Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa Gothar »

Zaujimava kompilacia zo slovenskych ciest:
Odporucam cely kanal, je tam toho dost a stale pridava nove videa :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Konečne niečo zo slovenských ciest, aj keď na CarCrashCompilation sa to nechytá.. zatiaľ! :)
http://www.youtube.com/user/CarCrashCompilation
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

V tom prvom pripade by som hned za tym hajzlom napochodoval a skonal by na nasledky dopravnej nehody to su taki ti tupci co vidia iba situaciu A a nevidi dalsie moznosti B, C, D, E za Ackom...
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

GothaR napísal:Zaujimava kompilacia zo slovenskych ciest: )
Ako zaujimave, ale je zopar veci co nechapem preco su v tom videu, ale zasa kopec nafilmovanych idiotov...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

tie busy a trolejbusy nechapem napr 1:13 alebo ten kruhac. Keby nerobili soferi niekedy drzosti tak by to meskalo este viac. Vidim bus tak opatrne predsa, ma nepisanu prednost.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

nj ten 1.13 bol asi v obci, ale aj tak a kruhac uplne v pohode, jeden trolejbus odbocil a druhy akurat vosiel, smola ze bol taky dlhy.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

http://www.topky.sk/cl/10/1341410/Autob ... a-vodicov-

neviem ci to tu bolo, ale to je uz sila co sa deje v rusku...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ale v podstate ma pravdu, vacsina tych situacii je takych, ze sa snazili potrestat jeho, ale vybrzdovat autobus sa proste neoplati :)
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

nie je nič horšie ako naraziť na vybrzdovača....strašne to nenávidím...
dobre im tak..všetkym
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

tak to ano, ale ked clovek vie zabranit zrazke a umyselne tak neurobi nesie tiez cast viny, co sa sice tazko dokazuje...
kazdopadne mozme byt radi ze u nas sa zatial taketo extremne situacie ako vidno na videach z Ruska casto nevyskytuju, ale mam dojem ze to pride...

najhorsie je to, ze zlu techniku jazdenia (neviem ako to komplexne nazvat) maju uz aj mladi vodici, nie len starsie generacie...
SRneC
Addict
Addict

Ked mi starky vravel aku mali drezuru aby niekto dostal vodicak. :roll: Ja som odjazdil 12 hodin v bratislavskych zapchcach 60% na cervenej a dali mi do ruky vodicak. 2 roky po a robim debilin stale dost. Ale nechtiac, nie ako pirat. :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tak si daj na auto nalepku so Z v zelenom kruhu. Nie je na tom nic zle a ostatni budu skor cakat nejaky nepredvidatelny manever, pripadne ti aj radsej odpustia ak spravis nejaku chybu. Alebo aspon ja osobne som o dost zhovievavejsi ked vidim tu nalepku, lebo vidim, ze dotycny ma aspon trochu skromnosti a prizna si, ze sa stale musi ucit.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Gothar.. hej, akurát včera na odbočke z mosta VSS na Slaneckú všetci ideme už v ľavom pruhu cca 70 a jeden so zeleným Zkom na zadku prefičal v pravom pruhu asi 100kou a všetkých nás fikol.. :D
Header
Professional
Professional

SRneC napísal:Ked mi starky vravel aku mali drezuru aby niekto dostal vodicak...
neviem ako starý je tvoj starký, ale ja zase viem, že kedysi sa dávali vodičáky každému kto mal ruky nohy a nemal v hlave úplne nasrané
nehovoriac o cenách.. moj otec dostal Bčko za 50 korun, všetky ostatne skupiny za podobne ceny s tým, že to robil na škole a to spôsobom zďaleka sa ani nepribližujúcim dnešným podmienkam
potvrdilo mi to veľa ľudí čo si robili v tom období, tak neviem teda kde alebo kedy starký robil, keď mal takú drezúru
SRneC
Addict
Addict

Ja si to uz nepamatam ale vravel mi, ze jazdil pol roka a spravila vodicak menej ako polovica ma 77 rokov. Mal svoju stazovaciu chvilku ked som mu povedal ako som ja vodicak dostal. :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

brm napísal:Gothar.. hej, akurát včera na odbočke z mosta VSS na Slaneckú všetci ideme už v ľavom pruhu cca 70 a jeden so zeleným Zkom na zadku prefičal v pravom pruhu asi 100kou a všetkých nás fikol.. :D
tak niekto si to dava z recesie :lol:
Header napísal:
neviem ako starý je tvoj starký, ale ja zase viem, že kedysi sa dávali vodičáky každému kto mal ruky nohy a nemal v hlave úplne nasrané
nehovoriac o cenách.. moj otec dostal Bčko za 50 korun, všetky ostatne skupiny za podobne ceny s tým, že to robil na škole a to spôsobom zďaleka sa ani nepribližujúcim dnešným podmienkam
potvrdilo mi to veľa ľudí čo si robili v tom období, tak neviem teda kde alebo kedy starký robil, keď mal takú drezúru
presne, moja babka ho napr dostala za 2 flase vina :D
Header
Professional
Professional

Inak neviem či je to počasím, ale dneska čo som len tak pozoroval v NR, tak dobre že každé piate auto nesvietilo :mrgreen: Dokonca aj policajtov som tak videl. Neviem či práve dneska mi to tak padalo do oka, ale nezdá sa mi že by som tak veľa áut v jeden deň videl nesvietiť. Asi tým slnkom to bude :smt059
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja som dneska nadaval, ako si policia moze dovolit spravit kolonu na dialnici iba pre to aby kontrolovali dialnicne znamky... Za PN smer ZA jeden pruh zablokovali, znizili rychlost na 40 (ktoru ako bonus este merali) a stali pri ceste policajti s vysielackami, ak sa im nieco nelubilo to nahlasili a posledny odklonil dane auto na odpocivadlo..
Prisaham bohu som sa citil jak nejaky otrok v krajne trestancov. Dalej po trase BA ZA BA (cca 400km) som videl asi 10 radarov a dalsich 10 inych kontrol, preco sme pod takym drobnohladom? Je to nutne? Za 10 rokov si uz neprdnes bez toho ze ti niekto bude merat hustotu plynov...
Sere ma to
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

Čo ti ja viem, keď dodržuješ rýchlosť, tak ti môže byť radar ukradnutý a to, že je na cestách toľko kontrol? Pokým nejde vyslovene o buzeráciu typu "máte preexpirovaný obväz", tak to má svoj zmysel - však si zober, koľko ožratých a ďalších iných ľudí, ktorí ani nemajú vodičák, jazdí po cestách.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Kolko kriminalnikov, nasilnikov, fetakov, zlodejov, politikov,ciganov... a pokracovanie nekonecneho zoznamu...Chodi po Slovensku ale to ze niekto nestihne spomalit na docasne znizenej rychlosti tak na to treba vynalozit 5 policajnych hliadok (2x Caravelle, 2x Seat leon, 1x Skoda Superb) + stacionarny radar + zabrana (tiez nejake auto)... Tak tu uz sa da vynalozit dost penazi na to aby niekoho prakticky zbytocne vybuzerovali ale aby sa starali o to co je v tomto state problem to uz asi nieje dost vynosne... Pokutova cinnost sa zmenila na vyberanie penazi od obcanov. Hanba ptfuj
Napísať odpoveď