tyzdne sa da nablaznit iinym ?! )
ked jej toto nestaci ze za triezva ! a 10 min pred tym ako mam ist do roboty ja tam dojdem len preto ze ma OKLAMALA !! a klamala mi .... a natahovala ma ako hracku .... ( a ona na mna ziarli a pi*uje do druhej osoby ! a chce ju dat zbit ? ??? ) bud si robi srandu a zas ma len natahuje a ja si to nechcem pripustit ...
svojim sposobom ju stale milujem ale zaroven nenavidim !!!!!!!! dosiel som domov po nocnej ! je*ol som si asi dva deci vodky dufam ze zaspim ......
lebo citim ze sa vo mne nieco zlomilo to ze som ich videl spolu a to ze boli blizko seba ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!
v robote som bol v pohode !! konecne som si povedal ze ona uz nestoji zato som single mozem si robit co chcem !
mozem ist hrat futbal bez toho aby pi*ov***
mozem ist do kina bez jej poznamok ze som tam s inou ( a to sme neboli ani spolu !!!!!!!! vtedy )
stratil som kopec kamaratov preto ze som im nikdy nezdvihol telefon ked chceli neico alebo chceli aby som siel von .... len preto aby sme mohli byt spolu ... teraz ty kamarati co sa mi smiali ze som s holkou ktora ma o 5 rokov menej ... tak by ju kazdy chcel !!

nikdy smo nepovedal vek ona 20 ja 25 .... takze ak sme sa pred 4 a pol roka spoznali viete si predstavit ake to bolo v malom meste
RIKY JE PEDOFIL slo vsade....

nj citim ako pise zo mna ta vodka !!!!!!!!!!
ale citim aj to ze tu svinu pre ktrou som spravil vsetko a dal som jej vsetko !!!!!!!!!!! a ked potrebovala zobral som priesiel som ... jej choru mamu som zobral na pohotovost atd atd ... nidky si nic nevazila furt mi vycitala len to co som robil prve 2 roky ked som sa opil ako fas a robil ko*ot ....

ale konecne to citim som slobodny spravil som to !!!! posledny kontakt ICQ (qip) je PREC ! ziadne zelena farba juchu je doma ziadna cervena oh nie kde je :( >.......
tel cisla viem na spamet ale mozno casom zabudnem aj tie ...

DRZTE palce ozajstny zlom !!!!!!!!! za pol roka !!!!!!!!!!!!!! citim to viem aky som bol v robote kludny .... hura ....

btw: ked ona zapne nebudem cerveny ( Ma ICQ ) ale bude uplne prec ???

//autoeditácia príspevku (20 Feb 2013, 7:28)
ja sa vlastne bojim ze si uz nikdy nenadjdem take pekne dievca ( 9 z 10 !! )

ale ak najdem nebude to ani 8 a ni 7 ani 6
ale bude to mat v hlave po kope .. nie tie jej decke hluposti
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Aspon si mozes povedat ze mas svaty pokoj! A zase sa tu riesi krasa ! Bud rad ze taku nenajdes lebo o pekne baby je velky zaujem velmi velky ! Radsej budem sam alebo mat priemernu sympaticku babu, ktora sa bude mne lubit a ini nech idu kade lahsie.. Podla mna mas uz vek aby si si vyberal dievca podla spravania a nie len podla vyzoru.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

bucuresti napísal:Aspon si mozes povedat ze mas svaty pokoj! A zase sa tu riesi krasa ! Bud rad ze taku nenajdes lebo o pekne baby je velky zaujem velmi velky ! Radsej budem sam alebo mat priemernu sympaticku babu, ktora sa bude mne lubit a ini nech idu kade lahsie.. Podla mna mas uz vek aby si si vyberal dievca podla spravania a nie len podla vyzoru.
svätá pravda. Peknú babu s ktorou môžeš frajeriť si mal. Pubertu vo vzťahoch si si užil. Teraz si hladaj babu ktorá ti bude ženou a dá ti potomka. S ktorou si budeš vedieť predstaviť budúcnosť.
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Mal som podobný príbeh síce som dostal šancu ale pak som to pokazil.
Nakoniec u nás je to iné nakoľko spolu vychovávame dieťa takže možnosť nestretávať sa je troška problém.
Nakoľko som dosť vecí pokazil tak som sa snažil aby mali všetko bol som tam, zohnal som vždy čo potrebovali alebo niečo viac.
Tiež ma tam nechávala po dlhom čase prespávať a celkovo sa správala milšie ku mne ale vraj len preto, že je šťastná a chcela aby to bolo všetko dobré medzi nami.
Vedel som, že príde keď mi povie, že sa jej možno rysuje nový vzťah, dostalo ma to od tej doby mám problémy so spánkom, v práci sa neviem sústrediť čo si začalo vyberať svoju daň.
Ale skúšal som šťastie aj inde, momentálne si píšem s jednou milou holkou, je s ňou sranda a dokážeme sa rozosmiať čo v tejto dobe dosť potrebujem, proste keď som sa doteraz cítil pod psa tak mi niečo napísala a hneď bol môj deň krajší.
Naozaj ide o to, že treba si vytýčiť dáky ciel to mi hovorila aj bývalka, ja jej prajem aby bola šťastná ale stále dúfam, že raz možno raz sa všetko vyrieši a budeme spolu ako rodina.
Všetci mi stále tvrdia, že by som to mal konečne hodiť za hlavu ale keď aj po takom čase tú osobu stále milujem tak je to problém, veľa krát som si povedal, že už nikdy viac ale vždy keď tam prídem tak sa niečo vo mne zlomí a nedokážem to.
To je ako keď ti niekto povie to prejde to chce len čas, je to len veta aby si sa cítil lepšie, popravde to nikdy úplne neprestane bolieť, čas síce zahojí jazvy ale jazvy tam vždy ostanú
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Najlepsie by si ju mal rovno na ICQ zablokovat, uz by ti z toho uctu nemohla napisat, nevidela by ta online a ani ty ju. A na ICQ by si uz mal pokoj s nou. Potom sa usporiadat uz len sam so sebou, nespravat sa ako maly chlapec (vid. drgnutie) a nehladat utek v alkohole.
Paragon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paragon »

To sme (chlapi) vážne takí retardovaní? Trocha logiky. Raduj sa, že s takou kravou už nie si. Obmedzovala ťa, nevážila si ťa, poučovala ťa, nedopriala ti, uviazala si ťa. A to jej správanie posledných pár týždňov (čo si opisoval). Jednoducho, keby to nebola žena tak kres papulu.
K veci: určite existujú aj ženy kompatibilné s kalokagathiou. A čo myslíš, že aj keď si nájdeš babu (10 z 10) dajme tomu bude mať 23 (také pekné číslo), koľko jej vydrží 10-ka? Keď bude mať prvé, druhé dieťa, starosti, nebude mať čas. Krása sa vytratí, alebo? Samozrejme krásnu babu chce asi každý muž, môžeš si vyberať, ale neznamená, že musíš byť s ňou len preto, že je pekná, aj keď je sprostá ako bota, alebo tvoja bývala.
-Áno viem, nemám odcudzovať ľudí, pokiaľ si nevypočujem aj príbeh druhej strany, ale vážne normálne ma to, čo Riki písal rozčúlilo.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ja uz ani neviem co napisat k tomuto.....

vescina veci a chyb bola moja ! ale boli to take malickosti nacom sme sa hadali .... znova by som to uz nespravil .... ale to zas riesim a ja riesit uz nechcem ....

verim a chcem a dufam ze konecne uz budem v pohode a ked ich stretnem alebo spomeniem na nu tak nebudem mat ten cudny pocit ale len sa pousmejem a idem dalej ...

a jj alkohol nieje riesenie ale potreboval som rychlo privolat spanok a vyspat sa nato po nocnej ...
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Hádali ste sa kvôli maličkostiam? Na tom to podľa mňa veľa krát stroskotá, keď sa už veľký počet maličkostí nakopí a jedna strana si to uvedomí. To isté som mal aj ja s bývalou, nikdy sme sa nijak výrazne nepohádali, ale každý týždeň sa nám podarilo kvôli hocijakej somarine pochytiť. Potom si človek uvedomil, že sa to nabalilo a že takto by to vôbec nemalo fungovať. Aspoň u mňa to tak bolo.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

teraz mi na FB pise (par minut co som postl ten post hore) ( ide to aj ked nieste priatelia)
preco to robi ? preco na mna "ziarli ": a pritom sa stretava s inym ?? do pi*e naco mi pise ja jej neodpisem ....
takto som sa zas vratil o dva kroky spat :( a mam pocit ze tuto temu na hojku sleduje...
este vcera som sa jej pytal ze ci ho ona volala ze ci ho chce preco je z neho taka hotova ... neodpovedala ani na jednu otazku len pi*ov*** na jedno dievca s ktorou som nemal a nebudem mat nic ...
naozaj ju nechapem ... preco to robi ??! vsak vcera sa tulila k inemu!!!!! bol som tam videl som

huraaa, konecne nie si na icq gratulujem ..a to si nevidel fotku co tam mam s marianom
uz mozes alici vypisovat jedna radost
fuu to dievca taku bitku co dostane skrz teba
len nech ju stretnem !!!!!!!!!!!!!!!uz sa neviem dockat
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Môžeš si ju aj na fb dať zablokovať, pokiaľ viem.

Ignoruj, neodpisuj jej. Vyzerá ako strašne nevyzretá. Ako môžeš do toho spadnúť znova??? Ja by som sa jej bála, že je psychicky nejak mimo.
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

no to je retardovana pi*a decko sproste,rikinko utekaj co to da nie ze o nu znova zakopnes
vyser sa uz konecne na tu vretenicu,nestretaj sa s nou,nemysli na nu nereaguj na jej spravy A ZACNI SI S ALICOU
poriadne ju opichaj nech tu tvoju byvalu ropuchu roztrhne :smt059 od jedu
a tes sa z toho ze si ju mal pred milankom a tomu teraz bude tr*kat zivot
ber to tak ze si sa znenazdajky zachranil :lol: pred obludou :smt044

---cista hlava rikino pamataj si na to a drz sa toho---
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Takéto baby si zaslúžia facku (od života:) )
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Presne tak, blokni ju všade kde len môžeš, to bude najlepšie, ak si nevážila to čo mala predtým, teraz jej to už bude na hov-ie-no...
Ja by som sa vôbec nad ňou už nerozčulovala, viem že je to ťažké, ale každý rozchod Ťa posunie vpred, to myslím tak, že ak začneš na sebe makať v hocijakej oblasti, časom zistíš že si sa trápil pre úplnú blbosť aj keď to v tej dobre vyzeralo ako " koniec sveta " ...
Určite nepi, to problémy nevyrieši, skôr po vytriezvení sa len dostavia ešte hlbšie depresie.. choď sa von vyvetrať, ic hrať futbal (niekde si to spomínal, že môžeš ísť hrať futbal bez toho aby nadávala) rob všetko to čo ťa bavilo aj predtým, aj keby nasilu.. zamestnaj si hlavu nejako....
Ja som v najhoršom období sa učila (len aby som si zamestnala hlavu) boxovala som aby som sa vyzúrila a teraz dúfam že už je to v dobrej rovine...

želám Ti všetko len to naj do budúcna , skoré zotavenie a žienku čo už bude vyzretá a naladená na rovnakú " vlnovú dĺžku " ako ty :smt006 veľa šťastia
// a ešte som chcela doplniť, že neľutuj sa.. na chybe sú vždy dvaja a tieto stavy kedy sa zhadzuješ a všetku vinu pripisuješ sebe poznám :( hlavne sa neobviňuj lebo stratíš všetko sebavedomie, všetku úctu k sebe samému ( ak si to už nestratil) :( hlavne žiaden kontakt, pretrpieť to a bude to dobré
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mam tu nejake bomboniky :) neodpisal som jej na nnic !!!
Benita
A tvoja mama nech sa stara o to akeho syna ma a nie do mna !!!!co ti ja pisem a co ja viem co !!!lebo potom sa zacnem ja stara a nebude to nic prijemne

19:51
Benita
boze este aj tie iste fotky lahkujes co alica ty musis byt velmi zufaly z toho ze ta nechce
ale myslim si ze po tej bitke co dostane ju uz ani ty nebudes chciet
taka bude zdeformovana
este viac jak je teraz
velmi si trapny
si to nevies uvedomit ze ta nechce ?:D
vies co polepim po celkom sladku plagaty ze alica ta nechce
mozno potom to uz pochopis
sice s tvojim rozumom dost silno pochybujem
+ jedna Smska
ked si nevies riesit svoje problemy sam tak si iny idio. A este raz sa dozviem ze tvoja matka si bere do huby mna a moju mamu tak nerucim za svoje slova ! nech si tam riesi svojho syna ktory slope a svoju dceru s deckom !!!
po tychto spravach som siel za mamou ( lebo boli casy ked nas udobrovali obe mami lenze moja mama jej nepisala !!! iba hned po rozchode v auguste...) tak sa jej teraz pytam ze mami je* nato uz a
ona povedala ze NIKOMU S NIKYM neriesi ma ju v v p.... dokonca si ju uz aj ona odobrala s FB (po tomto co som jej ukazal) mama velmi zurila, reci: ze jej vlasy vysklbe :D (kolko veci jej ona poslala... a kopec inych veci co sa udiali (nie len darceky) kopec veci co sme pre nu spravili !!!!!!!!!!!!! no mama ta naozaj velmi zurila / zuri !!! dalej mi hovori ze ona uz davno mi chcela povedat to ako sa oblieka (hot !) a to sme sli len do krcmy a ona si da take mini saaty vela krat som zuril ...
boli casy(od augusta ale aj pocas vztahu ked sme sa hadali ) ked bebe(ex) pisala aby som skapal ja aj moja rodina a to vlastne za nic vsak ja som sa 6 mesiacov ani nebozkaval ani neje*al s nikym co som single !! ale proste zato ze som niekde len bol ....(to som radsej nikomu ani nehovoril)

bebe a vztah s jej mamou bol pocas 4 rokov velmi crazy vela krat sa tak pohadali ze jej mame doslo zle alebo bebe chcela ist prec byvat a pritom jej mama zaraba peniaze a vsetky dava jej na oblecenie a tak .. bebe som vzdy hovoril nehadaj sa snou vaz si ju !!! ale nie bebe najviac tvrdohlava zena na svete ....

no toto pomaha :) lepsie sa zabuda vsak nech si je stym ko*ot

tu je foto: ako asi vyzera ( pomaha ked nanu pisete ze je crazy !! ) a pride mi ze aj trochu je...

edit foto som dal radsej prec..
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

tebe vazne prepina
.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ja som len skopcil co ona pisala na nic som nereagoval ..
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

ohohooo :shock:

Vrat sa k nej ihned ihned ju odpros :lol:

takych bab s podobnou kostrou mas mraky ziadny super kus to zas nieje a ked este vidis ze nieje ani normalna...
ved si ju kolko pichal je cas zmenit tunel 8) co ta viac sere ze sa k tebe sprava ako ku psovi ze ta nechce robi si z teba ko*ot
alebo ze si prisiel o peknu babu,ak si dokazal zbalit taku buchtu zbalis znova len si vyber taku co ma nieco aj v hlave
je strasne ked si taky mlady a este s tebou je*u takto hormony o par rokov si budes nadavat aky si bol sprosty ze si za nou po tom vsetkom behal teraz je to este tazke ale uz netroskuj ja som tu tiez tragedil pred par mesiacmi,dal som na rady ostatnych
a je vsetko v poriadku :psssst: len musis zacat spolupracovat,mne tiez niekedy vadi ze som momentalne sam(bez pevneho vztahu) ale ta volnost po tolkych rokoch :wink: druha mladost :D
Zamknuté