Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Anem
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

Príspevok od používateľa Anem »

Vyjadrím sa už len v skratke k veciam z praxe
kali520 napísal: Ja som chodil jeden cas do posilovni kde vseci cvicili vacsinou na strojoch. Znamena to snad ze stroje su lepsie? Nie neznamena to nic, vypoveda to o tychto ludi akurat tak ze niektori su bud nevzdelany a o treningu vedia velke hovno, alebo ze tento trening im viac vyhovuje, alebo ze tak cvicia s inych mozno zdravotnych dovodov.
Kazdoapdne argument ze vseci cvicia tak ma nulovu hodnotu.
Jasné, že to má nulovú hodnotu keď chodíš do posilky typu paneláková pivnica (nenarážam na teba) resp. do novučičkej posilky s milión strojmi , saunou , tristo bežiacimi pásmi a plazmami pred nimi , kam chodia v drtivej väčšine len tí čo , si myslia, že keď dajú za permanentku 50€ a 2x do týždňa si tam prídu "pocvičiť" tak budú fit. Ale keď chodíš do posilky kde 60% - 70% ľudí je buď aktívnymi športovcami (hokejisti) alebo aktívni účastníci na súťažiach tak je to o niečom inom navyše keď do tej posilyk chodíš už nejaký čas a je vidieť ako ľudia vyzerali a vyzerajú...
kali520 napísal:Bavita sa na urovni ci je lepsie FB alebo split je tiez velmi nestastne... ...svoje vlastne poznatky a z tych vieme ze najvacsiu anabolicku odozvu maju viacklbove cviky ako su drepy, mrtvoli, tlaky, pritahy atd atd... a z toho vychadzam, takze v jeden den ist cvicit iba nejaky biceps o koleno a stlacanie kladky je celkom dost zabity cas.
k tomuto som sa už vyjadril
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Anem napísal:Jasné, že to má nulovú hodnotu
Tak potom naco tu taky argument pouzivas?
Anem napísal:k tomuto som sa už vyjadril
A kde presne?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ale keď chodíš do posilky kde 60% - 70% ľudí je buď aktívnymi športovcami
Ale aktívni športovci sypú.
eTh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eTh »

Ja už idem tretí rok FB a som nadmieru spokojný. Síce teraz ryska, ale keď dávam objemovku, tak idem dosť rýchlo hore (nemyslím tým pupek). Kedysi som cvičieval splity, ale môžem povedať, že pre mňa je to blbosť. Stravu som mal rovnakú a FB mi omnoho lepšie zaberalo či už silovo alebo objemovo a napokon človek precvičí celé telo niekoľkokrát do týždňa, čo sa mi javí ako prospešnejšie pre telo než raz premáhať ruky, raz nohy atď. Takže ostávam pri mojom overenom spôsobe.
deco241
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa deco241 »

Zdravím. Mám menšiu otázku ohľadom tohto produktu http://www.protein.sk/e-2003-stacker-euro-4---stacker-2 Má sním niekto skúsenosti? Je to kvalitný spaľovač tukov? Mám 86 Kg a chcel by som tak schudnúť na nejakých tých 75 Kg. A ešte jedná otázka. Jeden týpek mi poradil aj ničo také http://www.protein.sk/e-138-l-carnitine-1000---biotech Môžem to kombinovať napr. s tým Stacker Euro 4? Môže my ten L-Carnitine pomôcť s mojím problémom? Alebo keď si vyberám zle mohli by ste my niečo poradiť overené?

Za prípadnú odpoveď dopredu Ďakujem :wink:
phatres1994
Star
Star

Príspevok od používateľa phatres1994 »

je to len doplnok, cize 10kg s nim neschudnes bez toho, aby si s tym nieco robil. Uprav stravu a zacni behat, plavat proste maj nejaku fyzicku aktivitu a pojde ti to aj bez tych doplnkov a pokial chces schudnut bez namahy, skus nieco z teleshoppingu :D (joke)
deco241
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa deco241 »

Veď to je jasné. Chodím do posilky a sem tam futbal. Mne ide práve o ten doplnok žeby sa účinky dostavili skôr.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

mozno v radoch % teda s doplnkom schudnes o mozno 5% viac/rychlejsie
zazraky to nespravi a za 30e to podla mna nestoji

v prvom rade vyrad zbytocny cukor a nekvalitne tuky zo stravy a kazdy den aspon hodku nejakej kardio aktivity a malo by to ist spolahlivo dole
ale na 10kg asi bude treba nejaku serioznejsiu dietu
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

spalovat som objednaval kamaratovi pred vianocami, minul pol balenia a povedal ze nic 0 bodov ..popri hokeji ma 2-3 fazove treningy denne kedy pohyb ma takze v tom chyba nebola ..pochybujem ze tieto spalovace nieco viditelne dokazu
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

tak jasne ze dokazu, po ich nakupe ked sa pozries do penazenky, tak viditelne tam bude menej penazi :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Presne tak, schudne jedine tvoja peňaženka. Každý si myslí, že keď sa tieto spaľovače tukov predávajú na stránkach alebo v obchodoch s doplnkami výživy určených pre športovcov, tak to bude niečo zaručene fungujúce, nie ako tie kadejaké čajíky a tabletky z reklám. Ale nie je to tak. Je to rovnaká blbosť. Tak ako sa niekomu podarí schudnúť pomocov tých čajíkov, tak sa podarí schudnúť aj s týmto. Je to však viac vecou psychiky. A hlavne pohybu.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

na nete som nanesiel nic co by mi helplo jedna sa o to ze ja robim na 3 smeny a teraz ked mam nocnu (do roboty idem o 22.00 -6.00) v posilke som od 17-19.00 cca ....
Co mozem alebo co by som mal jest ??? lebo vsade sa pise po treningu si dat to a to lebo pojdete spat a je to lahke natravenie atd atd lenze ja spat idem az o siestej rano takze co by som mal jest ?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Hneď po tréningu by som si dal protein a ešte pred odchodom do roboty sa navečeral. Takisto by som si zobral so sebou ešte jednu večeru, ktorú by som zjedol tak okolo 2 ráno + medzitým nejaké drobnosti v podobe sacharidov na energiu v práci. Po príchode domov by som sa najedol + by som si dal nočný protein a šiel spať.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

kultovy zaber
swarci timbi zabil jak ja ked som bol maly
Prílohy
59690_119627248223616_1415244557_n.jpg
hughito
Redeemer
Redeemer

pinco napísal:Hneď po tréningu by som si dal protein a ešte pred odchodom do roboty sa navečeral. Takisto by som si zobral so sebou ešte jednu večeru, ktorú by som zjedol tak okolo 2 ráno + medzitým nejaké drobnosti v podobe sacharidov na energiu v práci. Po príchode domov by som sa najedol + by som si dal nočný protein a šiel spať.
Asi tak nejak. Po tréningu klasickú suplementácia, do dvoch hodín potom veľké jedlo a potom klasicky, veď určite máte prestávky, tak ďalšie jedlá, veď je to kopa času.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

edit velke
hughito
Redeemer
Redeemer

Nechápem..navštív odborníka, tu ti my nepomôžeme.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

chcem zasa zacat slapat na sach. vlnach. vlastne som v polke prveho dna. idem podla jedalniku na ronnie http://kulturistika.ronnie.cz/c-24-sach ... -vlny.html pretoze clovek na ktoreho je to robene ma vo vyske rozdiel 3cm a vo vahe 2kg, takze si myslim, ze by som nemusel nic upravovat. jedine co som vymenil bolo, ze 6vajec na rano(z coho 4 bez zltkov) som vymenil za tri normalne(mne sa vyhadzovanie jedla proste prieci) a pridal som k tomu dva krajce celozrnneho chleba(slatinsky of course), pretoze autor nechaval rezervu 25g sacharidov na piskoty, po ktorych maju ludia siahnut ked im je najhorsie co sa mne teda nezda.
problem ale je ze pocitujem hlad a to som dneska nerobil nic, ani kardio koli skole ak neratam asi 40min chodzu. je to v prvy den normalne? pamatam sa ze ked som s vlnami koketoval minuly rok, tak som nevedel jak to jedlo zvladnem zjest. este by som dodal, ze podla toho co som cital su gramaze jedal uvedene v surovom stave, takze z mojho druheho 150g jedla sa po uvareni stalo 100g, mozno je problem tam, neviem..
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

@M142 - ked sa mozem spytat, to stihas papat to druhe a tretie jedlo, ked chodis do skoly? beries si so sebou kurku alebo ryby? celkom sa mi vlnky pozdavaju, a bolo by treba sa rysnut pomaly, len kedze chodim do skoly tak neviem ako by som jedol hlavne to druhe a tretie jedlo :(
popripade nejake ine jedla, dopohody k ryske?
a este otazocka, kardio v den ked posilka alebo (aj) v ,,medziposilkove,, dni? dik. :)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

no odpovede hladas u velmi zleho cloveka ver mi :D po prve som si sam neni isty tym co robim, ci je to spravne a som na konci prveho dna no..ale odpovedat mozem. jedlo beriem do skoly, jasne, ved to nemozes preskakovat. dneska som tam mal aj ryby, aj kura. karido planujem kazdy den, je jedno kedy.
Napísať odpoveď